• Home
 • /
 • Word PRO lid van Firma Huishouden

Word PRO lid van Firma Huishouden

Lees hieronder wat je als PRO lid van Firma Huishouden kunt verwachten.

Een PRO lid word je wanneer je een gratis account aanmaakt op de externe website van Firma Huishouden: Huishoudschool Online.
Daarna kun je PRO lid worden via de knop op die website (zie afbeelding hieronder) of via deze link (vereist inloggen op je gratis account).


Huishoudschool Online

Persoonlijke ondersteuning, zodat je alle vaardigheden kunt leren om eindelijk dat huishouden onder controle te krijgen.
Alles op één plek!

Wat is de HUISHOUDSCHOOL ONLINE?

De huishoudschool online is een platform waar leden kunnen verbinden, motiveren en leren.

Helga Post

Oprichter Huishoudschool Online

De Huishoudschool Online is dé school van Firma Huishouden. Het is een leer- en coaching-platform waar de actie is. Alles wat verder gaat dan wat je op het blog van Firma Huishouden vindt, is te vinden in de Huishoudschool.

Dat zijn al onze cursussen, workshops, downloads, e-books, live coaching gesprekken … alles! Het is waar iedereen met een huishouden terecht kan en waar we samenkomen met één duidelijke missie: Het huishouden onder controle krijgen en meer vrije tijd creëren.

Ik heb al duizenden vrouwen mogen helpen, coachen en blij mogen maken met mijn eigen ervaringen, die stuk voor stuk zelfverzekerder, onafhankelijker en gelukkiger met hun huishouden omgaan dan daarvoor.

Hoewel ik gestart ben met een aantal downloads, e-books en cursussen op Firma Huishouden, is de Huishoudschool uitgegroeid tot veel meer dan dat.

Het is een hechte community, eentje waar ik dagelijks live te vinden ben en waar ik, en alle andere leden, je helpen om structuur aan te brengen.

Het idee was om A. niet meer afhankelijk te zijn van social media en al zijn grillen. Van alle boodschappen die ik via Facebook stuur krijg jij er maar maximaal 30% te zien, wat eenvoudigweg kan betekenen dat jij nét dat ene belangrijke bericht mist. Maar andersom werkt het ook zo; ik zie dus niet altijd alle berichten van jullie. Kortom; ik wil meer connectie met jullie en daarover zelf kunnen beslissen.

Daarnaast wilde ik B. dat alles wat overzichtelijker werd. Via Facebook bijvoorbeeld heb je ‘Eenheden’ waarin je meer informatie kwijt kan, maar niet iedereen kan dit vinden of vindt dit handig. Ik zelf ook niet. Daarnaast merk ik dat een aantal het moeilijk zoeken vind op de website, mede doordat de website anders werkt op een mobiele telefoon dan op een laptop of pc, en op een tablet nog weer anders. Geen eenheid dus.

En C. wil ik al heel lang speciale dingen voor al mijn trouwe volgers doen. Ik krijg dagelijks zoveel lieve mail, vragen, reacties of andere berichten en daar wil iets voor terugdoen. Ik heb zoveel ideeën, zoveel antwoorden op vragen van jullie en zoveel tips en waardevolle informatie, waar je écht iets aan kan hebben, maar de website is daarvoor niet de juiste plaats. Bovendien wil ik deze informatie niet met iedereen delen, maar alleen met jou.

Last but zeker not least: D. Ik wil er zijn om je te motiveren, je te inspireren, je mijn ervaringen te vertellen, je aanmoedigen en je te leren, hoe je het beter, anders of juist helemaal niet kunt doen, door dagelijks met je in contact te kunnen zijn. 

Dat alles samen is een geheel nieuw platform geworden, voor iedereen die méér wil. 

Helga Post

Oprichter Huishoudschool Online

Wat je op het punt staat te ontdekken, is dat je lidmaatschap voor de Huishoudschool Online, een ticket is voor een almaar groeiend ondersteunend netwerk. Het gaat niet alleen om online cursussen, het gaat om veel meer. Ik wil dat je je een deel van mijn familie voelt.


Dit krijg je als PRO lid

Elke e-cursus, e-book, printable, download, etc. in onze bibliotheek, plus automatische toegang tot alle nieuwe cursussen.

