25 Snelle recepten in een e-kookboek

Dit kookboek is speciaal ontworpen voor je smartphone. Zo heb je altijd, waar je ook bent, een kookboek bij de hand. In de supermarkt bijvoorbeeld, als je de ingrediënten haalt. Het bevat 25 snelle recepten, die maar 25 duren om te bereiden. En dat e-kookboek kun jij winnen!

In dit artikel lees je ...

Misschien ken je haar Instagram account al waarop ze dagelijks haar favoriete recepten deelt. Lynn van de Vorst is namelijk niet alleen dol op eten en koken, maar heeft ook een voorliefde voor interieur.

En als je net als ik bent, dan volg je al die prachtige plaatjes van de meest mooie en inspirerende inkijkjes. Als je haar nog niet kent, wil ik je graag aan haar voorstellen, althans aan haar nieuwe kookboek. Lynn is een bekende foodblogger op Instagram en lanceert haar nieuwe E-kookboek ‘Met Lynn de keuken in’, met daarin 25 snelle recepten.

25 Snelle recepten in een e-kookboek - snelle recepten

Avondeten inspiratie

Dit boek is speciaal geschreven voor iedereen die elke avond denkt “Wat zullen we nu weer eens eten?” Een beetje inspiratie kan iedereen weleens gebruiken, lijkt me. Het avondeten is altijd een issue als het gaat om wat je op tafel gaat zetten.

Lijst met favoriete recepten

Hoewel ik een voorstander ben van het maken van weekmenu’s, want maaltijdplanning heeft heel veel voordelen, komt het af en toe voor dat je eens wat anders wilt, of er even geen tijd of zin in had om een weekmenu te maken. Of je lijstje kan nog wel wat suggesties gebruiken. Eén van de belangrijkste dingen om een perfect weekmenu samen te stellen, is namelijk een lijst met al je favoriete recepten. En die van je gezin natuurlijk.

Binnen een halfuur aan tafel

In het E-kookboek van Lynn staan 25 recepten die perfect op dat lijstje passen. Het is eens iets anders, het staat binnen 25 minuten op tafel, het is lekker en je hoeft er niet massa’s ingrediënten voor in huis te halen.

25 Snelle recepten in een e-kookboek - snelle recepten

Bij elk recept staat een overzichtelijke ingrediëntenlijst zodat je precies weet wat je nog moet inslaan. In de keuken loodst Lynn je vervolgens in drie makkelijke stappen door elk recept heen. Zo duidelijk, het lukt altijd.

Tips van Lynn

Elk recept bevat een ‘Tip van Lynn’ waarmee ze je helpt om slimmer te koken. Ben je een dagje lui? Geen probleem, elk recept bevat een lazy-optie waardoor je tijd bespaart.

Het kookboek begint met vijf basisregels die op elk recept toepasbaar zijn. Zo is quick, easy & no waste koken een peulenschil. Er staan 20 avondmaaltijden en 5 desserts in het kookboek. Elk recept zet je binnen 25 minuten op tafel.

Lynn zegt

“Ik vind het belangrijk om no waste te koken. Mijn recepten zijn een leidraad maar kijk vooral ook wat je zelf in de koelkast hebt staan. Vervang vergelijkbare producten die je al in huis hebt door de producten van het ingrediëntenlijstje. In mijn boek help ik je door middel van de ‘Tip van Lynn’ heel concreet met het koken uit je koelkast. Zo krijg je steeds meer plezier in het maken van de lekkerste variaties.”

LEESTIP: LEVEN ZONDER AFVAL UIT DE KEUKEN

Altijd een kookboek bij de hand

Het kookboek is speciaal ontworpen voor je smartphone. Zo heb je altijd, waar je ook bent, een kookboek bij de hand. In de supermarkt bijvoorbeeld, als je de ingrediënten haalt.

Het e-kookboek ‘Met Lynn de Keuken in’ bestel je op www.lynnvandevorst.nl.

We hebben al gereserveerd

Maar Firma Huishouden zou Firma Huishouden niet zijn als ze niet een aantal voor trouwe lezers als jullie heeft gereserveerd. En jij kunt daar eentje van winnen uiteraard!

LEESTIP: VERSPILLINGSVRIJ KERST VIEREN

Vind inspiratie voor je kerstdiner!

25 Snelle recepten in een e-kookboek - snelle recepten
WINACTIE GESLOTEN – Ik ga de komende week maar liefst 5 mensen blij maken met het
e-kookboek MET LYNN DE KEUKEN IN!
25 Snelle recepten in een e-kookboek - snelle recepten

Winnen!

Wil jij in aanmerking komen voor dit handige, digitale (meteen te downloaden én te raadplegen) kookboek met 25 lekkere snelle recepten, lees dan verder.

De winnaars van het e-kookboek Met Lynn de Keuken in zijn bekend!

1. Selma Burrekers
2. Jacelina Offereins-Bos
3. Coby Kelderman
4. Jacqueline de Waal
5. Y. Geertsma-Brandsma

VAN HARTE GEFELICITEERD!

Jullie mogen contact met mij opnemen: info@firmahuishouden.nl

 • Laat dan een reactie achter onder deze blog of op Facebook en laat weten dat je meedoet.
 • Tag ook vooral je vrienden/vriendinnen, zodat zij ook mee kunnen doen. Samen maak je meer kans!
 • Het zou ook sympathiek zijn als je Lynn volgt op Instagram, als je die nog niet volgt. Volg je ons al overigens?
 • Ik maak vrijdag 4 december a.s. de winnaars bekend op Facebook. Handig om ons ook te volgen (liken), zodat je het niet mist.
  Meedoen kan tot en met donderdag 3 december 23:59 uur.

