Voorjaarsschoonmaak – Najaarsschoonmaak – welk schoonmaak dan ook. Als je huis een chaos is wil je niet wachten totdat zich een nieuw seizoen aandient. Als je knop om is en er Orde in de Chaos moet komen, wil je dat meteen!

Om het georganiseerd te doen is het fijn een plan te hebben. Een efficiënt plan waar je niet al je vrije uren in hoeft te steken. Een gedegen plan dat ervoor zorgt dat je geleidelijk voortgang boekt.

Ik help je!

Deze challenge zorgt er niet alleen voor dat je orde schept en opruimt, maar ook dat alles weer schoon en fris is na 8 weken. Een fantastische voorbereiding als je besluit om het maandelijkse huishoudschema van Firma Huishouden te gaan volgen.

De challenge duurt 8 weken en je voltooid hem in je eigen tempo en op je eigen manier.

Deze challenge is een mix van opruimen en schoonmaken met als resultaat een georganiseerd en schoon huis!

Als jouw huis ook toe is aan organisatie dan is dit de perfecte uitdaging voor je. Het is een effectieve manier om van je rommel af te komen, organisatie te krijgen en met een fris huis te starten.

Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan?

Meld je dan aan en doe mee met de challenge: Orde in de Chaos in 8 weken!

Hoe de uitdaging werkt?

1 – Meld je hier aan voor de challenge. De challenge start altijd op een maandag. Wanneer je je hebt ingeschreven (én deze hebt bevestigd via een mail – check je spam!) ontvang je de eerste mail voor de challenge. De eerstvolgende maandag ontvang je week 1 van de challenge.

2 – Controleer je e-mail op maandag voor je eerste opdracht (check je spambox!).

3 – Gebruik de volledige 7 dagen om elke opdracht te voltooien.

4 – Word lid van de Firma Huishouden Groep op Facebook, zodat je eventuele vragen kunt stellen (optioneel).

5 – Volg Firma Huishouden op Instagram en deel je vorderingen daar. Gebruik de hashtag #firmahuishoudenchallenge (optioneel).

Challenge orde in de chaos