Win kaarten voor de grootste woon- en inspiratiebeurs! (gesloten)

WINACTIE! Verbouwplannen? Verhuizen? Inspiratie genoeg op deze beurs. Ik verloot 10 kaarten!
Winactie Eigen Huis beurs

In dit artikel lees je ...

Ga je verhuizen of ben je juist druk met een verhuizing? Of misschien heb je wel verbouwplannen of ga je helemaal een nieuw huis bouwen en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Dan is deze winactie speciaal voor jou. Je kunt nu vrijkaarten winnen voor de grootste woon- en inspiratiebeurs van Nederland; Eigen Huis Beurs!

Van vrijdag 21 tot en met zondag 23 september aanstaande vind de najaarseditie van de Beurs Eigen Huis plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.

Impressie van de voorjaarseditie

Kom inspiratie opdoen als je bezig bent met het (ver)bouwen of inrichten van je woning en de nieuwste woontrends wil spotten. Met ruim 200 exposanten de grootste, maar ook meest sfeervolle bouw- en verbouwbeurs van Nederland.

Kijk op Realiseer je droomhuis voor meer informatie.

Bouw- en verbouw totaal-concept

Jaarbeurs Utrecht staat een heel weekend volledig in het teken van bouwen & verbouwen. Drie dagen lang presenteren ruim 200 exposanten zich. Op alle vragen rondom het (ver)bouwen van je woning is het antwoord te vinden. Laat je adviseren door architecten, aannemers, villabouwers, financieel adviseurs, duurzame energie experts en vele andere specialisten.

Win kaarten voor de grootste woon- en inspiratiebeurs! (gesloten) - Eigen Huis

Totale interieur en tuin beleving

Deze beurs is niet alleen de grootste en meest complete bouw- en verbouwbeurs in Nederland, maar ook een totale beleving rond interieur en tuin. In het Droomhuis kan de bezoeker nieuwe woontrends & design labels ontdekken, binnenhuisarchitecten, stylisten & interieurarchitecten ontmoeten en zich laten informeren over een goed lichtplan. Ook je droomtuin creëer je op Beurs Eigen Huis. Kom ideeën opdoen en ontmoet o.a. hoveniers, tuinarchitecten, zwembadleveranciers, veranda- en serrebouwers.

Groen en duurzaam bouwen en verbouwen

Zelf een huis bouwen, grootse verbouwplannen of een kleine verbouwing in het vooruitzicht? En dat alles natuurlijk ook nog zo ‘groen’ mogelijk. Een leuk proces, maar waar ga je beginnen en waar moet je rekening mee houden?
Op de beurs is er veel aandacht voor Duurzaam & Energiezuinig. Je komt o.a. alles te weten over het voordeel van zonnepanelen, over duurzaam en milieuvriendelijk verwarmen en koelen met een warmtepomp en laat je adviseren over een goed klimaatsysteem en het isoleren van je woning.

Win kaarten voor de grootste woon- en inspiratiebeurs! (gesloten) - Eigen Huis

Inspirerende sprekers

Op de beurs kun je in contact komen met professionals en experts. Er is een sprekerspodium waar boeiende thema’s aan bod komen en sprekers vertellen over uiteenlopende onderwerpen van bouwplannen tot interieurtrends. Ook de specialisten van Vereniging Eigen Huis geven drie maal daags weer een lezing waar je als bezoeker echt iets aan hebt.

Gratis kaarten!

Wil jij kaarten winnen om gratis naar de Eigen Huis Beurs in Utrecht te gaan?
Laat me dan hieronder weten waarom. Vertel me waarom jij inspiratie nodig hebt voor je verhuizing, verbouwing of iets anders.

Ik verloot 10 vrijkaarten!

Op maandag 10 september a.s. maak ik vijf winnaars bekend, die per persoon 2 kaarten winnen voor de Eigen Huis beurs!

De winnaars maak ik bekend via Facebook. Vergeet dus niet de pagina te liken als je het niet wilt missen!
Heb je geen Facebook? Laat dan je e-mailadres achter via je reactie, zodat ik je kan mailen als je hebt gewonnen.

Wil je winnen?
Laat je reactie achter waarom je twee van deze kaarten wilt winnen.

