Duurzaam consumeren met de herbruikbare snackzakjes van Squiz

Zero waste zit in de lift en wordt door steeds meer mensen toegejuicht. Duurzaam consumeren is slechts een onderdeel, maar zó belangrijk.

Leven zonder afval achter te laten voelt goed. Eén van de manieren om afval te verminderen is door met z’n allen minder plastic te gebruiken. Neem afscheid van wegwerpzakjes en geniet van het gemak van de duurzame snackzakjes van Squiz.

Als vervolg op het succes van de herbruikbare knijpzakjes, presenteert Squiz een collectie herbruikbare snackzakjes. Ideaal voor het bewaren en meenemen van eten of het opbergen van spulletjes.

Herbruikbare snackzakjes

De snack- en boterhamzakjes van Squiz zijn perfect om je sandwich, groente of fruit in te verpakken of om kleine spulletjes, zoals make-up of elastiekjes, in te bewaren. Of het nu gaat om een handvol koekjes of grote zak druiven, voor alles is een passend formaat. Een set bestaat uit 3 formaten zakjes, zodat je zelf kunt bepalen welke maat het beste past. De snackzakjes zijn verkrijgbaar in 2 vrolijke designs voor € 9,90 per set. De zakjes hebben een gemakkelijke klittenbandsluiting en kunnen honderden keren opnieuw worden gebruikt.

Goed voor het milieu

Los van het gemak, ben je ook goed bezig voor het milieu. Squiz geeft minder afval, neemt weinig ruimte in en gaat lang mee en daardoor hét duurzame alternatief voor plastic wegwerpbakjes en zakjes. De wasbare zakjes worden gemaakt in Frankrijk en zijn vrij van BPA, PVC en ftalaten. De snackzakjes zijn gemakkelijk schoon te maken en kunnen in de vaatwasser. Hergebruik is de sleutel tot het verminderen van afval en daar werkt Squiz graag aan mee!

Over Squiz

Geen verpakkingsafval meer dankzij de duurzame knijpzakjes en snackzakjes van Squiz. Het Franse merk geeft gezinnen de mogelijkheid om op een gezonde en verantwoorde manier te consumeren. De Squiz knijpzakjes kun je vullen met je eigen ingrediënten, telkens weer opnieuw. Zo weet je precies wat je de kids geeft én produceer je minder afval. Squiz is een economisch, gezonde én milieuvriendelijk alternatief voor snackmomenten thuis, op school of onderweg. De producten van Squiz shop je via www.squizshop.nl.

Bron: Perswereld

Related Articles

Leven zonder plastic, 11 praktische tips

Leven zonder plastic, kan dat? Op het eerste gezicht lijkt het verwijderen van plastic uit je dagelijks leven een grote verandering. Maar met een beetje planning en voorbereiding kan iedereen het.
Tegenwoordig houdt plastic voedsel vers, het zit in elektrische apparaten, in kleding en cosmetica. De plastics en kunststoffen schaden ons milieu en onze gezondheid.
Vroeger werd er nauwelijks plastic gebruikt en leefden mensen er vrijwel zonder. Door een paar oude en nieuwe trucs van toen en nu toe te passen, kan iedereen zijn dagelijkse leven een stuk duurzamer maken.

20 Tips om thuiswerken succesvol te maken

Het lijkt geweldig; werken vanuit huis. Geen druk, geen controle, later opstaan en het lekker rustig aan doen. Niets is minder waar. Ik werk al jaren vanuit huis en ik weet dat het zo niet werkt. Integendeel. Thuiswerken of op afstand werken is alleen maar lonend als je je productiviteit op peil houdt. Dat wil zeggen; een gezonde balans tussen werk en privé kunt houden. Ik leg je uit wat ik bedoel.

Huishoudelijke taken verdelen binnen het gezin

Er is absoluut niets mis met de traditionele verdeling van de huishoudtaken, waarbij de man fulltime buitenshuis werkt en de vrouw voor het huishouden en de kinderen zorgt. Maar de tijden zijn veranderd en ook de meeste vrouwen werken nu buitenshuis, terwijl ze nog steeds alle huishoudtaken op zich nemen. En dat geeft wrijving. Het is dus tijd om hier iets aan te doen: Huishoudelijke taken verdelen binnen jouw gezin!

27 Dingen waar je zonder kan rond je 40e

Als je rond de veertig bent heb je, volgens de opruim experts, de meeste spullen. In de loop van vier decennia is de kans groot dat je een behoorlijke hoeveelheid ‘zooi’ om je toe hebt verzameld. En natuurlijk is het dat niet allemaal, er zitten ook dierbare en speciale items bij. Er zijn echter ook genoeg spullen die je beter kunt loslaten. Om wat inspiratie op te doen heb ik ze op een rijtje gezet.