Waar mijn inspiratie en motivatie vandaan komt

Dit gaf mij orde en structuur in mijn huishouden toen ik het niet meer zag zitten. En het heeft deels bijgedragen aan het ontstaan van dit blog.
Inspiratie en motivatie voor het huishouden UHOMB2019

In dit artikel lees je ...

Dit gaf mij orde en structuur in mijn huishouden toen ik het niet meer zag zitten. En het heeft deels bijgedragen aan het ontstaan van dit blog. De inspiratie en motivatie voor mijn huishouden zoals het nu is komt deels hier vandaan.

Jaren geleden had ik het helemaal gehad met mijn huishouden. Een huishouden is immers meer dan alleen de vaatwasser en de wasmachine af en toe aan slingeren. Je moet er zijn voor je gezin, afspraken maken, betalingen bijhouden, boodschappen halen, zorgen voor de zieken in huis, het huis aan kant houden. En niet te vergeten; je eigen werk doen.

Als ik het zo opsom is het best veel en dan heb ik nog niet eens de helft genoemd. En als het dan niet lukt om het allemaal in de juiste banen te leiden, dan raak je gefrustreerd en ontmoedigd. Ik had toen ook de neiging de handdoek in de ring te gooien. Maar dat gaat natuurlijk niet.

Was er maar iets om het een beetje makkelijker te maken …

Zo ontstond dit blog

Het moest anders en dat moest ook kunnen, bedacht ik me. Er bestonden vrouwen die het wel voor elkaar kregen. Hoewel ik destijds in mijn naaste omgeving alleen maar vrouwen hoorde die hetzelfde probleem als ik hadden. Ik ging op zoek naar een manier waarop ik mijn huishouden onder controle kon krijgen, én tijd voor mezelf overhield.

Ik ben altijd al van de lijstjes geweest, maar de schema’s en to-do lijstjes die ik toen had, werkten niet. Ik moest dus meer informatie vinden waarom het niet werkte, en vooral hoe het dan wel moest. 

En ik heb het gevonden! Daar is immers het blog uit voortgekomen, om het met je te delen. Omdat ik wist dat er zoveel meer vrouwen worstelden met hetzelfde als ik.

Wat mij inspiratie en motivatie gaf

Eén ding dat ik op die zoektochten ben tegengekomen heeft me enorm geholpen. Ik heb het destijds aangeschaft en er heel veel uitgehaald. Sindsdien koop ik het elk jaar opnieuw en vandaag ga ik het met je delen.

De Ultimate Homemaking Bundle

Inspiratie en motivatie voor het huishouden UHOMB2019

Deze wordt sinds 2012 verkocht aan meer dan 127.000 vrouwen, die allemaal op zoek waren naar praktische strategieën en om stress te verminderen in hun huishouden, én in hun leven. 

Elk jaar wordt er een ander pakket (bundle) samengesteld. Ze vinden steeds nieuwe content en op die manier is het elk jaar weer een verzameling van de meest inspirerende en nuttige informatie om je te helpen met je huishouden.  

Wat is het dan?

De makers van de content die samengesteld wordt voor de bundel zijn vrouwen als jij en ik. Amerikaanse vrouwen. Ze worstelen allemaal met dezelfde dingen als jij, maar hebben geleerd hoe ze het huishouden in betere banen kunnen leiden. 

Hoe je elke dag weer een gezonde maaltijd op tafel zet, hoe je efficiënt opruimt, hoe je werk, gezin en huishouden organiseert zodat het werkt, hoe je zorgt dat je gezond blijft, etc. 

Juist ja! Vrouwen als jij en ik!

Maar deze Amerikaanse vrouwen willen het jou en mij ook leren hoe het moet en dat hebben ze gedaan door het op te schrijven. Hetzij door er een e-book van te maken of een video of handige werkmappen, etc.

In de Bundle dit jaar

Inspiratie en motivatie voor het huishouden UHOMB2019
  • 27 e-books
  • 30 e-cursussen en video’s
  • 25 printables
  • 16 werkmappen
  • Gratis toegang tot 3 top cursussen
  • 2 sites voor lidmaatschap

Wat kost dat wel niet?

Als je dit allemaal apart van elkaar zou aanschaffen zou je inderdaad heel veel geld kwijt zijn. Een Amerikaanse e-cursus bijvoorbeeld kost al snel $100, en dat is nog niet eens de duurste. Ik spreek uit ervaring.

Deze Bundle (104 producten) heeft dan ook een waarde van $2,294.37 

Dat is ongeveer € 2061,00.

En nu komt het beste van allemaal, want jij dacht toch niet dat ik dat elk jaar betaalde? 😉

Eén week per jaar bundelen ze alles samen en verkopen het voor slechts $ 29,97. (ongeveer €27)

Waarom vertel je me dit?

Omdat ik weet dat jij er ook heel veel uit kunt halen dat je kan helpen bij je huishouden. 

EN omdat die verkoopweek NU is!

Wat moet ik doen?

Je kunt twee dingen doen:

Je bekijkt het hier zelf of besteld hem meteen.

Of, en dat kan ik me heel goed voorstellen, je laat het even bezinken, zet je op deze lijst, en ik stuur je een mail met daarin meer informatie en wat meer details.

Maar er is een ding waarover ik je nog niet heb verteld …

De BONUSSEN!

Nu heb ik het altijd jammer gevonden dat ze niet (allemaal) wereldwijd verzenden zodat je niet van alle gratis extra’s gebruik kunt maken. Maar er zijn er een aantal bij die het wel doen, of die digitaal worden verzonden en die ook zeker de moeite waard zijn.