UPDATE

De winnaars zijn inmiddels bekend en op de hoogte gebracht.
GEFELICITEERD WINNAARS

2 kaarten voor Erika

2 kaarten voor Melanie

2 kaarten voor Jacqueline

2 kaarten voor Trijnie

2 kaarten voor Marijke

DE AUTEUR

Helga Post®

Helga Post®

Helga Post is een moeder en vrouw van een prachtig gezin met een passie voor lijstjes, organiseren, lekker koken, mooi wonen en groen huishouden. Helga zet zich in om mensen op alle gebieden te helpen een leven te creëren waar ze van houden door hun doelen te bereiken. Ze is de oprichter van Firma Huishouden® en auteur van de Huishoudplanner®. Ze woont in Duitsland met haar man Johan en nog 2 (van de 4) thuiswonende kinderen, Iris & Frank.

LEES VERDER

Responses

 1. Goedemorgen, wat een leuke winactie. Ik zou heel graag de kaartjes willen winnen, omdat we al 25 jaar bijna e hetzelfde interieur hebben. Wil wel eens zien hoe het anders kan bij ons. Nu maar duimen.

 2. Ja heel graag, hebben nieuwbouw gekocht wat nu gebouwd word. Kan echt wel hulp gebruiken en veel nieuwe meubels etc inspiratie kan ik goed gebruiken.

 3. Wauw, dat is een leuke actie, ik doe mee! Wij verhuisplannen, oudste zoon vandaag begonnen met opleiding interieurarchitect, jongste wil graag een “tiny house” > genoeg kandidaten die heel graag hier naar toe willen 🙂
  Heb geen facebook, dus alleen mijn mailadres hieronder…

 4. Wil er graag een kijkje nemen nu we eindelijk een huisje gekocht hebben.

 5. Lijkt me nuttig om met mijn vriendin te bezoeken, we hebben plannen om de woning uit te breiden maar wat is er zoal mogelijk?

 6. Help!!! We inspiratie nodig voor ons nieuwbouw huis ze gaan deze maand beginnen met bouwen. Wie niet waagt wie niet wint 🍀🍀🍀

 7. Kom graag in aanmerking, willen gaan kijken voor een dakopbouw

 8. ja zou er graag naar toe gaan om inspiratie op te doen.
  zit nu tijdelijk in vakantiewoning en volgend jaar is mijn huis klaar dus tijd om me voor te bereiden op inrichting van huis en tuin….lijkt me super!

 9. Ik zou heel graag in aanmerking willen komen! Wij willen graag twee kamers boven bijbouwen, dus alle inspiratie is welkom!!!

 10. Wij zoeken inspiratie voor een andere kleur op de muur. Kunnen we op de Eigen Huis Beurs vast wel opdoen!

 11. Ook ik doe graag mee, de kaartjes voor deze beurs komen als geroepen😃.
  Wij hebben net een jaren ’20 woning gekocht, die wel helemaal gesloopt moet worden. Maar we willen deze woning graag zo duurzaam en energiezuinig mogelijk in de karakteristieke oude knusse stijl terugbouwen. We kunnen dus wel wat tips en inspiratie gebruiken!

  Ik heb geen Facebook, maar mijn e-mailadres is achtergelaten….

 12. Ooo ja heel graag voor mijn zusje, ze zijn druk bezig met de verbouwing en tips en ideeën zijn dn altijd welkom, kunnen we er samen een leuk dagje van maken!

Comments are closed.

ONTVANG MIJN GRATIS E-BOOK:
HET HUISHOUDEN IN EEN UUR PER DAG

Ontvang alle nieuwe artikelen meteen na publicatie rechtstreeks in je inbox of abonneer je op onze wekelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

AGENDA FIRMA HUISHOUDEN

oktober 2021
01 oktober 2021
31 oktober 2021
NIEUW! Mailserie OP JEZELF WONEN - Eigen Huis

NIEUW! Mailserie OP JEZELF WONEN

Ongoing

Deze serie is met name bedoeld voor iedereen die voor het eerst op zichzelf gaat wonen, ...

All Day
View Details
15 oktober 2021
15 november 2021
NIEUW! Cursus Bouw een team dat thuis helpt - Eigen Huis

NIEUW! Cursus Bouw een team dat thuis helpt

Ongoing

Hoe zorg je dat je het hele gezin zich betrokken voelt en meewerkt aan het huishouden. ...

All Day
View Details
18 oktober 2021
24 oktober 2021
CHALLENGE! Opruimen met je gezin - Eigen Huis

CHALLENGE! Opruimen met je gezin

Ongoing

Verzamel je gezin, want het is tijd om op te gaan ruimen! De zomer is voorbij, ...

All Day
View Details
Geen evenementen gevonden!