Welkom!

JE KADO IS ONDERWEG!

Geef ons een half uurtje en controleer dan je mailbox voor je gratis download.

Tijdens het wachten heb ik nog een prachtige aanbieding voor je
(alleen beschikbaar in het komende half uur!).

Mis deze eenmalige aanbieding niet en ontvang nu

5 euro KORTING op het DIGITALE HUISHOUDSCHEMA!

Elke maand het Huishoudschema inclusief Reminders op je mobiel

Zelf krijg ik elke dag een reminder van mijn huishoudtaken via mijn mobiel, dit heb ik zo ingesteld via de computer. En omdat ik dit niet voor mezelf wil houden, wil ik dit praktische hulpmiddel met je delen.

Welkom! -

Niet alleen voor de leden van Firma Huishouden, maar voor iedereen die gebruik maakt van mijn gratis huishoudschema is dit een uitkomst!

Het zou toch te gek zijn wanneer je een eigen agenda op je pc hebt waarin al deze taken afzonderlijk vermeld staan, toch? En het zou te gek zijn als je daarvan ook nog een melding krijgt, een reminder wanneer je wat moet doen, toch? En het zou nog gekker zijn als dit op je mobiel kon, toch?

DAT KAN!

Profiteer van 5 euro korting op het DIGITAAL HUISHOUDSCHEMA

Nee dankje, ik betaal liever de volle prijs later.

[hurrytimer id=”57216″]