DE AUTEUR

Helga Post®

Helga Post®

Helga Post is een moeder en vrouw van een prachtig gezin met een passie voor lijstjes, organiseren, lekker koken, mooi wonen en groen huishouden. Helga zet zich in om mensen op alle gebieden te helpen een leven te creëren waar ze van houden door hun doelen te bereiken. Ze is de oprichter van Firma Huishouden® en auteur van de Huishoudplanner®. Ze woont in Duitsland met haar man Johan en nog 2 (van de 4) thuiswonende kinderen, Iris & Frank.

LEES VERDER

Responses

 1. Ik kende Lynn nog niet, maar dat ziet er heel goed uit.
  Ik mag graag experimenteren en probeer ook no waste te leven. Maar wat hulp is altijd handig😊

 2. Ik zou graag het kookboek an Lynn willen winnen want ik vind het erg belangrijk om “no waste” te koken. Als wij beginnen met minder voedsel te verspillen geven we onze kinderen en kleinkinderen het goede voorbeeld.

  Neeltje

 3. Ik kende Lynn van de Vorst nog niet. Ben haar gelijk gaan volgen op instagram. Kook graag en probeer graag nieuwe dingen uit. Ben nu al enthousiast van wat ik op haar instagram zie.

 4. Ik ben volop zoekende naar leuke recepten omdat mijn man 20 jaar gekookt heeft maar het door omstandigheden nu aan mij overlaat. Dus ik ben heeeeeeel geïnteresseerd! Het mag ook eens iets anders zijn dan de traditionele kost hé.

 5. Ik kook graag, maar ben altijd degene in huis die verzint wat we gaan eten. Maak dus graag kans op het boek. Ook in nog efficiënter met restjes en juiste hoeveelheden eten om te gaan. No-waste…
  Op deze manier help ik mezelf en tevens onze kokende kinderen. Zo eten we eens iets anders dan macaroni of rijst met saus…
  Ik heb Lynn opgezocht en volg haar nu. Ben benieuwd wat ze in de dagelijkse feed aan recepten deelt.

 6. Wat fijn al die adviezen over het soepel laten lopen van een huishouden!
  Ik heb er al veel baat bij. Nu heb ik veel meer tijd om andere dingen te doen!
  Inmiddels heb ik ook een lijst met favoriete recepten aangelegd. En erbij geschreven waar ik het recept kan vinden. Dat werkt echt super makkelijk.
  Het zou leuk zijn als ik het kookboek van Lynn win, want het koken volgens een recept vind ik nog wel eens een beetje stressvol. En ik heb het idee dat het bij deze recepten minder zal zijn!

  Hartelijke groet, Willy

 7. Goedemiddag
  Ik kende Lynn niet, maar ik ben getriggerd wat voor lekkers ze uit haar kerstmouw kan schudden in 25 minuten. In onze hectische maatschappij is dat altijd welkom en is nog mooi meegenomen om verspilling te vermijden. Graag neem ik deel om dit aantrekkelijk plaatje te winnen. Ik kijk uit naar de winnaars en hoop er tussen te staan, maar ik wil ook iedereen veel succes wensen die deelneemt en ook voor Lynn en Helga alle succes met alles wat jullie in jullie mars hebben. Proficiat trouwens!
  Positieve groetjes
  Marijke

 8. Hoi Helga, wat een leuke actie. Ik wil graag meedoen want wie wil er nu niet makkelijk koken en zo weinig mogelijk verspillen.
  Lieve groet, Coby Kelderman

 9. Het lijkt me een mooi kookboek en ik wil wel in aanmerking komen voor het boek. Ook dat je niet lang in de keuken hoeft te staan spreekt mij wel an.
  Groeten, Ymie

 10. Hoi Helga,
  Wat een leuke winactie
  Het is in zo'n drukke maand als december natuurlijk heel mooi om zo'n handig kookboek bij de hand te hebben.
  Ik ben heel benieuwd naar de recepten.
  Bedankt ook voor de tip Lynn te volgen op Instagram.

 11. Wooh wat een prachtige actie doe heel graag mee

 12. No waste koken is mijn missie sinds kort tot in……
  Alle tips en recepten zijn dan ook zeer welkom. Kan nu regelmatig iets van de bieb, zelf aanschaffen is nu even een dingetje.

Comments are closed.

ONTVANG MIJN GRATIS E-BOOK:
HET HUISHOUDEN IN EEN UUR PER DAG

Ontvang alle nieuwe artikelen meteen na publicatie rechtstreeks in je inbox of abonneer je op onze wekelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

AGENDA FIRMA HUISHOUDEN

oktober 2021
01 oktober 2021
31 oktober 2021
NIEUW! Mailserie OP JEZELF WONEN - snelle recepten

NIEUW! Mailserie OP JEZELF WONEN

Ongoing

Deze serie is met name bedoeld voor iedereen die voor het eerst op zichzelf gaat wonen, ...

All Day
View Details
15 oktober 2021
15 november 2021
NIEUW! Cursus Bouw een team dat thuis helpt - snelle recepten

NIEUW! Cursus Bouw een team dat thuis helpt

Ongoing

Hoe zorg je dat je het hele gezin zich betrokken voelt en meewerkt aan het huishouden. ...

All Day
View Details
18 oktober 2021
24 oktober 2021
CHALLENGE! Opruimen met je gezin - snelle recepten

CHALLENGE! Opruimen met je gezin

Ongoing

Verzamel je gezin, want het is tijd om op te gaan ruimen! De zomer is voorbij, ...

All Day
View Details
Geen evenementen gevonden!