Online Huishoudschool

Leren met de Online Huishoudschool

Velen geloven dat er geen speciale vaardigheden nodig zijn om het huishouden te doen. “Iedereen krijgt daarvoor toch de nodige kennis en vaardigheden mee vanuit het ouderlijk huis.”

HELAAS! Dat is jammer genoeg niet altijd het geval.

Ze gaan echter pas anders denken, wanneer er zich problemen voordoen.

  • als de huur op is voordat de maand om is
  • als gezondheid wordt bedreigd door onjuiste voeding
  • als door onjuist consumentengedrag de belasting op het milieu toeneemt
  • als de taakverdeling tussen werkende vrouwen en mannen niet meer werkt
  • of als er problemen opduiken zoals een burn-out, omdat men dit snelle leven niet kan bijbenen. Of erger.

Het huishouden heeft een scala aan taken en (nog) niet al die taken komen in de Huishoudschool voorbij. De meest voorname komen wel aan bod.

Op het gebied van voedselbereiding en de nodige kennis en inzichten zoals gezond eten, winkelen, werkplanning, werkorganisatie en arbeidsverdeling komen fundamenteel aan bod. Daarnaast komen onderwerpen aan de orde als huisvesting, de veiligheid in het huishouden, vrije tijd, huishoud-materialen en de schoonmaak.

Het huishouden is niet voor iedereen een makkelijke klus. Wanneer er niet alleen huishoudtaken op je dagelijkse to-do lijst staan, maar er ook gewerkt moet worden en tegelijkertijd een gezin moet onderhouden, schiet vrije tijd er vaak bij in.

Door het huishouden eenvoudig en efficiënt aan te pakken, kun je enorme tijdwinst maken. Tijd die je goed kunt gebruiken voor je gezin, maar ook voor jezelf.

Efficiënt en eenvoudiger huishouden leer je hier

Doordat er naast de Online Huishoudschool, ook persoonlijke begeleiding is, starten niet alle cursussen op hetzelfde tijdstip. Je kunt hieronder zien voor welke cursus je je nu kunt inschrijven.

Op dit moment zijn de volgende cursussen beschikbaar:

Start cursus: 30 maart 2020
Inschrijven: t/m 24 maart 2020 (of eerder, als vol)
Meer informatie