Onlangs schreef ik over het duurzaam verbouwen van ons huis. Maar hoe beslis je nu wat het beste is om te doen? We willen immers allemaal iets doen tegen de opwarming van de aarde en dan zullen we duurzamer moeten gaan leven. Dat hoeft niet te betekenen dat je meteen je huis moet gaan verbouwen.

Pin afbeelding voor artikel: 20x Inspiratie voor duurzaam verbouwen en verhuizen
Wil je deze winactie delen met iemand? Pin deze afbeelding dan op je eigen bord.

Iedereen doet wat ‘ie kan, toch?

Je kunt, in plaats daarvan, ook je eetgewoontes aanpassen, een energiezuiniger huishouden toepassen of het gebruik van benzine minderen.

Je kunt ook een bijdrage leveren door duurzaam om te gaan met je interieur, door bijvoorbeeld tweedehands meubels te kopen, oude meubels een tweede leven te geven of gaan voor gerecyclede en biologische materialen.

Als je plannen hebt om te gaan bouwen, verbouwen of verhuizen, doe het dan duurzaam. Hoe?

Een beurs vol inspiratie voor duurzaam verbouwen

Beurs Eigen Huis is dit voorjaar groener dan ooit! Experts uit alle duurzame hoeken van de bouw- en woonbranche komen van 6 t/m 8 maart 2020 naar Jaarbeurs Utrecht.

Zij geven advies over alle mogelijkheden en verrassen je graag met inspirerende verhalen. Welke bouw-, verbouw-, of verhuisplannen je ook hebt: op de Voorjaarseditie 2020 van Beurs Eigen Huis ontdek je hoe je die plannen op duurzame wijze realiseert!

Voorjaarseditie 2020: duurzamer dan ooit

Droom je ervan om een duurzaam huis te bouwen, of wil je weten hoe je jouw woning kunt verduurzamen? Op Beurs Eigen Huis ontdek je alles over de mogelijkheden. Er zijn ontzettend veel experts aanwezig die je laten zien hoe je van jouw huis een groen droompaleis maakt. Zo weet je na een bezoek aan de beurs precies welke stappen je kunt zetten, of welke experts je verder kunnen helpen bij de realisatie van jouw duurzame woonwensen. Handig!

De meest complete beurs van de Benelux

Ook als je goed geïnformeerd wilt starten met het bouwen of verbouwen van je woning, is Beurs Eigen Huis dé plek om informatie in te winnen. Met meer dan 250 experts onder één dak zijn plannen snel concreet gemaakt. Werkelijk alle woonvragen worden tijdens een beursbezoek beantwoord. Wil je de badkamer uitbreiden? Ben je toe aan een nieuwe vloer? Wil je een nieuwe keuken, stalen deuren, de tuin opnieuw aanleggen of een kantoor aan huis? Je kunt het zo gek niet bedenken, of er is een expert aanwezig die het antwoord weet op jouw woonvraag.

Heb je (nog) geen concrete plannen, maar wil je vooral inspiratie opdoen? Dan kan dat ook. Beurs Eigen Huis barst van de inspirerende ondernemers die je op (ver)bouw- en woongebied verrassen met trendsettende, of juist hele klassieke vondsten. Je ontmoet er bevlogen vakmensen die maar één ding willen: jouw huis omtoveren tot een droomhuis. En als het even kan, maken ze het nog hartstikke duurzaam ook.

TIP LEES
LEVEN ZONDER PLASTIC, 11 PRAKTISCHE TIPS

Win nu tickets

Maak werk van jouw (duurzame) woondromen en kom langs tijdens de Voorjaarseditie van Beurs Eigen Huis.

Van 6 t/m 8 maart 2020 is Jaarbeurs Utrecht de ideale plek voor iedereen met bouw-, verbouw-, verhuis- en verduurzamingsplannen.

Heb je nog geen tickets? Je kunt ze uiteraard online kopen op realiseerjedroomhuis.nl. Maar je kunt ze ook winnen op Firma Huishouden!

Kaarten winnen?

Zoals al een aantal jaren op rij, mag ik ook dit jaar weer kaarten weggeven voor deze inspirerende beurs!

Wil jij er twee winnen? Laat me dan hieronder weten waarom. Vertel me waarom jij inspiratie nodig hebt voor je (duurzame) verhuizing, verbouwing of iets anders.

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN!

De winnaars zijn per e-mail en via Facebook op de hoogte gebracht.

20 Keer inspiratie voor duurzaam verbouwen of verhuizen

Ik heb 20 vrijkaarten en ga hiermee tien mensen blij maken, met elk 2 gratis tickets voor Beurs Eigen Huis.

Op maandag 24 februari a.s. maak ik de tien winnaars bekend!

De winnaars maak ik bekend via Facebook. Vergeet dus niet de pagina te liken als je het niet wilt missen!
Heb je geen Facebook? Laat dan je e-mailadres achter via je reactie, zodat ik je kan mailen wanneer je hebt gewonnen.

Meer weten?

Inspiratie opdoen of gewoon nieuwsgierig? Kijk op de website van Beurs Eigen Huis.

Winnen?

Vertel me waarom jij inspiratie nodig hebt voor je (duurzame) verhuizing, verbouwing of iets anders.