Mijn laatste blogs

Vakantie checklists

Huishoudplanner en Gezinskalender 2020

Start 2020 goed georganiseerd op alle fronten en pre-order nu de planners! De huishoudplanner en gezinskalender 2020 zijn beide inspirerende, motiverende en ongelofelijk praktische planners, die je daarbij helpen.

Zowel de planner als de kalender zitten vol met praktische functies die ervoor zorgen dat jij het rustiger krijgt; meer controle en minder stress.

Vorig jaar verkocht ik de eerste druk van de huishoudplanner in de pre-order fase binnen twee weken helemaal uit. Ook de tweede druk was meteen na de aankondiging al uitverkocht!

Uiteraard heb ik hier dit jaar rekening mee gehouden en er komen veel meer planners en kalenders beschikbaar, omdat er zoveel interesse is. Vanaf het moment dat de planners van 2019 waren uitverkocht ontvang ik regelmatig mails en berichten, met de vraag wanneer de nieuwe planner komt en wanneer deze besteld kan worden.

Om niemand teleur te stellen heb ik het volgende bedacht:

Als je tijdens de pre-order bestelt, ben je verzekerd van een planner en/of kalender!

Ik vind dat niemand deze unieke, inspirerende en motiverende items mag missen.

Met beide producten kun je je leven praktisch indelen, hoe druk je leven ook is en het een stuk simpeler maken, zodat je meer vrije tijd overhoudt voor je gezin, maar vooral ook voor jezelf!

Lees meer over de Huishoudplanner, de Gezinskalender en de Bundel – ALLEN MET KORTING TIJDENS DE PRE-ORDER!

Instagram maakt het niet gemakkelijk om naar nieuwe blogposts en andere relevante dingen te linken, dus heb ik deze pagina gemaakt om je snel te helpen vinden wat je zoekt!

Als je op zoek bent naar een specifiek bericht, gebruik dan de zoekfunctie in de rechterbovenhoek. Je kunt ook bladeren in specifieke categorieën met behulp van het menu aan de bovenkant.

Eventuele andere vragen? Laat het me weten!
info@firmahuishouden.nl