Zó lang verheug je je er op, zo lang kijk je er naar uit, en nu is alles alweer voorbij. Een heel jaar ligt weer voor ons, voordat er een nieuwe komt; vakantie. Het was even wennen om weer in het ritme te komen, maar het is gelukt. Het huishoudschema én de Huishoudkit zijn splinternieuw en helemaal gevuld!

Deze maand in de Huishoudkit

Huishoudkit september 2018
Huishoudkit september 2018

Najaarstrends in wonen

Het najaar is de ultieme periode waarin alles weer lekker opgefrist gaat worden; een nieuw behangetje, een nieuw likje verf of zelfs nieuwe meubels. In deze editie laat ik je de trends zien op het gebied van behang en vloeren. Huishoudkit en huishoudschema

Een duurzame keukenhulp

We zijn met z’n allen steeds bewuster bezig met gezond en duurzaam eten, maar door een drukke leefstijl schiet dit er nog weleens bij in. Dat hoeft niet meer, want er is nu een keukenhulp waarmee je in no-time een verse, gezonde maaltijd op tafel zet.

Klimaatneutrale boodschappenservice

Een beter milieu begint bij je jezelf. Het klimaat verandert en de mens is hier de grootste veroorzaker van. Het is dan ook noodzakelijk om iedereen die een steentje kan bijdragen aan een beter milieu, dat doet. Deze boodschappenservice doet dat.

Prioriteit geven aan je gezondheid

Huishoudkit en huishoudschemaNa een vakantie heb ik altijd de behoefte aan verandering en in de meeste gevallen heeft dit met eten en gezondheid te maken. Minder eten, gezonder eten, meer slapen, dat soort dingen. Er is een bundel met 62 e-books, 30 e-cursussen, video’s en audiobestanden en nog een 12-tal printables en werkboeken die je hier allemaal bij kunnen helpen.

Nog veel meer

Naast alle handige planners voor september staan er ook vaste rubrieken in als recepten, leesvoer, vragen en antwoorden, etc. Reden genoeg om een exemplaar aan te schaffen deze maand.

Wil je meer informatie over de Huishoudkit?

De Huishoudkit is een digitaal magazine boordevol informatie, planners en lijsten waarmee je orde en organisatie in je huishouden brengt. De Huishoudkit is ook een bron van inspiratie voor jezelf. Buiten de handige invullijsten en printables, is het heerlijk leesvoer, boordevol leuke tips. Zie het als jouw persoonlijke magazine dat je helpt bij de drukte van alledag. Huishoudkit en huishoudschema

Twee versies

De Huishoudkit verschijnt maandelijks en wordt verstuurd als download of als geprinte versie. Ook zijn beide versies als jaarabonnement te bestellen: Huishoudkit jaar en Huishoudkit jaar geprint.

Twee delen

De Huishoudkit bestaat uit twee delen. Het eerste is het magazine gedeelte en het tweede staat vol met printables.

Huishoudschema september 2018

Je kunt het huishoudschema downloaden in de Downloadbieb of onderaan elke nieuwsbrief.
Huishoudschema september 2018
Huishoudschema september 2018