• Home
  • /
  • Home – Magazine

Home – Magazine

RESERVEER NU DE HUISHOUDPLANNER®

Dé planner, die je helpt bij het organiseren van je huis en je leven!

Je huishoudtaken overzichtelijk bij elkaar zodat er niks wordt vergeten, een eigen routine maken én volgen, controle over je financiën door te budgetteren, het plannen van je maaltijden en geen ingrediënt meer vergeten, EN het behalen van al je doelen.

En dat allemaal in 1 PLANNER.

DOWNLOAD NU GRATIS

DE FEESTDAGEN PLANNER 2020

Deze planner helpt je bij het prioriteiten stellen, een budget vast te stellen, je feestmaaltijden te plannen, een cadeau lijst samen te stellen en het meeste uit de decembermaand te halen.

nieuw!

24 Vrolijke, warme Kerstkaarten

Leer efficiënt, effectief en eenvoudig huishouden

DOWNLOAD HET E-BOOK GRATIS!

welkom! wij zijn helga en iris post.

Ons doel is dat je MINDER tijd besteedt aan al die dingen die je MOET doen, zodat je MEER tijd hebt voor die dingen die je WILT doen.


Als drukke moeder, vrouw en eigenaar van een klein bedrijf weet ik hoe het is om alle ballen in de lucht te houden. Ook als drukke student is plannen één van de voornaamste kwaliteiten die je moet bezitten om een semester zonder vallen door te komen.


Dankzij onze eenvoudige routines en systemen runnen wij een efficiënt huishouden en een ontspannen, sociaal leven. Hoe wij dit doen vertellen wij je op Firma Huishouden.

Geen idee waar je moet beginnen om je leven en je huishouden op orde te krijgen? Laat ons je helpen. Download maandelijks ons gratis huishoudschema. Samen met het gratis e-book HET HUISHOUDEN IN EEN UUR PER DAG heb je een plan van aanpak, helemaal GRATIS!

Heb je meteen hulp nodig? Firma Huishouden heeft een heuse Huishoudschool, waarin we je persoonlijk begeleiden. De Huishoudschool is een platform met cursussen, e-books en andere printables en downloads. Allemaal om jouw probleem op te lossen.

Wil je eerst wat zoeken en lezen in de reeds geschreven informatie? Dat kan uiteraard ook. Hieronder vind je een zoekbalk waar je door de hele website kunt zoeken. Vul een zoekwoord of je vraag en je ziet alle resultaten die jou kunnen helpen om je probleem op te lossen.

Deze stoel is gereserveerd voor jou

De HUISHOUDSCHOOL is waar de actie is ... je kunt al aan de slag met een gratis Starter-lidmaatschap waarmee je meteen toegang krijg tot het platform en onze community.

laatste artikelen

Neem contact op