Juli is in zicht en daarmee ook de vakantie. Het betekent eveneens dat het weer tijd is voor een nieuwe Huishoudkit. De Huishoudkit is een digitaal maandblad voor je huishouden, boordevol tips, planners, leesvoer, lijsten en nog veel meer.

Het huishouden bijhouden komt vaak op de laatste plaats en dat begrijp ik. Als geen ander. De Huishoudkit heb ik gemaakt voor diegene die het fijn vinden om een handvat te hebben wanneer ze wat moeten opruimen en hoe en wanneer ze wat moeten schoonmaken.

Structuur; simpel en snel

Ik vind het ook fijn, een structuur, een routine, een simpel plan en een snelle aanpak. En heb nooit ergens iets gevonden dat geschikt was. Ik bleef zoeken naar dat perfecte, maar realistische, systeem dat me zou helpen mijn huis schoon en opgeruimd te houden. Dus maakte ik het zelf. Nu, jaren later, ga ik dit beproefde systeem aan jou voorstellen. Maar de Huishoudkit is meer …

De Huishoudkit bestaat inmiddels anderhalf jaar en in die tijd veranderen er langzaamaan een aantal dingen. Zo ben ik het een aantal maanden geleden een magazine gaan noemen, omdat ik meer informatie er in kwijt wil. Leesvoer waarvan ik denk dat interessant is voor je.

Ook is de layout bij de overgang van Waar is Mam naar Firma Huishouden veranderd. In de komende maanden zal de indeling een verandering ondergaan, zodat het steeds meer op een echt maandblad begint te lijken.

Een maandblad voor vrouwen met een huishouden, inclusief die handige planners

De ‘kit’ zal er altijd inblijven, dat is immers het hart, de motor die je helpt het huishouden op rolletjes te laten verlopen. Die makkelijke lijsten, planners, tips, etc. blijven een prominente plek houden in de Huishoudkit.

De Huishoudkit is ontworpen om je te helpen je huis en leven op orde te krijgen, met tips en seizoensgebonden extra’s.

 

Huishoudkit juli 2018 - Digitaal maandblad voor je huishouden, boordevol tips, planners, leesvoer, lijsten en nog veel meer.

Wil je eens kennismaken met de Huishoudkit?

Deze maand kun je o.a. lezen over:

 • De zomerse bloementrend
 • Vakantiestress, met name bij kinderen
 • Voor het eerst naar school

Daarnaast zit er nog in:

 • Dagelijkse planner
 • Jaarkalender
 • Een ingevulde én een lege maandplanner
 • Menuplanner voor de hele maand om te kunnen brainstormen
 • Een uitgebreide weekplanner
 • Menuplanner inclusief boodschappenlijst
 • Alle huishoudtaken op een rij voor deze maand (om zelf in te vullen)
 • Seizoentips
 • Homemade – een rubriek waarin tips worden gegeven hoe je zelf iets kunt oplossen of maken
 • Huishoudfocus – elke maand een ander ruimte aanpakken
 • Huishoudbijbel – handige lijstjes om in te vullen en te bewaren
 • Een compleet budgetplan! Er zit een duidelijke beschrijving bij hoe je deze kunt gebruiken en een rekentabel om een spaarplan te maken.

Je ziet het; boordevol dus!

En het is een digitaal blad, dat wil zeggen dat je alles zo vaak als je wilt mag printen voor jezelf. Dus ook de planners. Wat natuurlijk ook de bedoeling is.

De Huishoudkit is er ook in een geprinte versie!

Heb je geen mogelijkheid om de Huishoudkit zelf te printen of te downloaden, dan kun je de geprinte versie bestellen. Deze wordt aan het eind van elke maand verstuurd. Uiteraard ontvang je dan de weekplanner en de menuplanner vier keer. Als extra ontvang je tweemaal een huishoudschema.

Er is ook een jaarabonnement verkrijgbaar, in zowel de digitale, als de geprinte versie.

Nieuwsgierig geworden?

Om kennis te maken met de Huishoudkit geef ik deze maand 10% korting op zowel de digitale, als de geprinte versie. Vul bij het afrekenen onderstaande code in en de korting wordt automatisch verrekend.

HHKjuli07

 

Huishoudkit juli 2018 - Digitaal maandblad voor je huishouden, boordevol tips, planners, leesvoer, lijsten en nog veel meer.

 

De Download Bibliotheek is terug!

Als je geen idee hebt waar ik het over heb; de Download Bieb was een onderdeel van Waar is Mam. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief, en deze wekelijks ontving, kreeg je (via die nieuwsbrief) een wachtwoord waarmee je kon inloggen op een bepaalde pagina: de Download Bibliotheek.

Hierop stonden een heleboel gratis printables, lijsten, tips, overzichten, kortom van alles om te downloaden.

En die is dus terug!

In een iets anders vorm, dat wel, maar het werkt nog steeds met een wachtwoord.

Hoe werkt die Download Bieb?

Bovenaan de website, in de menubalk, staat ‘Download bieb’. Als je hierop klikt kom je terecht op een registratie pagina. Hier kun je al je gegevens invullen en maak je een gebruikersnaam en wachtwoord aan. Vervolgens ontvang je deze in je mailbox plus een link waar je kunt inloggen.

Bewaar deze gegevens goed en je kunt altijd de Download Bibliotheek binnen. En dat is heel fijn, want deze wordt regelmatig aangevuld met meer gratis spul.

Nog niet helemaal gevuld

Omdat ik niet langer kon wachten en dit nieuws niet voor me kon houden, ben ik je wel verplicht te vertellen dat nog niet alles er in staat. Ik ben dagelijks nog bezig hem te vullen.

 

Huishoudschema juli 2018

Het nieuwe huishoudschema is er!

Via Facebook zag ik al een aantal berichtjes voorbij komen over “Wanneer?” Nu dus!

Het nieuwe huishoudschema verschijnt altijd in de laatste dagen van de maand.

Geduld is dus meestal een schone zaak.

Je kunt het misschien wel raden, maar vanaf nu gaat het downloaden van het huishoudschema dus (weer) via …. je raadt het al; de Download Bibliotheek. Hier kun je ook de toelichting vinden op het huishoudschema. Hierin staat uitgelegd hoe het schema werkt.

Registreer je hier en download nog veel meer dan alleen het huishoudschema!

Succes!