De Herfst Challenge 2018 was, met wat opstartproblemen, een echt succes. Alle deelnemers kunnen terugkijken op een verfrissende schoonmaak- en opruimweek. Ze zijn allemaal klaar voor de komende winter. Met de uitdagingen van de afgelopen week zijn ze een eind op weg om met een goed gevoel het komende seizoen in te kunnen. Ik heb met de challenge geprobeerd alle aspecten van het huishouden mee te nemen; van opruimen tot schoonmaken, van binnen tot buiten en van organiseren tot controleren.

Lees hier wat reacties van deelnemers:
Een leuke motiverende groep, ook voor mij.

Wat is een challenge?

Via een challenge pakken we met een groep deelnemers het huishouden aan. Elk jaar komen de voorjaars- en herfst challenge voorbij, maar af en toe worden er ook andere uitdagingen geopperd.

Lijkt het je ook leuk om aan een challenge mee te doen en samen dingen aan te pakken? Word dan lid van de Facebook Challenge groep.

Heb je geen Facebook?

Via de wekelijkse nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte. De challenges worden ook altijd per mail verzonden.

Wat gaan we doen?

Zoals altijd heb ik een hele hoop plannen en een aantal ervan wil ik nu alvast met je delen.

Oktober, én november in dit geval, zijn de woonmaanden bij uitstek. In het kader daarvan ben ik met een 5-delige miniserie gestart, waarin ik door middel van tips en veel zelf doen, dus echt creatief bezig zijn, wil laten zien hoe je van jouw huis een echt ‘thuis’ kunt maken.
Een stuk advies over hoe je het huis zo inricht, dat het helemaal bij jóu past. En voor elk budget. Dus niet door dure dingen aan te schaffen, maar door zelf te doen. Ontdekken wat bij jou past en hoe je het toepast in jouw huis.

Als je moeite hebt met het decoreren van je huis, of gewoon wilt weten welke kleur er het beste op jouw muren past, wil ik je met deze miniserie helpen.

Vijf weken lang, op vrijdag, post ik hiervan een deel. Gisteren publiceerde ik deel 1: Maak van je huis een thuis.
Het laatste deel wordt gepubliceerd op vrijdag 23 november en dat is precies op tijd om je kerstversieringen op te hangen in een huis dat helemaal bij jou past!

Wat nog meer op mijn planning staat

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan… Misschien heb je de banner al gezien op de website en ja, ik kon het niet laten. Ik ben toch nog begonnen aan een heuse huishoudplanner voor 2019!

Wordt vervolgd …

Huishoudschema november 2018 - gratis printable

 

Dan is het bijna november …

Tijd voor een nieuw huishoudschema

Voorgaande huishoudschema’s:

Huishoudschema juni 2018

Huishoudschema juli 2018

Huishoudschema augustus 2018

Huishoudschema september 2018

Huishoudschema oktober 2018

Download het huishoudschema van de november 2018 via de Downloadbieb of ontvang hem wekelijks via de nieuwsbrief.