Misschien ken je haar Instagram account al waarop ze dagelijks haar favoriete recepten deelt. Lynn van de Vorst is namelijk niet alleen dol op eten en koken, maar heeft ook een voorliefde voor interieur.

En als je net als ik bent, dan volg je al die prachtige plaatjes van de meest mooie en inspirerende inkijkjes. Als je haar nog niet kent, wil ik je graag aan haar voorstellen, althans aan haar nieuwe kookboek. Lynn is een bekende foodblogger op Instagram en lanceert haar nieuwe E-kookboek ‘Met Lynn de keuken in’, met daarin 25 snelle recepten.

Avondeten inspiratie

Dit boek is speciaal geschreven voor iedereen die elke avond denkt “Wat zullen we nu weer eens eten?” Een beetje inspiratie kan iedereen weleens gebruiken, lijkt me. Het avondeten is altijd een issue als het gaat om wat je op tafel gaat zetten.

Lijst met favoriete recepten

Hoewel ik een voorstander ben van het maken van weekmenu’s, want maaltijdplanning heeft heel veel voordelen, komt het af en toe voor dat je eens wat anders wilt, of er even geen tijd of zin in had om een weekmenu te maken. Of je lijstje kan nog wel wat suggesties gebruiken. Eén van de belangrijkste dingen om een perfect weekmenu samen te stellen, is namelijk een lijst met al je favoriete recepten. En die van je gezin natuurlijk.

Binnen een halfuur aan tafel

In het E-kookboek van Lynn staan 25 recepten die perfect op dat lijstje passen. Het is eens iets anders, het staat binnen 25 minuten op tafel, het is lekker en je hoeft er niet massa’s ingrediënten voor in huis te halen.

Bij elk recept staat een overzichtelijke ingrediëntenlijst zodat je precies weet wat je nog moet inslaan. In de keuken loodst Lynn je vervolgens in drie makkelijke stappen door elk recept heen. Zo duidelijk, het lukt altijd.

Tips van Lynn

Elk recept bevat een ‘Tip van Lynn’ waarmee ze je helpt om slimmer te koken. Ben je een dagje lui? Geen probleem, elk recept bevat een lazy-optie waardoor je tijd bespaart.

Het kookboek begint met vijf basisregels die op elk recept toepasbaar zijn. Zo is quick, easy & no waste koken een peulenschil. Er staan 20 avondmaaltijden en 5 desserts in het kookboek. Elk recept zet je binnen 25 minuten op tafel.

Lynn zegt

“Ik vind het belangrijk om no waste te koken. Mijn recepten zijn een leidraad maar kijk vooral ook wat je zelf in de koelkast hebt staan. Vervang vergelijkbare producten die je al in huis hebt door de producten van het ingrediëntenlijstje. In mijn boek help ik je door middel van de ‘Tip van Lynn’ heel concreet met het koken uit je koelkast. Zo krijg je steeds meer plezier in het maken van de lekkerste variaties.”

LEESTIP: LEVEN ZONDER AFVAL UIT DE KEUKEN

Altijd een kookboek bij de hand

Het kookboek is speciaal ontworpen voor je smartphone. Zo heb je altijd, waar je ook bent, een kookboek bij de hand. In de supermarkt bijvoorbeeld, als je de ingrediënten haalt.

Het e-kookboek ‘Met Lynn de Keuken in’ bestel je op www.lynnvandevorst.nl.

We hebben al gereserveerd

Maar Firma Huishouden zou Firma Huishouden niet zijn als ze niet een aantal voor trouwe lezers als jullie heeft gereserveerd. En jij kunt daar eentje van winnen uiteraard!

LEESTIP: VERSPILLINGSVRIJ KERST VIEREN

Vind inspiratie voor je kerstdiner!

WINACTIE GESLOTEN – Ik ga de komende week maar liefst 5 mensen blij maken met het
e-kookboek MET LYNN DE KEUKEN IN!

Winnen!

Wil jij in aanmerking komen voor dit handige, digitale (meteen te downloaden én te raadplegen) kookboek met 25 lekkere snelle recepten, lees dan verder.

De winnaars van het e-kookboek Met Lynn de Keuken in zijn bekend!

1. Selma Burrekers
2. Jacelina Offereins-Bos
3. Coby Kelderman
4. Jacqueline de Waal
5. Y. Geertsma-Brandsma

VAN HARTE GEFELICITEERD!

Jullie mogen contact met mij opnemen: info@firmahuishouden.nl

  • Laat dan een reactie achter onder deze blog of op Facebook en laat weten dat je meedoet.
  • Tag ook vooral je vrienden/vriendinnen, zodat zij ook mee kunnen doen. Samen maak je meer kans!
  • Het zou ook sympathiek zijn als je Lynn volgt op Instagram, als je die nog niet volgt. Volg je ons al overigens?
  • Ik maak vrijdag 4 december a.s. de winnaars bekend op Facebook. Handig om ons ook te volgen (liken), zodat je het niet mist.
    Meedoen kan tot en met donderdag 3 december 23:59 uur.