Huishoudschema juni 2018 | printable

Een bureau met accessoires en een laptop met het huishoudschema juni 2018 van Firma Huishouden

Het is tijd voor het gratis huishoudschema juni 2018! Je kunt er te allen tijde mee beginnen om een schoonmaakroutine te krijgen, die bij jou en je gezin past. Als je meer dan alleen een huishoudschema wilt, dan is de HUISHOUDKIT een echte uitkomst.

Huishoudkit juni 2018

Het huishoudschema werkt voor iedereen anders

Als je wat hulp nodig hebt bij het schoonhouden van je huis en niet weet waar je moet beginnen, dan is het huishoudschema een echte aanrader. Velen zijn je al voorgegaan en zijn echte fans geworden.
De dagelijkse huishoudtaken doe ik in een uurtje per dag en op het schema kun je zien hoe. Het werkt uiteraard niet meteen voor iedereen, want elk huishouden is anders. Je kunt het aanpassen zodat het binnen jouw gezin past. Ook in een uur zal niet meteen lukken, omdat je wat achterstand moet wegwerken, maar de aanhouder wint. Probeer het eens, ik denk dat je je erover zult verbazen hoe een klein beetje elke dag een groot verschil kan maken.

Huishoudschema juni 2018

Print het GRATIS huishoudschema voor juni 2018 en start. Het maakt niet uit op welke dag je begint. Je zult zien hoe het ‘geheim van een schoon huis’ van het schema ook voor jou gaat werken.

Het geheim van het huishoudschema is de herhaling

Zo werkt het 

Je doet het elke week >

het heeft geen kans om echt vuil te worden >

dat betekent automatisch minder schoonmaken >

dat kost je minder tijd >

daardoor kun je sneller werken >

en uiteindelijk krijg je meer vrije tijd!

Zo werkt het huishoudschema

Uitleg huishoudschema

Wekelijkse taken worden bovenaan benoemd en de dagelijkse taken worden onderaan gedetailleerd beschreven. Roterende schoonmaaktaken worden op de dag zelf benoemd. Hoe je het huishoudschema gebruikt mag je helemaal zelf beslissen. Niets moet, de huishoudtaken zijn enkel suggesties. Pas hem aan zodat het bij jou past.

Het geeft een tevreden en opgeruimd gevoel

Wanneer je het huishoudschema helemaal volgt zullen alle huishoudelijke taken aan bod komen. Door vinkjes te zetten voor de taak die is gedaan, krijg je een tevreden en opgeruimd gevoel. 

Liever een melding of reminder?

Vind je zo’n schema aan je prikbord nu echt niet handig, dan kun je er ook voor kiezen om het huishoudschema op je mobiel te zetten en meldingen te krijgen. Je ontvangt per huishoud-taak een reminder die zegt wat je over vijf minuten kan gaan doen, inclusief een uitleg hoe je het kan doen. Super handig!

Vind je een reminder eens per dag wel voldoende, dan kun je lid worden van de Facebook groep Firma Huishouden. Elke ochtend plaats ik een overzichtje met de huishoudtaken van die dag.

[call_to_action title=”Wil je Firma Huishouden blijven volgen of geen huishoudschema meer missen?” message=”* Schrijf je in via deze button om motiverende artikelen en tips te ontvangen.‹¨›br /‹˜›‹¨›br /‹˜›‹¨›br /‹˜›‹¨›br‹˜›* Volg me via ‹¨›A HREF‹´›‹²›http://www.facebook.com/firmahuishouden‹²›‹˜›Facebook‹¨›/A‹˜› of ‹¨›A HREF‹´›‹²›http://www.instagram.com/firmahuishouden‹²›‹˜›Instagram‹¨›/A‹˜›.‹¨›br /‹˜›‹¨›br /‹˜›‹¨›br /‹˜›‹¨›br‹˜›* Doe mee met de ‹¨›A HREF‹´›‹²›https://www.facebook.com/groups/1496483260657881/‹²›‹˜›Facebook groep van Firma Huishouden‹¨›/A‹˜›, waarvan alle fans van het huishoudschema lid zijn. Ideaal voor wat steun, motivatie en inspiratie en om kennis te maken met anderen die het huishoudschema volgen.” button_label=”Inschrijven” button_link=”https://www.subscribepage.com/nieuwsbrief” button_target=”_blank” __fw_editor_shortcodes_id=”0258ccf24f5a53c1a9ec733acaf7f751″ _fw_coder=”aggressive”][/call_to_action]

Download hier het gratis huishoudschema juni 2018

[button label=”Downloaden” link=”https://drive.google.com/open?id‹´›1o_EI7NNCbLAi2sPAWlksKRD3-Ye3_qTJ” target=”_blank” color=”” __fw_editor_shortcodes_id=”47e64eda54a9b785594da51551f83753″ _fw_coder=”aggressive”][/button]

Nieuw hier?

Download dan ook deze gratis toelichting voor het huishoudschema, zodat je weet hoe het voor mij werkt en hoe ik het doe. Klik op de pijl in de rechterbovenhoek om het te downloaden.

Ik wens je heel veel succes de komende maand.

Huishoudschema juni 2018 van Firma Huishouden

Related Articles

Huishoudelijke taken verdelen binnen het gezin

Er is absoluut niets mis met de traditionele verdeling van de huishoudtaken, waarbij de man fulltime buitenshuis werkt en de vrouw voor het huishouden en de kinderen zorgt. Maar de tijden zijn veranderd en ook de meeste vrouwen werken nu buitenshuis, terwijl ze nog steeds alle huishoudtaken op zich nemen. En dat geeft wrijving. Het is dus tijd om hier iets aan te doen: Huishoudelijke taken verdelen binnen jouw gezin!

6 Basisregels voor een schoonmaakroutine die bij jou past!

Als je het zat bent en het roer om wilt gooien, kun je op het internet bergen informatie vinden over hoe je dit kunt doen en kun je zelfs prachtige schema’s downloaden, die je hierbij kunnen helpen. Ook ons gratis huishoudschema elke maand. Je volgt het een dag, een paar dagen, maar dan blijkt dat het niet werkt, gooi je het schema in de prullenbak en ben je geen steek verder. Daarom wil ik je vandaag uitleggen waarom dit niet werkt en wat er dan wél werkt. Er zijn namelijk zes basisregels voor een schoonmaakroutine waar je rekening mee moet houden, zodat een routine ook voor jou werkt.

20 Tips om thuiswerken succesvol te maken

Het lijkt geweldig; werken vanuit huis. Geen druk, geen controle, later opstaan en het lekker rustig aan doen. Niets is minder waar. Ik werk al jaren vanuit huis en ik weet dat het zo niet werkt. Integendeel. Thuiswerken of op afstand werken is alleen maar lonend als je je productiviteit op peil houdt. Dat wil zeggen; een gezonde balans tussen werk en privé kunt houden. Ik leg je uit wat ik bedoel.

Responses

Reacties zijn gesloten.