Door onze website te gebruiken ga je akkoord met de cookies. Lees hier meer informatie.

Can I help you? - Firma Huishouden

Bijna dagelijks ontvang ik vragen in mijn mailbox over allerlei onderwerpen die voorbij komen op Firma Huishouden. Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde. Wellicht zit jouw vraag er ook tussen. Klik op de categorie, zoek je vraag en vind de oplossing.

Zoek je informatie over een onderwerp, dan kun je het zoekvenster hierboven gebruiken. Typ je zoekwoord en alle artikelen met dit thema verschijnen.

 

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld

 

Waar vind ik het nieuwste huishoudschema?
In de Download bieb:
Evenals alle voorgaande. Om toegang te krijgen tot deze bieb kun je je gratis registreren. Klik op 'Download Bieb' in de menubalk om jezelf te registreren. Via de mail ontvang je dan een gebruikersnaam en wachtwoord. BEWAAR DEZE GOED!
Hiermee kun je inloggen, via de link in de mail of via 'Download bieb' in het hoofdmenu op de website.
Aan het eind van elke maand verschijnt er een artikel waarin het nieuwe huishoudschema voor de komende maand wordt geïntroduceerd.
Via de nieuwsbrief:
Als je abonnee bent kun je het huishoudschema van de huidige maand rechtstreeks downloaden via de button onderaan ELKE nieuwsbrief.

Ik kan het huishoudschema niet vinden, zou je me die willen sturen?
Nee. Dat doe ik namelijk al. Het enige wat je moet doen is op de button klikken in de nieuwsbrief om het te downloaden. Als je het dan niet kunt vinden, omdat je die nieuwsbrief hebt verwijderd, wacht je op de volgende.

Ik zie in de e-mail alleen het huishoudschema van deze maand, klopt dat?
Ja, dat klopt. Zodra een nieuwe maand begint staat de download button van die betreffende maand er in.
Op de website verschijnt hij al een aantal dagen eerder. Als je je geregistreerd hebt kun je met het wachtwoord het vanaf de Download Bieb downloaden.

Zou ik ook een leeg schema per maand kunnen downloaden?
Een leeg schema kun je vinden bij de bestanden in de Facebookgroep Firma Huishouden.

Hoe werkt het huishoudschema?
De complete uitleg, en hoe je het huishouden (uiteindelijk) kunt doen in een uur per dag, kun je hier downloaden.

Ik heb me geregistreerd voor de Download bieb en vervolgens geen inloggevens ontvangen.
De gebruikersnaam en het wachtwoord worden automatisch verzonden door het systeem zodra je je hebt geregistreerd. Het kan dus zijn dat deze mail in je spambox terecht is gekomen. Het kan ook zijn dat je je e-mailadres niet correct hebt ingevoerd.
Advies: Check je spambox of wacht een dag en registreer je daarna opnieuw, met een correct e-mailadres, als je nog niets hebt ontvangen.

Wanneer ik wil gaan downloaden heb ik een wachtwoord nodig. Hoe kom ik aan dat wachtwoord?
Het wachtwoord voor de Download Bieb (en tevens gebruikersnaam) ontvang je wanneer je je registreert. Zodra je op 'Download bieb' klikt in de menubalk op de website, kom je op de registratie pagina. Als je dit hebt ingevuld en verstuurd, ontvang je mail met inloggegevens.

Ik kan mijn wachtwoord niet meer vinden.
Dan kun je via de link hierboven een nieuw wachtwoord aanvragen.

Ik ben niet goed in onthouden. Moet ik nu steeds zelf het wachtwoord onthouden?
Ja en nee. Je kunt het onthouden, maar je kunt het ook ergens noteren. Je kunt ook de registratie mail bewaren.

Ik heb me geabonneerd maar ontvang geen nieuwsbrieven, hoe kan dit?
Allereerst moet je je inschrijving bevestigen door op een link in de bevestigingsmail te klikken, die je meteen na het inschrijven ontvangt. Doe je dit niet, dan ontvang je geen nieuwsbrieven. Kun je deze niet vinden in je inbox, dan is het waarschijnlijk terecht gekomen in je spambox. Check deze. LET OP: Zet de mail terug in je inbox en vink het aan als 'geen spam' zodat volgende mail in je inbox terecht komt.
Is er een nieuwsbrief in je spambox terecht gekomen, zet deze dan terug naar je inbox en laat je spamfilter weten dat het geen ongewenste mail is, door de afzender op veilig te zetten.
Ontvang je helemaal niets dan houdt waarschijnlijk het spamfilter van je provider de mail tegen en kun je daar de instellingen wijzigen, of contact opnemen met je provider.

De nieuwsbrieven verdwijnen in mijn spambox en deze heb ik leeggemaakt. Kun je mij een nieuwe sturen?
Nee. Als ik al individuele nieuwsbrieven kon versturen, dan zou deze wederom in de spambox verdwijnen. Wat je moet doen is de nieuwsbrief terugzetten in je inbox en aangeven dat dit geen spam is. Daarna zullen de nieuwsbrieven gewoon in je inbox verschijnen.