Of je nu wilt of niet, vandaag (officieel aanstaande zondag) begint de herfst. De nachten worden (gelukkig) koeler en overdag schijnt af en toe nog een heerlijk (warm) zonnetje. En als je heel goed kijkt zie je af en toe al wat bladeren van de bomen waaien.
Hoewel ik persoonlijk het liefst de zomer heb, vind ik dat de herfst ook wel iets heeft. Tenminste, als ‘ie niet alleen bestaat uit regen… De bomen die veranderen van kleur, de geur buiten is anders en het wordt sneller donker ‘s avonds, waardoor alles wat gezelliger aandoet. En dan je interieur een beetje opfleuren met herfst printables.

Het is simpel

Bij elk seizoen vind ik het leuk mijn huis een beetje mee te veranderen in dat thema. Een beetje buiten naar binnen halen. Een hele simpele verandering is een print maken, afdrukken en in een mooie lijst op je thematafel zetten of aan de wand hangen.

De herfst komt! | GRATIS herfst printables

Andere manieren om de prints te gebruiken

Heb je geen zin in het veranderen van je interieur, maar wil je op een andere manier een beetje herfst toevoegen, dan kun je zo’n print ook afdrukken als briefpapier, kaarten, uitnodigingen, cadeaulabels of inpakpapier.

De herfst komt! | GRATIS herfst printables

Houd je van scrapbooking of heb je een Bulletjournal, dan is het ook ideaal om de herfst maanden hiermee te versieren.

De herfst komt! | GRATIS herfst printables

Iets minder simpel, maar zeker zo mooi

Een andere, meer bewerkelijke, maar wel hele mooie manier om je interieur wat te veranderen, is een print maken en deze laten drukken op bijvoorbeeld textiel.

De herfst komt! | GRATIS herfst printables

De herfst komt! | GRATIS herfst printables

Er valt zoveel te genieten in de herfst; pompoenen uithollen, appels plukken en appeltaart bakken, herfstwandelingen, kastanje-poppetjes maken, etc.

Download gratis de herfst printables

Ter ere van alles wat de herfst te bieden heeft, heb ik een aantal fleurige printables voor je gemaakt. Deze kun je afdrukken en in een lijstje aan de muur hangen of als print op je prikbord hangen. Alle printables zijn op A4 formaat.

Er zitten ook Herfstbloemen patronen bij; een verzameling handgemaakte achtergronden, geïnspireerd op de natuur en herfstkleuren. Het zijn er 10 en ze zijn allen naadloos, d.w.z. dat ze naast elkaar naadloos op elkaar aansluiten. Met deze fleurige herfst patronen kun je zelf leuke projecten maken.

De herfst komt! | GRATIS herfst printables

Versieren met printables

Printables zijn snel, eenvoudig en voegen meteen wat toe aan je seizoensgebonden interieur. Bovendien zijn ze ook goedkoop en nemen niet echt ruimte in als je ze wilt bewaren.

TIP: als je voor elk seizoen leuke printables aan de wand of op je thematafel (kast) wilt, bewaar ze dan gewoon in dezelfde lijst. Op die manier heb je ze altijd bij de hand, het neemt geen extra ruimte in en ze blijven langer mooi.

Download hier de gratis set Herfst printables via de Downloadbieb

 

Gratis downloaden via de Downloadbieb

Heb je nog geen inloggegevens voor de Downloadbieb, registreer je dan. Het registreren is gratis.
Je ontvangt eenmalig je inloggegevens via e-mail en kunt daarmee altijd, én gratis, alles downloaden.