Efficiënt huishouden

TIJD, STRUCTUUR en FOCUS is wat elke vrouw wenst in deze razende wereld.


Vrouwen móeten veel tegenwoordig en de meesten onder ons hebben zelfs drie banen:

WERK BUITENSHUIS, KINDEREN ÉN HET HUISHOUDEN.

HET IS GEEN WONDER DAT JE GEEN TIJD HEBT VOOR JE GEZIN …

OF VOOR JEZELF!

Je hebt het gevoel altijd achter de feiten aan te lopen of altijd het gevoel hebben dat je het alleen moet doen. 

Het huishouden heeft mij ook jaren gekweld, vooral toen de kinderen jonger waren. Ik wilde niet hele dagen schoonmaken, ik wilde leuke dingen doen met en zonder mijn gezin. Genieten van het leven!

Waarom zou ik opruimen? Niemand hier in huis doet dat en het ligt er morgen toch allemaal weer!

Sonja

Ik hoor of lees ze dagelijks. Deze uitspraken, en nog veel meer varianten. En ik begrijp ze.
Ooit zat ik in hetzelfde schuitje. Maar ik vaar nu al tientallen jaren op een schip dat koers weet te houden. Hoe?

Ik was het zat!

Altijd maar achter de feiten aanlopen. Het ene had ik nog niet opgeruimd of ik kon ergens anders weer beginnen, omdat niemand er iets om gaf wat ik deed.

Ik werkte bijna fulltime buitenshuis, had kleine kinderen om me heen en was blij wanneer ik ‘s avonds op de bank kon ploffen.

Ondertussen bleven de irritaties komen van alle zwervende rommel, de spinnenwebben die me ‘s morgens begroetten en de berg was, die elke dag groeide en waar geen einde aan kwam.

Er moest iets gebeuren!

Ik wilde EFFICIËNT HUISHOUDEN

Ik heb het roer omgegooid en het is me gelukt. Al jaren heb ik nu mijn eigen routine die op de automatische piloot gaat en tegen een ‘stootje’ kan.

Ik ben Helga Post en auteur van Firma Huishouden.

Net als jij ben ik een drukke vrouw met een gezin, werk en een huishouden. 

Een aantal jaren geleden zocht ik naar een manier om het huishouden efficiënter aan te pakken, omdat ik het andere belangrijker vond. En nog steeds vind.

Mijn missie is om ook jouw huishouden makkelijker te maken en meer vrije tijd te creëren, door mijn ervaringen te delen.

”Ben jij het ook zo zat?”

”Ik kan je helpen! Omdat ik weet hoe het werkt”

In de afgelopen 4 jaar (2020) heb ik al 500.000 mensen mogen inspireren via de website, al 3.500 mensen mogen helpen via de Facebookgroep Firma Huishouden, én al honderden persoonlijk geholpen om hun huishouden op orde te krijgen.

Ik zie het dagelijks voorbij komen. Ik voel de frustratie vloeien uit sommige uitspraken. Ik voel die irritatie!

Ik weet hoe het is en ik weet hoe ik je moet helpen!

”Mijn missie is om ook jouw huishouden makkelijker te maken zodat je meer vrije tijd hebt.”

Jij kunt ook EFFICIËNT HUISHOUDEN

Dat is toch fantastisch!‘s Ochtends wakker worden en je hoeft niet eerst het aanrecht op te ruimen om je boterham te kunnen smeren.

Je kijkt de woonkamer in en er verschijnt een glimlach op je gezicht, omdat er niets op de vloer ligt en de tafels leeg zijn.

Je controleert de was en ziet dat er nét niet genoeg is om vandaag een wasje te kunnen draaien (“tot morgen lieve wasmachien”)!

Je ploft ‘s avonds op de bank om je favoriete serie te kijken, zonder een schuldgevoel.

Thuis komen na een dag hard werken en je kinderen hebben gekookt!

Je voelt eindelijk dat ‘regelmaat, rust en reinheid’ terug is!

Hoe fijn zou dat zijn?

Zonder routine blijft het een chaos.

Ik kan je helpen en tips geven, maar het enige wat je echt nodig hebt is een routine die helemaal bij jou past.

Bij jouw leven.

En we gaan er samen voor zorgen dat jij een routine krijgt die perfect voor jou is.

Ik heb al een heleboel vrouwen geholpen:

Door het programma heb ik meer structuur en duidelijkheid gekregen in het werken met mijn eigen huishoudschema. Ik weet nu ook wat mijn valkuilen zijn en hoe ik het kan oplossen. En dat ik echt niet de enige ben.

Beate

Door het programma heb ik echt geleerd dat ik echt moet plannen, anders krijg ik het niet gedaan of doe ik het niet. Het heeft zeker tijd nodig. Rome is ook niet in een dag gebouwd, maar ik ben heel blij dat ik dit programma heb gevolgd. Bedankt hiervoor!

Wiljanne

Ik ben blij dat ik toch de cursus heb gevolgd. Alleen was het mij nooit gelukt en was ik weer terug gevallen in mijn valkuilen.

Marjan

Dit programma heeft mij ruimte en vrijheid gegeven, en manieren om dingen te benoemen naar mijn man en zoon toe.

Monique

De online leer omgeving was perfect. Je kon het op je eigen tempo doen met als streven, dat je het vrijdag af had. Toch een soort van stok achter de deur.

Milou

Tijdens het volgen van de cursus zag ik al dat het huis meer opgeruimder werd. Iedereen in huis helpt nu ook mee en zonder morren. Voor iedereen is het nu duidelijk. 

