Zero waste zit in de lift en wordt door steeds meer mensen toegejuicht. Duurzaam consumeren is slechts een onderdeel, maar zó belangrijk.

Leven zonder afval achter te laten voelt goed. Eén van de manieren om afval te verminderen is door met z’n allen minder plastic te gebruiken. Neem afscheid van wegwerpzakjes en geniet van het gemak van de duurzame snackzakjes van Squiz.

Als vervolg op het succes van de herbruikbare knijpzakjes, presenteert Squiz een collectie herbruikbare snackzakjes. Ideaal voor het bewaren en meenemen van eten of het opbergen van spulletjes.

Duurzaam consumeren met de herbruikbare snackzakjes van Squiz - duurzaam consumeren

Herbruikbare snackzakjes

De snack- en boterhamzakjes van Squiz zijn perfect om je sandwich, groente of fruit in te verpakken of om kleine spulletjes, zoals make-up of elastiekjes, in te bewaren. Of het nu gaat om een handvol koekjes of grote zak druiven, voor alles is een passend formaat. Een set bestaat uit 3 formaten zakjes, zodat je zelf kunt bepalen welke maat het beste past. De snackzakjes zijn verkrijgbaar in 2 vrolijke designs voor € 9,90 per set. De zakjes hebben een gemakkelijke klittenbandsluiting en kunnen honderden keren opnieuw worden gebruikt.

Goed voor het milieu

Los van het gemak, ben je ook goed bezig voor het milieu. Squiz geeft minder afval, neemt weinig ruimte in en gaat lang mee en daardoor hét duurzame alternatief voor plastic wegwerpbakjes en zakjes. De wasbare zakjes worden gemaakt in Frankrijk en zijn vrij van BPA, PVC en ftalaten. De snackzakjes zijn gemakkelijk schoon te maken en kunnen in de vaatwasser. Hergebruik is de sleutel tot het verminderen van afval en daar werkt Squiz graag aan mee!

Duurzaam consumeren met de herbruikbare snackzakjes van Squiz - duurzaam consumeren

Over Squiz

Geen verpakkingsafval meer dankzij de duurzame knijpzakjes en snackzakjes van Squiz. Het Franse merk geeft gezinnen de mogelijkheid om op een gezonde en verantwoorde manier te consumeren. De Squiz knijpzakjes kun je vullen met je eigen ingrediënten, telkens weer opnieuw. Zo weet je precies wat je de kids geeft én produceer je minder afval. Squiz is een economisch, gezonde én milieuvriendelijk alternatief voor snackmomenten thuis, op school of onderweg. De producten van Squiz shop je via www.squizshop.nl.

Duurzaam consumeren met de herbruikbare snackzakjes van Squiz - duurzaam consumeren
Bron: Perswereld