Challenge | Orde in de chaos

Voorjaarsschoonmaak – Najaarsschoonmaak – welk schoonmaak dan ook. Als je huis een chaos is wil je niet wachten totdat zich een nieuw seizoen aandient. Als je knop om is en er Orde in de Chaos moet komen, wil je dat meteen!

Challenge Orde in de Chaos voorjaar 2019

Om het georganiseerd te doen is het fijn een plan te hebben. Een efficiënt plan waar je niet al je vrije uren in hoeft te steken. Een gedegen plan dat ervoor zorgt dat je geleidelijk voortgang boekt.

Ik help je!

Deze challenge zorgt er niet alleen voor dat je orde schept en opruimt, maar ook dat alles weer schoon en fris is na 8 weken. Een fantastische voorbereiding als je besluit om het maandelijkse huishoudschema van Firma Huishouden te gaan volgen.

De challenge duurt 8 weken en je voltooid hem in je eigen tempo en op je eigen manier.

Deze challenge is een mix van opruimen en schoonmaken met als resultaat een georganiseerd en schoon huis!

Als jouw huis ook toe is aan organisatie dan is dit de perfecte uitdaging voor je. Het is een effectieve manier om van je rommel af te komen, organisatie te krijgen en met een fris huis te starten.

Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan?

Meld je dan aan en doe mee met de challenge: Orde in de Chaos in 8 weken!

Hoe de uitdaging werkt?

1 – Meld je hier aan voor de challenge. De challenge start altijd op een maandag. Wanneer je je hebt ingeschreven (én deze hebt bevestigd via een mail – check je spam!) ontvang je de eerste mail voor de challenge. De eerstvolgende maandag ontvang je week 1 van de challenge.

2 – Maak een gratis account aan op Firma Huishouden. Op het platform, via de Nieuwsfeed, kun je vragen stellen, inspiratie opdoen of je vooruitgang met ons delen.

3 – Controleer je e-mail op maandag voor je eerste opdracht (check je spambox!).

4 – Gebruik de volledige 7 dagen om elke opdracht te voltooien.

5 – Volg Firma Huishouden op Instagram en deel je vorderingen daar. Gebruik de hashtag #firmahuishoudenchallenge (optioneel).

Challenge orde in de chaos
Orde in de chaos challenge
Pin deze afbeelding op je eigen borden

DE AUTEUR

Helga Post®

Helga Post®

Helga Post is een moeder en vrouw van een prachtig gezin met een passie voor lijstjes, organiseren, lekker koken, mooi wonen en groen huishouden. Helga zet zich in om mensen op alle gebieden te helpen een leven te creëren waar ze van houden door hun doelen te bereiken. Ze is de oprichter van Firma Huishouden® en auteur van de Huishoudplanner®. Ze woont in Duitsland met haar man Johan en nog 2 (van de 4) thuiswonende kinderen, Iris & Frank.

LEES VERDER

Responses

  1. Wat een goed idee de combi van opruimen en schoonmaken; in de praktijk werkt dat het beste zeker in een groot gezin met 6 kids. Het vergt organisatie talent. Bedankt alvast voor al de energie die jij in de voorbereidingen stopt.

Comments are closed.

ONTVANG MIJN GRATIS E-BOOK:
HET HUISHOUDEN IN EEN UUR PER DAG

Ontvang alle nieuwe artikelen meteen na publicatie rechtstreeks in je inbox of abonneer je op onze wekelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

AGENDA FIRMA HUISHOUDEN

Geen evenementen gevonden!