Huishoudschema November 2018 | gratis printable

Huishoudschema november 2018 - gratis printable

De Herfst Challenge 2018 was, met wat opstartproblemen, een echt succes. Alle deelnemers kunnen terugkijken op een verfrissende schoonmaak- en opruimweek. Ze zijn allemaal klaar voor de komende winter. Met de uitdagingen van de afgelopen week zijn ze een eind op weg om met een goed gevoel het komende seizoen in te kunnen. Ik heb met de challenge geprobeerd alle aspecten van het huishouden mee te nemen; van opruimen tot schoonmaken, van binnen tot buiten en van organiseren tot controleren.

Lees hier wat reacties van deelnemers:
Een leuke motiverende groep, ook voor mij.

Wat is een challenge?

Via een challenge pakken we met een groep deelnemers het huishouden aan. Elk jaar komen de voorjaars- en herfst challenge voorbij, maar af en toe worden er ook andere uitdagingen geopperd.

Lijkt het je ook leuk om aan een challenge mee te doen en samen dingen aan te pakken? Word dan lid van de Facebook Challenge groep.

Heb je geen Facebook?

Via de wekelijkse nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte. De challenges worden ook altijd per mail verzonden.

Wat gaan we doen?

Zoals altijd heb ik een hele hoop plannen en een aantal ervan wil ik nu alvast met je delen.

Oktober, én november in dit geval, zijn de woonmaanden bij uitstek. In het kader daarvan ben ik met een 5-delige miniserie gestart, waarin ik door middel van tips en veel zelf doen, dus echt creatief bezig zijn, wil laten zien hoe je van jouw huis een echt ‘thuis’ kunt maken.
Een stuk advies over hoe je het huis zo inricht, dat het helemaal bij jóu past. En voor elk budget. Dus niet door dure dingen aan te schaffen, maar door zelf te doen. Ontdekken wat bij jou past en hoe je het toepast in jouw huis.

Als je moeite hebt met het decoreren van je huis, of gewoon wilt weten welke kleur er het beste op jouw muren past, wil ik je met deze miniserie helpen.

Vijf weken lang, op vrijdag, post ik hiervan een deel. Gisteren publiceerde ik deel 1: Maak van je huis een thuis.
Het laatste deel wordt gepubliceerd op vrijdag 23 november en dat is precies op tijd om je kerstversieringen op te hangen in een huis dat helemaal bij jou past!

Wat nog meer op mijn planning staat

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan… Misschien heb je de banner al gezien op de website en ja, ik kon het niet laten. Ik ben toch nog begonnen aan een heuse huishoudplanner voor 2019!

Wordt vervolgd …

Huishoudschema november 2018 - gratis printable

 

Dan is het bijna november …

Tijd voor een nieuw huishoudschema

Voorgaande huishoudschema’s:

Huishoudschema juni 2018

Huishoudschema juli 2018

Huishoudschema augustus 2018

Huishoudschema september 2018

Huishoudschema oktober 2018

Download het huishoudschema van de november 2018 via de Downloadbieb of ontvang hem wekelijks via de nieuwsbrief.

Related Articles

6 Basisregels voor een schoonmaakroutine die bij jou past!

Als je het zat bent en het roer om wilt gooien, kun je op het internet bergen informatie vinden over hoe je dit kunt doen en kun je zelfs prachtige schema’s downloaden, die je hierbij kunnen helpen. Ook ons gratis huishoudschema elke maand. Je volgt het een dag, een paar dagen, maar dan blijkt dat het niet werkt, gooi je het schema in de prullenbak en ben je geen steek verder. Daarom wil ik je vandaag uitleggen waarom dit niet werkt en wat er dan wél werkt. Er zijn namelijk zes basisregels voor een schoonmaakroutine waar je rekening mee moet houden, zodat een routine ook voor jou werkt.

Vrolijk kerstfeest & een gezond 2021!

Het is voor veel mensen een heel moeilijk jaar geweest, die het afgelopen jaar met allerlei nieuwe uitdagingen te maken hebben gehad.
Ik probeer me te focussen op de positieve aspecten van het jaar, en dankbaar te zijn voor de goede dingen die er op mijn pad kwamen.
Vrolijk kerstfeest & een gezond 2021!

20 Tips om thuiswerken succesvol te maken

Het lijkt geweldig; werken vanuit huis. Geen druk, geen controle, later opstaan en het lekker rustig aan doen. Niets is minder waar. Ik werk al jaren vanuit huis en ik weet dat het zo niet werkt. Integendeel. Thuiswerken of op afstand werken is alleen maar lonend als je je productiviteit op peil houdt. Dat wil zeggen; een gezonde balans tussen werk en privé kunt houden. Ik leg je uit wat ik bedoel.