Firma Huishouden – Huishoudplanner 2019!

Ik heb geweldig nieuws om met je te delen: De Huishoudplanner 2019 is klaar! Na een vrij korte periode van ontwerpen, herzien, herzien, corrigeren en nogmaals herzien, is de drukproef eindelijk terug van de drukker als kant-en-klare Huishoudplanner! Ik ben zó enthousiast en ik hoop jij straks ook!

Dit is de planner waar jij om hebt gevraagd

En ik ben zo blij dat ik je hem vandaag in alle glorie kan laten zien!

Wat is er zo bijzonder aan deze planner?

Er zijn een aantal redenen waarom je deze planner zou moeten bestellen. Als lezer van Firma Huishouden weet ik, dat jouw interesse uitgaat naar alles rondom het huishouden. Hiervoor heeft iedereen een andere reden. Voor de één is het van belang om het huishouden op orde te krijgen. De dagelijkse reminders en het maandelijkse gratis huishoudschema zijn hierbij essentieel. Een ander weet wel hoe het werkt, maar vindt de tips gewoon heel fijn.

Redenen waarom deze planner speciaal voor jou is

1 – Alle huishoudtaken op een rij

Per maand worden alle dag-, week- en maandtaken aangegeven in een overzicht, waarna je ze kunt inplannen wanneer het jou uitkomt. In hetzelfde overzicht kun je alle belangrijke data noteren, zodat je niets vergeet en ze vervolgens kunt plannen in je weekplanner.

2 – Tips in overvloed

Aan het begin van elke maand staan tips, weetjes, lekkere recepten, maar ook recepten voor homemade schoonmaakmiddelen, en nog veel meer. Lees hieronder wat er allemaal in zit.

3 – Gratis verzending

Je betaalt voor de verzending van de planner geen extra kosten. Niemand. Dus ook mijn Vlaamse lezers niet!

4 – Handig formaat

Het formaat van de planner is A5. Een handig formaat om mee te nemen en passend in elke tas, maar met voldoende ruimte om al je afspraken en taken op te schrijven.
De planner is gebonden door middel van een zwarte metalen ringband, waardoor je hem helemaal kunt openslaan, de pagina’s mooi plat blijven liggen en ze zelfs 360 graden kunt draaien.

5 – Efficiënt en eenvoudig

Doordat je alle aspecten van het huishouden erin kwijt kan (afspraken, weekmenu, belangrijke data, afspraken, notities, reminders, boodschappen, etc.) op een overzichtelijk weekplan, werkt de planner zeer eenvoudig en efficiënt.

6 – Aan te passen aan jouw leven

De planner is zo ingericht dat je hem helemaal naar jouw omstandigheden kunt aanpassen. Er worden aanwijzingen en tips gegeven, die je zelf kunt plannen en opvolgen waar en wanneer jij dat wilt. Vul de planner in zoals jou het uitkomt.

7 – Hij is uniek

Deze planner is de eerste Nederlandse huishoudplanner, die gericht is op jouw huishouden en jouw leven. Het geeft je aanwijzingen om je huishouden op orde te krijgen en te houden. Om je eigen routine te creëren en motivatie om het op te volgen. Het is alles wat je zocht in een planner en niet hebt kunnen vinden.

Huishoudplanner 2019 - Firma Huishouden

Het ontstaan van de huishoudplanner

Jarenlang stond ik elke zaterdagmorgen al vroeg een emmer sop te maken om het huis schoon te maken. En elke zondag werd verspild aan het wegwerken van de was. Om vervolgens op maandagmorgen weer aan een hele week werken te beginnen. Ik was het zo zat en bedacht dat er toch een andere manier moest zijn. Ik ontwikkelde een andere manier om mijn schoonmaaktaken in te plannen, zodat ik meer vrije tijd overhield. En zo is mijn huishoudschema ontstaan.

Door de huishoudtaken in blokken te verdelen en in te passen op doordeweekse dagen werd niet alleen mijn weekend een stuk minder druk, maar creëerde ik ook een eigen routine. En die routine werkt, na jaren, nog steeds voor mij. Het is in de loop der jaren op kleine details weleens aangepast, maar in grote lijnen steeds hetzelfde gebleven. En ik werk nog steeds fulltime ernaast.

Toen ik een aantal jaren geleden mijn huishoudschema deelde bleek dat het niet alleen voor mij werkte. Velen gebruiken dagelijks mijn schema en laten me weten hoe blij ze er mee zijn. En dat maakt mij weer heel blij!

Jij kunt die routine ook krijgen!

Met de nieuwe Huishoudplanner geef ik mijn routine aan jou door om jou te helpen. Om jouw huishouden, en daarmee jouw leven, op een eenvoudige en effectieve manier bij te houden!

Huishoudplanner 2019 - Firma Huishouden

De Firma Huishouden Huishoudplanner heeft een blanco maandoverzicht waar je de belangrijkste doelen voor de komende maand kunt noteren. Het is belangrijk om je doelen maandelijks vast te stellen.

Vul aan het eind van elke maand je goals en je doelen in. Ontleed ze in taken en plan deze vervolgens in, in je weekplan.

Doelen geven duidelijkheid – Wat wil je bereiken in een bepaalde periode, in je leven? Het hebben van duidelijke doelen helpen je bij het succesvol bereiken ervan.
 
Doelen geven richting – Een doel geeft je een richting in je leven. Je zegt eigenlijk tegen jezelf wat jij uit jouw leven wilt halen. Dit zal het gevoel over jezelf drastisch verbeteren.
 