Anne-Mieke

Ik verwachtte een voorgekauwd lijstje met wat ik moest doen, maar het is verre van dat. Je moet alles zelf doen en dat werkt achteraf tien keer beter.

Maartje

Ik weet dat ik jou ook kan helpen!

We creëren een routine die perfect bij jou past

Zonder te hoeven denken “waar begin ik?” of “wat ga ik vandaag eens doen?”. Het volgen van jouw eigen routine, zonder dat er iets wordt vergeten en je altijd een ‘voldaan’ gevoel hebt.

Nooit meer stress wanneer de buurvrouw langskomt

Onverwacht bezoek kan gewoon op visite komen omdat er ruimte voor is en spontaan een spelletje met de kinderen is geen probleem. Je huishouden kan tegen een stootje door je strategie.

Nooit meer urenlang schoonmaken

Een systeem waarop de klussen binnen no-time geklaard zijn én die je overal kunt gebruiken waar je wilt en wanneer je wilt, zonder te hoeven investeren in dure apparatuur of andere benodigdheden.

Het hele gezin helpt mee

Eenvoudige lijstjes en routines waar je gezin ook enthousiast van wordt en die ze met gemak kunnen én willen uitvoeren, zonder halsstarrigheid of tegenwerking.

Je staat er niet meer alleen voor

In een gesloten Facebookgroep ben je samen met nog een aantal vrouwen, die in dezelfde situatie zitten en er ook helemaal klaar mee zijn. We gaan samen aan de slag om ieders huishouden op orde te krijgen.

HET GROTE VOORDEEL

Je hoeft nergens naartoe

&

Je gaat aan de slag wanneer het jou uitkomt

Via de Huishoudschool leer ik je alle in’s en out’s om tot een routine te komen die bij jou past én die een leven lang vol te houden is.

Via acht hoofdstukken en tientallen paragrafen met bijbehorende opdrachten, gaan we aan de slag. De cursus blijft altijd tot je beschikking, zodat je er altijd op terug kunt vallen.

Daarnaast gaan we elkaar motiveren en helpen in een gesloten forum, waarin iedereen hetzelfde doel heeft.

Het traject duurt 16 weken

BEN JIJ KLAAR MET DE CHAOS EN TOE AAN EEN EFFICIËNT HUISHOUDEN?

Kortom

We gaan samen een routine maken die bij jouw leven past en die je de rest van je leven kunt toepassen!

Hoe weet ik nu dat dit programma voor mij werkt?

  • Je wilt een huis dat rustig, rommelvrij en opgeruimd is, zonder dat je een hele hoop geld of vrije tijd moet spenderen om het zo te krijgen.
  • Je bent er klaar mee en wilt nu gerichte actie ondernemen om routines en schema’s te maken, die bij jouw gezin passen, zodat die stress om dat huishouden ophoudt.
  • Je hebt een eenvoudig te volgen systeem nodig, zodat je het kunt implementeren en nergens over na hoeft te denken.
  • Je wilt dat je kinderen onthouden hoe leuk ze het vonden om bij jou thuis te zijn en niet de ouder, die altijd poetste en mopperde.
  • Je wilt niet langer genoegen nemen met een leven dat chaotisch en gestrest is, zonder tijd voor plezier en spontaniteit!
  • Je hebt al van alles geprobeerd, maar hebt nu écht geen idee meer hoe je het allemaal voor elkaar moet krijgen!

MAAR WACHT!

Als abonnee van de Huishoudschool betaal je minder, of zelfs NIETS!
Lees hier voor meer informatie

Ik ken je nog niet zo goed, kan ik je eerst beter leren kennen?

Dat kan uiteraard! Op de pagina Over Mij vertel ik over mezelf. Je kunt me vinden op FacebookInstagramPinterest en Twitter. En op deze pagina lees je meer over Firma Huishouden.

Kan ik jou persoonlijk een vraag stellen?

Dat kan zeker. Je kunt me altijd mailen: helga@firmahuishouden.nl. Vermeld er wel even bij dat het over deze cursus gaat.

Wat als ik mijn geld terug wil?

Dit programma heeft mij weken werk, vele koppen koffie en dagen zonder mijn gezin gekost. Ik heb al mijn tips en strategieën erin gestopt om jou te helpen.

Vanwege de aard van dit product (digitaal) worden aankopen niet terugbetaald.

Bovendien wil ik ook een commitment van jou. Ik wil dat je er 100% voor gaat en er 200% resultaat uithaalt. Doordat dit een betaald programma is, en geen gratis challenge (waarin ik ook heel tijd en werk steek), weet ik dat je er echt voor wilt gaan.

Ik heb nog nooit een georganiseerd huishouden gehad. Helpt mij dit?

Absoluut! Ik ben ook niet als een perfecte huishoudster geboren en ik houd nog steeds niet van het huishouden. Ik heb mezelf een basis en een systeem aangeleerd om georganiseerd te blijven en die ervaring deel ik nu met jou. Ik heb het geleerd, dus kan jij het zeker ook.

Hoeveel tijd kost dit programma mij per week?

Elke tweede maandag opent een nieuw hoofdstuk met verschillende paragrafen en nieuwe opdrachten. Om deze te voltooien heb je dus twee weken de tijd. Je doet de opdrachten wanneer het jou uitkomt. De opdrachten zijn zodanig aangepast, dat ze in een paar uurtjes te voltooien zijn.