Je hoeft geen enkele cursus afzonderlijk meer aan te schaffen…

omdat ze allemaal zijn inbegrepen. Je krijgt toegang tot alles wat er in de Huishoudschool aanwezig is en alle nieuwe uitgaves en releases, zonder dat je nog maar iets hoeft te kopen. De huidige bibliotheek bevat:

 • Downloads als Budgetlijst, Checklists, Allerlei Schema’s, Planners
 • Tips voor alle soorten problemen die voorkomen in een huishouden
 • Recepten, gezond, eenvoudig en makkelijk, die je kunt printen en bewaren met één klik
 • E-books als Het Huishouden in een uur per Dag en in Vier weken naar een passende Routine bijvoorbeeld.
 • Cursussen, alle bestaande, als Efficiënt Huishouden en Creëer meer Vrije Tijd, en alle nieuwe
 • E-books als In 4 weken Een Passende Routine, Homemade Schoonmaakmiddelen en Besparen Op Je Boodschappen
 • Motivatie spreuken die je kunt printen of delen en die je alert houden.
 • Printables, die je helpen om je huishouden te runnen op allerlei terreinen.

Voor veel mensen bestaat een huishouden uit het opruimen en schoonmaken van hun huis. That’s it.  Maar een huishouden is zóveel meer dan dat!

Het huishouden is: Koken, schoonmaken, opruimen, wassen, tuinieren, verzorging, administratie en om het allemaal in goede banen te leiden, de belangrijkste; de organisatie en planning van het geheel. 

Het is als een onderneming waar jij de directeur van bent. Jij moet zorgen dat alle leden hun verantwoording nemen, maar af en toe moet je ook aan jezelf denken. Ook dat is een stukje huishouden: Je eigen huishouding. Vrije tijd en ontspanning, en hoe je die tijd kunt invullen, zijn ook onderwerpen die in een huishouden voorbij komen.

Helga Post

Oprichter Huishoudschool Online

Directe, persoonlijke ondersteuning van mij en de community. Je zult nooit meer alleen zijn in de ‘strijd’.

We bieden meer ondersteuning dan vrijwel elk platform dat er is op dit gebied. Het begint met dagelijkse, persoonlijke betrokkenheid van mij. Ik beantwoord elk bericht van elk lid persoonlijk. We noemen elkaar bij voornaam en we leren van elkaar.

Als PRO lid heb je toegang tot mijn agenda. Je kunt een afspraak met me inplannen* en dan geef ik je in een privé gesprek (chat of live) antwoord op al je vragen en advies voor al je problemen.

Alsof je bij mij in de huiskamer zit!
Dat gevoel wil ik en wil ik jou ook geven. Ik wil in contact met je zijn en niet meer afwachten of je mijn berichten wel leest, omdat social media zelf bepaald wat jij te zien krijgt.

Het is zoals de huishoudschool van vroeger, met dezelfde doelstelling: Leren hoe een huishouden werkt. 
De huishoudschool bestond echter niet alleen uit het vak ‘huishoudkunde’. Het vakkenpakket was veel breder en deze vakken heb ik omgezet naar het heden. 

Een moderne huishoudschool, anno nu.

Helga Post

Oprichter Huishoudschool Online

Meet and Greet

Als PRO lid krijg je als eerste én enige een uitnodiging voor een MEET & GREET met mij (Helga). Dit zit nog in de pijplijn en is helaas uitgesteld door de Corona maatregelen, maar zodra het kan wordt dit een jaarlijks terugkerend event. Details volgen.


Welke vakken heeft de Huishoudschool?

Op alfabetische volgorde

 • Gezondheid
 • Handwerken
 • Huishoudboekje
 • Huishouden
 • Koken
 • Opvoeding
 • Talen
 • Textielkennis
 • Voedingsleer
 • Werk en inkomen
 • Wonen en deco
 • Zelfontwikkeling

Het valt niet mee om al die ballen in de lucht te houden, vooral wanneer je ook nog andere bezigheden hebt, zoals werk buitenshuis. Als daar ook nog eens ziekte van iemand uit je huishouden, een verhuizing of andere drukte bij komt, (zoals nu met het thuis leren van je kinderen), dan kan de ‘onderneming’ behoorlijk in de war raken. Een time-out is dan heel belangrijk. Pas op de plaats maken, oriënteren, prioriteiten stellen, de neuzen weer dezelfde kant uit en niet gefrustreerd raken.

Daarmee wil ik je helpen. Dat roep ik al járen: Ik kán en wil je helpen!

Maar niet alleen dat. In de afgelopen jaren merk ik steeds vaker dat, vooral vrouwen, het huishouden niet onder de knie hebben of kunnen krijgen. Dat ze de skills zijn misgelopen en het gewoon nooit is bijgebracht. En ik begrijp dat. Als het huishouden je niet van huis uit is geleerd, wat er bij komt kijken en hoe je het organiseert, hoe moet je dan weten hoe het werkt? Vroeger kon je terugvallen op je kennis van de huishoudschool, maar die is ook al jaren geleden verdwenen. Dus waar moet je nu zijn?

