Je hebt helaas geen toegang

Toegang voor dit onderdeel is alleen voor PRO LEDEN. Lees hieronder wat dat inhoudt.

Persoonlijke ondersteuning, zodat je alle vaardigheden kunt leren om eindelijk dat huishouden onder controle te krijgen. Alles op één plek!

Je hebt helaas geen toegang - toegang

Ik zocht een platform waar mensen kunnen verbinden, motiveren en leren. Weg van afleiding en negativiteit, zoals social media.

Helga Post

Oprichter Firma Huishouden

Firma Huishouden gaat verder dan de artikelen die je leest op het blog. Ik heb al honderden tools en methodes gemaakt om jouw huishouden en jouw leven georganiseerd te krijgen. Tools als cursussen, workshops, downloads, e-books, printables, live coaching gesprekken … alles!

Het platform achter Firma Huishouden is waar iedereen met een huishouden samenkomt met één duidelijke missie: Het huishouden onder controle krijgen en meer vrije tijd creëren.

Ik heb al duizenden vrouwen mogen helpen, coachen en blij mogen maken met mijn eigen ervaringen, die stuk voor stuk zelfverzekerder, onafhankelijker en gelukkiger met hun huishouden omgaan dan daarvoor.

Je hebt helaas geen toegang - toegang

Het idee was om A. niet meer afhankelijk te zijn van social media en al zijn grillen. Van alle boodschappen die ik via Facebook stuur krijg jij er maar maximaal 30% te zien, wat eenvoudigweg kan betekenen dat jij nét dat ene belangrijke bericht mist. Maar andersom werkt het ook zo; ik zie dus niet altijd alle berichten van jullie. Kortom; ik wil meer connectie en daarover zelf kunnen beslissen.

Daarnaast wilde ik B. dat alles wat overzichtelijker werd. Via Facebook bijvoorbeeld heb je ‘Eenheden’ waarin je meer informatie kwijt kan, maar niet iedereen kan dit vinden of vindt dit handig. Ik zelf ook niet. Daarnaast merk ik dat een aantal het moeilijk zoeken vind op de website, mede doordat de website anders werkt op een mobiele telefoon dan op een laptop of pc, en op een tablet nog weer anders. Geen eenheid dus.

En C. wil ik al heel lang speciale dingen voor al mijn trouwe volgers doen. Ik krijg dagelijks zoveel lieve mail, vragen, reacties of andere berichten en daar wil ik iets voor terugdoen. Ik heb zoveel ideeën, zoveel antwoorden op vragen van jullie en zoveel tips en waardevolle informatie, waar je écht iets aan kan hebben, maar de website is daarvoor niet de juiste plaats. Bovendien wil ik deze informatie niet met iedereen delen, maar alleen met mensen die bereid zijn om verandering aan te brengen, hun leven op orde te krijgen en die toegewijd zijn.

Last but zeker not least: D. Ik wil er zijn om je te motiveren, je te inspireren, je mijn ervaringen te vertellen, je aanmoedigen en je te leren, hoe je het beter, anders of juist helemaal niet kunt doen, door dagelijks met je in contact te kunnen zijn. 

Dat alles samen is een geheel nieuw platform geworden, voor iedereen die méér wil. 

Helga Post

Oprichter Firma Huishouden

Dit krijg je als PRO lid

Elke e-cursus, e-book, printable, mailserie, download, etc. dat ik ooit heb gemaakt om je te helpen, plus automatische toegang tot alle nieuwe onderdelen.

Je hoeft geen enkel onderdeel afzonderlijk meer aan te schaffen…

omdat ze allemaal zijn inbegrepen. Je krijgt toegang tot alles wat er al aanwezig is en alle nieuwe uitgaves en releases, zonder dat je nog maar iets hoeft te kopen.

Dit krijg je als PRO lid

 • Downloads zoals het digitale huishoudschema
 • Uitgebreide tips voor alle soorten problemen die voorkomen in een huishouden
 • E-books als Het Huishouden in een uur per Dag en in Vier weken naar een passende Routine bijvoorbeeld.
 • Cursussen, alle bestaande, zoals Efficiënt Huishouden en Creëer meer Vrije Tijd
 • E-books als In 4 weken Een Passende Routine, Homemade Schoonmaakmiddelen en Besparen Op Je Boodschappen
 • Printables, die je helpen om je huishouden te runnen op allerlei terreinen.
Je hebt helaas geen toegang - toegang

Voor veel mensen bestaat een huishouden uit het opruimen en schoonmaken van hun huis. That’s it.  Maar een huishouden is zóveel meer dan dat!

