Het was een close-call, de uitslag van de poll in de Challenge Facebookgroep. Ik heb er daarom ook lang over gedacht wat ik ermee ging doen, maar ik ben eruit. Ik ga dit jaar een combinatie doen. We gaan niet alleen een voorjaarsschoonmaak doen, maar eerst opruimen. De challenge duurt 8 weken en kan in je eigen tempo voltooid worden.

Zoals gezegd ga ik het een beetje mixen; opruimen en schoonmaken en hiermee een aantal nieuwe uitdagingen toevoegen. De manier waarop is iets anders dan in voorgaande voorjaars- en najaars-challenges, maar het resultaat blijft hetzelfde: Een georganiseerd, schoon huis!

Als jouw huis ook toe is aan organisatie dan is dit de perfecte uitdaging voor je. Het is een effectieve manier om van je rommel af te komen, organisatie te krijgen en met een fris huis het voorjaar in te gaan.

Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan?

Meld je dan aan en doe mee met de Challenge 2019: Orde in de Chaos in 8 weken!

Hoe de uitdaging werkt?

1 – Meld je hier aan voor de challenge. De challenge start altijd op een maandag. Wanneer je je hebt ingeschreven (én deze hebt bevestigd via een mail) ontvang je de eerste mail voor de challenge. De eerstvolgende maandag ontvang je week 1 van de challenge.

2 – Word lid van de Facebook-groep The Challenges (optioneel, alle opdrachten worden per mail verzonden. De groep is om elkaar te motiveren, inspireren en vorderingen met elkaar te delen).

3 – Controleer je e-mail op maandag voor je eerste opdracht (check je spambox!).

4 – Gebruik de volledige 7 dagen om elke opdracht te voltooien.

5 – Volg Firma Huishouden op Instagram en deel je vorderingen daar. Gebruik de hashtag #firmahuishoudenchallenge (optioneel).

Wil je iemand anders op de hoogte brengen van de Challenge? Pin deze afbeelding dan op je eigen bordChallenge Orde in de Chaos voorjaar 2019