Hier op de website was het een heel rustige maand, november. Achter de schermen was het verre van dat. Ik ben heel druk geweest met misschien wel het grootste en meest spontane project, waar ik me ooit aan waagde. En ik kan nu al zeggen dat het al die uren waard is geweest. De reacties waren overweldigend en gaven een enorme stoot adrenaline. Waar ik het over heb?

De huishoudplanner 2019

De allereerste échte planner van Firma Huishouden. En ik durf te zeggen, de enige met álle huishoudtaken op een rij, klaar om in te plannen en je eigen routine te creëren.

Huishoudplanner 2019

Pre-order met korting

Om te weten te komen hoeveel geprinte planners ik moest bestellen, kon je vanaf vorige week de planner pre-orderen. Op dit moment ligt de planner bij de drukker en ik kan je verzekeren dat het aantal dat nu gedrukt wordt boven ieders verwachting is!

De planner wordt op 15 december verzonden naar iedereen die hem tot dan heeft besteld. Tot die datum is de Huishoudplanner 2019 dan ook met korting te bestellen.

Wil je meer weten over deze planner, weten wat er allemaal in zit of hem meteen bestellen? Ga dan naar de Huishoudplanner 2019.

Wat er nog op de planning staat

In december volgen nog de twee laatste delen van de 5-delige miniserie over hoe je van jouw huis een thuis maakt. Als je moeite hebt met het decoreren van je huis, of gewoon wilt weten welke kleur er het beste op jouw muren past, wil ik je met deze miniserie helpen. Deze zijn wat verlaat door de drukte van de huishoudplanner. Maar ze komen zeker!

Dit zijn de eerste drie delen:

Maak van je huis een thuis | miniserie deel 1

Ontdek jouw woonstijl | miniserie deel 2

Kies de juiste kleur voor je interieur | miniserie deel 3

Ook gaan we (als in: jij en ik) alvast wat plannen maken voor het nieuwe jaar, want dat is het perfecte tijdstip om nieuwe gewoontes aan te leren, mocht je dat willen.

De rest van december wordt natuurlijk gevuld met van álles over deze prachtige feestmaand. Laat je verrassen!

Huishoudschema december 2019

Download het huishoudschema van de november 2018 via de Downloadbieb of ontvang hem wekelijks via de nieuwsbrief.

Wil je dit schema bewaren? Dat kan! Pin onderstaande afbeelding dan op je eigen bord.Huishoudschema december 2018