Naast de 104 geweldige bronnen in deze bundel, ontvang je ook bonussen ter waarde van $ 367,85. 

Enkele voorbeelden:

Afdrukbare briefkaarten, afdrukbare kalender en een tegoed van $ 15 bij Hope Ink Emily Hope, de kunstenaar achter Hope Ink, vindt het geweldig om inspirerende handgeschreven kunst te maken om huizen en woonruimtes op te fleuren. (Waarde $ 119)

PowerSheets – de ultieme doelgerichte doelplanner, doelgidsen of een van hun andere doelgerichte producten. Waarde $ 15)

10 gratis audio’s: Verhalen uit de hele wereld. Verhalen voor kinderen, waarin er over de landen en culturen in de wereld wordt verteld, terwijl ze hun verbeeldingskracht en hun innerlijke ontdekkingsreiziger kunnen laten spreken. Elk verhaal van elk 30 minuten komt ook met een hoofdgids boordevol activiteitenideeën, recepten, printables en discussieonderwerpen. LET WEL: Engelstalig! (Waarde $ 38)

Bovendien zijn er nog 6 andere bonussen van bedrijven als Musik at Home, ListPlanit, Bookroo, Fit2B, Orglamix en TriLight Health!

EN er is nog één ding …

Als je de Bundle vandaag besteld, krijg je ook een speciale ‘early bird-bonus’, die is ontworpen om je huis op te frissen voor de zomer! Het heet The Cosy Minimalist Embraces Summer (onderwezen door Myquillyn Smith van Nesting Place) en van hen krijg je eenvoudige  tips en manieren om je huis de komende maanden mooier te maken. Een gratis online les met een waarde van $ 29.

Let op: Voor de fysieke bonussen, die wel naar Nederland worden verstuurd, ben je wel de verzendkosten verschuldigd.

Veel van deze bonussen zijn digitaal beschikbaar, dus ook voor ons – zonder verzendkosten! Drie van de zes fysieke bonussen worden zelfs internationaal verzonden!

Samenvattend:

104 producten in de vorm van e-books, e-cursussen, printables, lidmaatschappen en meer ter waarde van $2.294,37 

11 bonussen ter waarde van $ 367,85

1 extra bonus ter waarde van $ 29,00

Als je vandaag besteld krijg je dit allemaal voor maar (27 euro)  $29,97

De waarde van de bonussen is meer dan tien keer de prijs van de bundel, wat voor mij de bundel een no-brainer-aankoop maakt. Sterker nog, ik heb hem al!

Bekijk hier ALLES wat er in de nieuwe Ultimate Homemaking Bundle zit, met ALLE informatie die je nog wilt weten.

LET OP:

  • Geen verzendkosten op de Bundle, deze is helemaal digitaal.
  • De Bundle is Engelstalig (Amerikaans product)

De Ultimate Homemaking Bundle kun je betalen d.m.v. creditcard of Paypal. 

Maar wat als je geen van beide hebt?

Geen probleem. Ik bestel het graag voor je.

Waarom?

Omdat ik vind dat je deze aanbieding niet om bovenstaande reden mag mislopen.

Wat te doen?

Als je de bundle via mijn shop besteld, waar je via iDeal kunt betalen, bestel ik hem voor je met jouw gegevens. Jij ontvangt hem dan in je mailbox. Althans de inloggegevens. De link waar je kunt inloggen om het te downloaden staat ook in diezelfde mail. 

Ik hoop dat ik je hiermee help.

Inspiratie en motivatie voor het huishouden UHOMB2019

DE AUTEUR

Helga Post®

Helga Post®

Helga Post is een moeder en vrouw van een prachtig gezin met een passie voor lijstjes, organiseren, lekker koken, mooi wonen en groen huishouden. Helga zet zich in om mensen op alle gebieden te helpen een leven te creëren waar ze van houden door hun doelen te bereiken. Ze is de oprichter van Firma Huishouden® en auteur van de Huishoudplanner®. Ze woont in Duitsland met haar man Johan en nog 2 (van de 4) thuiswonende kinderen, Iris & Frank.

LEES VERDER

Responses

ONTVANG MIJN GRATIS E-BOOK:
HET HUISHOUDEN IN EEN UUR PER DAG

Ontvang alle nieuwe artikelen meteen na publicatie rechtstreeks in je inbox of abonneer je op onze wekelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

AGENDA FIRMA HUISHOUDEN

oktober 2021
01 oktober 2021
31 oktober 2021
NIEUW! Mailserie OP JEZELF WONEN - inspiratie,motivatie,inspiratie en motivatie,huishouden

NIEUW! Mailserie OP JEZELF WONEN

Ongoing

Deze serie is met name bedoeld voor iedereen die voor het eerst op zichzelf gaat wonen, ...

All Day
View Details
15 oktober 2021
15 november 2021
NIEUW! Cursus Bouw een team dat thuis helpt - inspiratie,motivatie,inspiratie en motivatie,huishouden

NIEUW! Cursus Bouw een team dat thuis helpt

Ongoing

Hoe zorg je dat je het hele gezin zich betrokken voelt en meewerkt aan het huishouden. ...

All Day
View Details
18 oktober 2021
24 oktober 2021
CHALLENGE! Opruimen met je gezin - inspiratie,motivatie,inspiratie en motivatie,huishouden

CHALLENGE! Opruimen met je gezin

Ongoing

Verzamel je gezin, want het is tijd om op te gaan ruimen! De zomer is voorbij, ...

All Day
View Details
Geen evenementen gevonden!