Huishoudschema april 2019

Nog niet eens midden in de verhuizing, alleen nog maar met de voorbereidingen van onze emigratie bezig, en ik vergat het nieuwe huishoudschema. En zo gebeurde het dat ik voor de allereerste keer te laat ben met het publiceren van het nieuwe huishoudschema.
Maar hier is ‘ie dan; het huishoudschema april 2019!

Wat er in maart voorbij kwam

Wanneer je kinderen een bepaalde leeftijd bereiken wil je het groots gaan vieren. Ik heb er al een aantal achter de rug, want onze jongste telg wordt dit jaar al achttien. Aan de hand daarvan schreef ik een heuse planner om alle feestperikelen in goede banen te leiden. De planner voor een knalfeest is gratis te downloaden in de bieb.

We startten met de challenge Orde in de Chaos. Enkele duizenden doen mee aan de challenge en een aantal delen hun voortgang op de speciale Challenge Facebookgroep. Het is prachtig om te zien hoe actief iedereen is en het geeft me een gevoel van trots. Trots op iedereen die meedoet en wat ze tot nu toe hebben bereikt.

Als jouw huis ook toe is aan organisatie dan is dit de perfecte uitdaging voor je. Het is een effectieve manier om van je rommel af te komen, organisatie te krijgen en met een fris huis het voorjaar in te gaan. Elke week ontvang je een nieuwe uitdaging en je hebt 7 dagen om het te voltooien. 

Meedoen aan de challenge kan altijd

Wanneer je je nu inschrijft ontvang je de eerstkomende maandag de eerste challenge in je mailbox. Dit geldt ook voor degene die later zijn ingestapt en niet alle mails hebben ontvangen; wanneer je je nu opnieuw inschrijft ontvang je alle mails vanaf het begin!

Wat er nog meer voorbij kwam in maart

Het is niet alleen onmisbaar voor je was, maar ook voor je wasmachine. Azijn hoort in je washok. Azijn, witte natuurazijn, is dé kracht achter de zelfgemaakte schoonmaakmiddelen én het is een wondermiddel in je washok. Ik liet je zien dat azijn een onmisbare hulp is als je gaat wassen.

Ook al weet je precies hoe je (combi)magnetron werkt, toch kan ik je nog verrassen met wat extra tips en mogelijkheden om de magnetron optimaal te gebruiken.

Mijn zoektocht voor het nieuwe huis gaat verder; deze keer Wat zet ik in de vensterbanken? In het kader van de naderende verhuizing ben ik op zoek gegaan naar leuke ideeën voor vensterbank decoratie.

Huishoudschema april 2019

Huishoudschema april 2019
Huishoudschema april 2019

Het huishoudschema kun je gratis downloaden in de Downloadbieb. Ook de voorgaande huishoudschema’s en nog veel meer andere printables staan er gratis tot je beschikking.

Als nieuwsbrief abonnee krijg je elke maand een directe downloadlink waarmee je het huishoudschema meteen kunt printen. En als lid van de Facebookgroep krijg je elke werkdag een reminder met alle huishoudtaken op je tijdlijn. In deze Facebookgroep vind je ook een uitgebreide uitleg hoe je het huishoudschema gebruikt zodat het een routine wordt die werkt. Hierin leg ik ook uit hoe ook jij je huishouden in een uur per dag kunt doen.

Huishoudschema april 2019
Bewaren? Dat kan! Pin deze afbeelding op je eigen bord

DE AUTEUR

Helga Post®

Helga Post®

Helga Post is een moeder en vrouw van een prachtig gezin met een passie voor lijstjes, organiseren, lekker koken, mooi wonen en groen huishouden. Helga zet zich in om mensen op alle gebieden te helpen een leven te creëren waar ze van houden door hun doelen te bereiken. Ze is de oprichter van Firma Huishouden® en auteur van de Huishoudplanner®. Ze woont in Duitsland met haar man Johan en nog 2 (van de 4) thuiswonende kinderen, Iris & Frank.

LEES VERDER

Responses

Comments are closed.

ONTVANG MIJN GRATIS E-BOOK:
HET HUISHOUDEN IN EEN UUR PER DAG

Ontvang alle nieuwe artikelen meteen na publicatie rechtstreeks in je inbox of abonneer je op onze wekelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

AGENDA FIRMA HUISHOUDEN

Geen evenementen gevonden!