Ga je verhuizen of ben je juist druk met een verhuizing? Of misschien heb je wel verbouwplannen of ga je helemaal een nieuw huis bouwen en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Dan is deze winactie speciaal voor jou. Je kunt nu vrijkaarten winnen voor de grootste woon- en inspiratiebeurs van Nederland; Eigen Huis Beurs!

Van vrijdag 21 tot en met zondag 23 september aanstaande vind de najaarseditie van de Beurs Eigen Huis plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.

Impressie van de voorjaarseditie

Kom inspiratie opdoen als je bezig bent met het (ver)bouwen of inrichten van je woning en de nieuwste woontrends wil spotten. Met ruim 200 exposanten de grootste, maar ook meest sfeervolle bouw- en verbouwbeurs van Nederland.

Kijk op Realiseer je droomhuis voor meer informatie.

Bouw- en verbouw totaal-concept

Jaarbeurs Utrecht staat een heel weekend volledig in het teken van bouwen & verbouwen. Drie dagen lang presenteren ruim 200 exposanten zich. Op alle vragen rondom het (ver)bouwen van je woning is het antwoord te vinden. Laat je adviseren door architecten, aannemers, villabouwers, financieel adviseurs, duurzame energie experts en vele andere specialisten.

Totale interieur en tuin beleving

Deze beurs is niet alleen de grootste en meest complete bouw- en verbouwbeurs in Nederland, maar ook een totale beleving rond interieur en tuin. In het Droomhuis kan de bezoeker nieuwe woontrends & design labels ontdekken, binnenhuisarchitecten, stylisten & interieurarchitecten ontmoeten en zich laten informeren over een goed lichtplan. Ook je droomtuin creëer je op Beurs Eigen Huis. Kom ideeën opdoen en ontmoet o.a. hoveniers, tuinarchitecten, zwembadleveranciers, veranda- en serrebouwers.

Groen en duurzaam bouwen en verbouwen

Zelf een huis bouwen, grootse verbouwplannen of een kleine verbouwing in het vooruitzicht? En dat alles natuurlijk ook nog zo ‘groen’ mogelijk. Een leuk proces, maar waar ga je beginnen en waar moet je rekening mee houden?
Op de beurs is er veel aandacht voor Duurzaam & Energiezuinig. Je komt o.a. alles te weten over het voordeel van zonnepanelen, over duurzaam en milieuvriendelijk verwarmen en koelen met een warmtepomp en laat je adviseren over een goed klimaatsysteem en het isoleren van je woning.

Inspirerende sprekers

Op de beurs kun je in contact komen met professionals en experts. Er is een sprekerspodium waar boeiende thema’s aan bod komen en sprekers vertellen over uiteenlopende onderwerpen van bouwplannen tot interieurtrends. Ook de specialisten van Vereniging Eigen Huis geven drie maal daags weer een lezing waar je als bezoeker echt iets aan hebt.

Gratis kaarten!

Wil jij kaarten winnen om gratis naar de Eigen Huis Beurs in Utrecht te gaan?
Laat me dan hieronder weten waarom. Vertel me waarom jij inspiratie nodig hebt voor je verhuizing, verbouwing of iets anders.

Ik verloot 10 vrijkaarten!

Op maandag 10 september a.s. maak ik vijf winnaars bekend, die per persoon 2 kaarten winnen voor de Eigen Huis beurs!

De winnaars maak ik bekend via Facebook. Vergeet dus niet de pagina te liken als je het niet wilt missen!
Heb je geen Facebook? Laat dan je e-mailadres achter via je reactie, zodat ik je kan mailen als je hebt gewonnen.

Wil je winnen?
Laat je reactie achter waarom je twee van deze kaarten wilt winnen.

UPDATE

De winnaars zijn inmiddels bekend en op de hoogte gebracht.
GEFELICITEERD WINNAARS

2 kaarten voor Erika

2 kaarten voor Melanie

2 kaarten voor Jacqueline

2 kaarten voor Trijnie

2 kaarten voor Marijke