Het huishouden is: Koken, schoonmaken, opruimen, wassen, tuinieren, verzorging, administratie en om het allemaal in goede banen te leiden, de belangrijkste; de organisatie en planning van het geheel. 

Het is als een onderneming waar jij de directeur van bent. Jij moet zorgen dat alle leden hun verantwoording nemen, maar af en toe moet je ook aan jezelf denken. Ook dat is een stukje huishouden: Je eigen huishouding. Vrije tijd en ontspanning, en hoe je die tijd kunt invullen, zijn ook onderwerpen die in een huishouden voorbij komen.

Helga Post

Oprichter Firma Huishouden

Directe, persoonlijke ondersteuning van mij en de community.

Je zult nooit meer alleen zijn in de ‘strijd’.

We bieden meer ondersteuning dan vrijwel elk platform dat er is op dit gebied. Het begint met dagelijkse, persoonlijke betrokkenheid van mij. Ik beantwoord elk bericht van elk lid persoonlijk. We noemen elkaar bij voornaam en we leren van elkaar.

Je hebt helaas geen toegang - toegang

Alsof je bij mij in de huiskamer zit!
Dat gevoel wil ik en wil ik jou ook geven. Ik wil in contact met je zijn en niet meer afwachten of je mijn berichten wel leest, omdat social media zelf bepaald wat jij te zien krijgt.

Het is zoals de huishoudschool van vroeger, met dezelfde doelstelling: Leren hoe een huishouden werkt. 
De huishoudschool bestond echter niet alleen uit het vak ‘huishoudkunde’. Het vakkenpakket was veel breder en deze vakken heb ik omgezet naar het heden. 

Een moderne huishoudschool, anno nu.

Helga Post

Oprichter Firma Huishouden

Plus een aantal extra voordelen voor PRO leden …

 • Toegang tot alle live sessies en workshops. Kun je er niet bij zijn? Geen probleem, je kunt alles later terugkijken.
 • Ingebouwde voortgangsregistratie tijdens cursussen, zodat je altijd weet wat je hebt voltooid en waar je was gebleven.
 • Er zijn groepen met bepaalde onderwerpen, waarbij je je kunt aansluiten en waarbinnen je kunt sparren met gelijkgestemden.
 • Je kunt zelfs een 1-op-1 coaching aanvragen.
 • En er is nog zoveel meer om je te helpen.

Hoe werkt het?

Het platform ziet eruit als Facebook. Met hetzelfde soort interface is het heel makkelijk navigeren. Je kent het in principe al. En als je er even niet uitkomt zijn er geschreven instructies én uitgebreide video’s om je te helpen.

Veelgestelde vragen

Zodra je je registreert en daarmee een account aanmaakt, ben je (gratis) lid. Dit is een basis lidmaatschap. Hiermee kun je een aantal tools downloaden en/of elk afzonderlijk aanbod kopen. Dit gratis lidmaatschap is echter beperkt en biedt slechts toegang tot een paar specifieke dingen, zoals bijvoorbeeld het maandelijkse huishoudschema. Alle inhoud die is gereserveerd voor PRO leden is vergrendeld.
Als PRO lid krijg je toegang tot alles op Firma Huishouden.

Nee. Je hebt een gratis lidmaatschap op het moment dat je je registreert (een account aanmaakt) en je kunt upgraden naar een PRO lidmaatschap, met toegang tot alle tools die Firma Huishouden te bieden heeft.

Je hebt nooit een contract. Je kunt op elk moment en heel simpel annuleren. Jij hebt de controle!

Ik bied momenteel geen proeflidmaatschap aan, maar ik denk niet dat dat echt een probleem is, aangezien je op elk moment op kunt zeggen.

Als PRO lid van Firma Huishouden krijg je toegang tot elke cursus, mailserie, download en printable, elke workshop, de nieuwste e-books, onze community … en alle ondersteuning die je ooit nodig zult hebben bij het runnen van je huishouden en je leven.

Een PRO lidmaatschap kost 19 euro per maand.

KRIJG DIRECT TOEGANG

Er is geen beter moment om te beginnen dan nu

Zie ik je zo aan de andere kant?