MIJN IDEE: DE HUISHOUDSCHOOL ONLINE!

Helga Post

Oprichter Huishoudschool Online


Plus een aantal extra voordelen voor PRO leden …

 • Toegang tot alle live sessies, zoals een maandelijkse Q&A waar je live al je vragen kunt stellen die door Helga meteen worden beantwoord. Kun je er niet bij zijn? Geen probleem, je kunt je vraag indienen en het antwoord later terug kijken.
 • Ingebouwde voortgangsregistratie tijdens cursussen, zodat je altijd weet wat je hebt voltooid en waar je was gebleven.
 • Er zijn groepen met bepaalde onderwerpen, waarbij je je kunt aansluiten en waarbinnen je kunt sparren met gelijkgestemden. Er zijn ook groepen voor cursisten, waar je specifieke vragen kunt stellen.
 • Er is een Help Hotline voor al je dringende vragen, die je privé kunt stellen.
 • Je kunt zelfs een 1-op-1 coaching aanvragen.
 • En er is nog zoveel meer om je te helpen.

Hoe werkt de Huishoudschool?

Het platform van de Huishoudschool ziet eruit als Facebook. Met hetzelfde soort interface is het heel makkelijk navigeren. Je kent het in principe al. En als je er even niet uitkomt zijn er geschreven instructies én uitgebreide video’s om je te helpen.


Veelgestelde vragen

Zodra je je registreert en daarmee een account aanmaakt, ben je (gratis) lid. Dit is een basis lidmaatschap. Hiermee kun je elk afzonderlijk aanbod, als een cursus of e-book, kopen. Het gratis lidmaatschap is echter zeer beperkt en biedt slechts toegang tot een paar specifieke dingen, zoals het maandelijkse huishoudschema, en recepten. Alle inhoud die is gereserveerd voor PRO leden is vergrendeld.
Als PRO lid krijg je toegang tot alles op de Huishoudschool.

Meestal brengen we elke maand nieuw cursusmateriaal uit en/of een nieuw e-book. Binnenkort verschijnen er ook workshops voor leden.

Je hebt nooit een contract. Je kunt op elk moment en heel simpel annuleren.
Jij hebt de controle!

De Huishoudschool heeft veel informatie voor je, in de vorm van e-books, cursussen en andere content – en we hebben de groepen om elkaar te helpen en de Help Hotline, die allemaal beschikbaar zijn om je te helpen indien nodig.

We hebben zelfs een instructie en FAQ pagina voor je technische vragen en leden support voor problemen met je abonnement.

Maar soms willen mensen meer. Ze willen een direct, persoonlijk gesprek voeren over HUN huishouden, HUN leven, zonder enige afleiding van andere leden. En privé.

Als Huishoudschool-lid heb je de mogelijkheid om een gesprek met mij te boeken.

Nee. Je hebt een gratis lidmaatschap op het moment dat je je registreert (een account aanmaakt) en je kunt upgraden naar een PRO lidmaatschap, met toegang tot alles in de Huishoudschool.

Ik bied momenteel geen proeflidmaatschap aan, maar ik denk niet dat dat echt een probleem is, aangezien je op elk moment op kunt zeggen.

Als PRO lid van Firma Huishouden krijg je toegang tot elke cursus, downloads en printables, elke workshop, de nieuwste e-books, elke bieb, onze community … en alle ondersteuning op de Huishoudschool Online, die je ooit nodig zult hebben bij het runnen van je huishouden en je leven.

Een PRO lidmaatschap kost 19 euro per maand. Je kunt op elk moment en heel simpel annuleren voor het eind van elke periode.

Krijg directe toegang tot de HUISHOUDSCHOOL ONLINE

Er is geen beter moment om te beginnen dan nu

Ik kan niet wachten om je welkom te heten in de Huishoudschool en je te leren kennen.

Een ding dat je moet weten over de Huishoudschool is, dat ik probeer het zo persoonlijk mogelijk te maken. Er zijn er immers al genoeg die je als nummer behandelen. Hier niet. Je zult merken dat dit een persoonlijke, vriendelijke school is.

En onthoud: Het gaat niet alleen om de cursussen en alle andere leermateriaal. Het gaat ook om de ondersteuning. Ik ben er. Mijn taak is om je te helpen … om je op weg te helpen. We zitten hier samen, wij allemaal.
En daar is waar de Huishoudschool voor staat.

Ik zie je snel .

Helga Post

Oprichter Huishoudschool Online

Neem contact op