Je kent het vast, van die saaie muren waarvan je geen idee hebt wat je er mee moet. Geen inspiratie of niet goed kunnen inschatten of het bij de rest van het interieur past. De muren van een kinderkamer moeten vooral inspirerend, opvallend en vrolijk zijn. Ceciel maakt vrolijke naamposters van je kind voor aan de muur, maar vooral veel tekeningen van de vrolijke teckel Wally.

Personal touch

Wil je iets unieks aan de wand, dan vraag je Ceciel. Met een muurtekening van Ceciel Maakt heb je een uniek ontwerp in handen. Denk aan een speciaal voor jou ontworpen illustratie voor de kinderkamer of een pakkende tekst uit je trouwkaart. Een muurtekening kun je perfect inzetten als sfeermaker en geeft een persoonlijke touch aan de ruimte.

Door de boodschap te vertalen in beeld zorgt Ceciel ervoor dat de illustraties informeren, prikkelen, verleiden en vermaken. Per opdrachtgever kijkt ze wat mogelijk is; elke muurtekening ontwerpt en maakt ze naar wens.

Ceciel maakt het

Trotse eigenaresse en creatieve duizendpoot Ceciel maakt illustraties, muurtekeningen en raamtekeningen die een woning een extra boost geven.

Op haar website en op Instagram laat ze zien hoe haar ontwerpen tot stand komen; zo krijg je een goed beeld van haar manier van werken.

Op haar blog neemt ze je mee op ontdekkingsreis in de wereld van pen, potlood, penseel, papier, illustraties en grafische vormgeving.

Wally de Teckel

Wally de Teckel speelt een hoofdrol op veel producten. De avonturen van het hondje verwerkt Ceciel in illustraties, zoals op uitnodigingen, een kerst- of verjaardagskaart, posters en geboorteaankondigingen.

Kinderen vinden het geweldig om op deze manier meegenomen te worden in de avonturen van de grappige teckel. De kleurrijke posters kun je geprint bestellen en als DIY-download.

Wally is een nieuwsgierige, beetje onhandige en ook wel gekke teckel die graag op avontuur gaat. De grappige, fantasierijke posters met Wally in de hoofdrol mogen niet ontbreken op de kinderkamer.

Wil je een Wally poster winnen?

De winactie is gesloten!

Dat kan. Speciaal voor ons heeft Ceciel twee fantastische prijzen!

De winnaar of winnares mag niet één, maar zelfs twee posters uit onderstaande foto’s kiezen. Deze worden dan geprint en per post naar je verzonden.

En dat doen we niet één keer, maar ook twee keer!

Dus, Ceciel en ik gaan twee mensen heel blij maken met twee posters elk!

Kies je favoriet hier uit:

Ceciel Maakt kinderkamer posters - kinderkamer
Laat je kind met Wally mee dromen …
Ceciel Maakt kinderkamer posters - kinderkamer
Betover de kinderkamer in een spannend oord vol avontuur.
Ceciel Maakt kinderkamer posters - kinderkamer
Vlieg met Wally mee op avontuur.
Ceciel Maakt kinderkamer posters - kinderkamer
Ga mee op race avontuur met Wally.

En zo kun je de Wally posters winnen

Wil jij voor je kinderen deze grappige en avontuurlijke Wally posters winnen, dan moet je het volgende doen:

  • Laat dan een reactie achter onder deze blog of op Facebook en laat weten dat je meedoet.
  • Tag ook vooral je vrienden/vriendinnen, zodat zij ook mee kunnen doen. Samen maak je meer kans!
  • Het zou ook sympathiek zijn als je Ceciel volgt op Facebook en/of Instagram. Volg je ons al overigens?
  • Ik maak woensdag 11 november a.s. de winnaar bekend op Facebook. Handig om ons ook te volgen, zodat je het niet mist. 
    Meedoen kan tot en met dinsdag 10 november 23:59 uur.

En we zijn nog niet klaar!

Voor iedereen die niet wint heb ik een mooie kortingscode: 20% korting op jouw bestelling bij Ceciel Maakt met de code WALLY20. De kortingscode is geldig tot en met 16 november en op bestellingen vanaf 10 euro, dus neem snel een kijkje in de shop van Ceciel en maak je keuze.

Een vrolijker Sinterklaas cadeau kun je je kind niet geven, toch?

Psst… Ook voor volwassenen heeft ze prachtige (mindfulness) posters en muurtekeningen. Ook leuk voor Sinterklaas, of als kerstcadeau. Of gewoon zomaar een cadeautje van jezelf voor jezelf 😉

Over deze winactie kan niet worden gecorrespondeerd.