Doelen geven betekenis – Zodra je jouw doelen gaat opschrijven, beloof je jezelf iets en ga je er automatisch aan werken om ze te behalen.
 
Doelen zonder actie zijn slechts wensen

Het hebben van een doel en een plan helpen mij om op de goede weg te blijven mijn huis netjes en opgeruimd te houden. Het is verbazingwekkend wat een schoonmaakroutine kan doen voor je huis, maar ook voor jezelf – ongeacht hoe druk je het hebt!

Huishoudplanner 2019 - Firma Huishouden

Jij wordt net zo enthousiast als ik

Er is bij elke dag plek om je afspraken te noteren, je huishoudtaken, een menu en een reminder. Op dezelfde pagina kun je de boodschappen van die week invullen en er is ruimte voor notities.

Huishoudplanner 2019 - Firma Huishouden

Elke maand start met de blokken met huishoudelijke werkzaamheden. Je ziet dat mijn ‘elke ochtend’ (bedden opmaken, de was doen, opruimen en de vaatwasser) en ‘elke middag/avond’ (koken, de was, afvalemmer, toilet en weer de vaatwasser) op de takenlijst staan.
Daarnaast een blok met dagtaken, die je natuurlijk invult op de dag waarop jij ze wilt doen. Het is slechts een aanwijzing. Het is jouw planner, jouw leven waar het in moet passen. Uiteindelijk is het de bedoeling dat jij een routine ontwikkelt, die exact bij jouw leven past.
En dat zal niet in één keer lukken. Ik geloof echt dat elke dag een nieuwe start is. De aanhouder wint in dit geval. Precies wat je nodig hebt om je huishouden op orde te krijgen én te houden.

Huishoudplanner 2019 - Firma Huishouden

Inhoud van de Firma Huishouden Huishoudplanner 2019

 1. Een stevige, kleurrijke voor- en achterkant
 2. Plaats voor je persoonlijke gegevens
 3. Een basis boodschappenlijst om wekelijks te gebruiken
 4. Voorwoord van mij met een korte uitleg (de uitgebreide uitleg over de werking van mijn huishoudschema vind je hier)
 5. Het jaar 2019 en 2020 in één oogopslag
 6. Speciale dagen in 2019
 7. Een pagina om alle verjaardagen in te vullen
 8. Maandelijks een pagina met een tip (of een reeks tips) over schoonmaken, besparen, voeding, etc., recepten uit verschillende landen, homemade reinigers recepten, duurzame tips, een voorjaarsschoonmaak, een vlekken ABC, feestdagen planner en nog veel meer.
 9. Een maandelijkse quote om je inspiratie te geven
 10. Een pagina met alle huishoudtaken in blokken voor de betreffende maand
 11. Een blanco maandoverzicht voor je doelen en goals
 12. De weekplanner op twee overzichtelijke pagina’s met invulmogelijkheden voor je afspraken, je huishoudtaken, je weekmenu, een dagelijkse reminder, je boodschappen en eventuele notities.
 13. Twee pagina’s die ruimte bieden om te brainstormen voor het komende jaar

Details van de Huishoudplanner

Formaat: A5 – 14,8 x 21 centimeter

Binding: Zwarte Wire-o, metalen ringband met transparante covers

Print: Dubbelzijdig, full-color geprint op 160 grams houtvrij offset papier, helder wit en goed beschrijfbaar

Aantal pagina’s: 86 dubbelzijdige pagina’s, waarvan 2 covers – 168 pagina’s in totaal

Bestellen en verzending van de Huishoudplanner

 

De huishoudplanner 2019 is uitverkocht.

 

De Firma Huishouden Huishoudplanner 2019 is met trots vervaardigd in het noorden van Nederland.

 

[button label=”Bestel de Huishoudplanner 2019″ link=”https://firmahuishouden.nl/product/huishoudplanner-2019-geprint/” target=”_blank” color=”red” __fw_editor_shortcodes_id=”a693850e9a46983883927f2d005cba30″ _fw_coder=”aggressive”][/button] 

Print je liever zelf een versie van deze Huishoudplanner? Dat kan ook. Bestel dan de digitale versie.

 

Huishoudplanner 2019 - Firma Huishouden

DE AUTEUR

Helga Post®

Helga Post®

Helga Post is een moeder en vrouw van een prachtig gezin met een passie voor lijstjes, organiseren, lekker koken, mooi wonen en groen huishouden. Helga zet zich in om mensen op alle gebieden te helpen een leven te creëren waar ze van houden door hun doelen te bereiken. Ze is de oprichter van Firma Huishouden® en auteur van de Huishoudplanner®. Ze woont in Duitsland met haar man Johan en nog 2 (van de 4) thuiswonende kinderen, Iris & Frank.

LEES VERDER

Responses

 1. Ik vind hem fantastisch! De dagelijkse afvinklijstjes ‘huishouden’ zijn super. Je plant de taken van de maandelijkse planner in op de dagen waarop het jou past. Eindelijk een planner die bij mij past (en ik ben al jaren op zoek)

 2. Goeienavond, komt de huishoudplanner ook uit voor 2020?

Comments are closed.

ONTVANG MIJN GRATIS E-BOOK:
HET HUISHOUDEN IN EEN UUR PER DAG

Ontvang alle nieuwe artikelen meteen na publicatie rechtstreeks in je inbox of abonneer je op onze wekelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

AGENDA FIRMA HUISHOUDEN

Geen evenementen gevonden!