Vorig jaar zei ik het nog: “Niemand had een jaar geleden kunnen voorspellen dat we op dit punt staan, waar we nu zijn.” Inmiddels zijn we alweer een jaar verder en is het al bijna twee jaar geleden dat we massaal naar die indrukwekkende, eerste persconferentie zaten te kijken.

Het is voor velen (nog steeds) heel moeilijk, een hele uitdaging en ik leef echt met ze mee. Ik blijf echter altijd positief en probeer dat overal uit te halen. Voor wat betreft Firma Huishouden geldt dat voor meerdere dingen.

Mijn marketingcoach zei destijds “Als iets niet werkt, moet je ermee stoppen”. Hij zei dat omdat ik niet zomaar opgeef en altijd blijf proberen. Misschien komt het ook omdat ik altijd overal het goede en positieve in zie. Maar op dit punt heeft hij gelijk. Vechten zonder perspectief heeft namelijk geen zin.

Ik heb het nu over eerst de Huishoudschool en later het online platform. Het idee was goed, vond ik zelf en ik heb er echt mijn best voor gedaan, maar na een grote tegenslag die mijn hele systeem platgooide, was het voor mij duidelijk.

Ik ga het anders aanpakken!

Een nieuw jaar is altijd een perfect ijkpunt om iets nieuws te starten. Veranderingen werken sowieso ontzettend motiverend. Je krijgt er enorm veel inspiratie van en zin om van start te gaan.

Net als voorgaande jaren wil ik aan het eind van het jaar vooruitkijken naar het nieuwe jaar, waar ik zelf me echt op verheug, en hoop dat het iedereen meer brengt dan de afgelopen twee.

De Huishoudschool was een plek waar ik mensen persoonlijk wilde helpen om hun huishouden op orde te krijgen. Iets waar echt behoefte aan was, zoals ik op kon maken uit de verschillende mails en berichten die ik ontving. Ik heb gelukkig ook velen kunnen helpen, maar onvoldoende mensen maakten er gebruik van, helaas.

Het platform werd nauwelijks gebruikt, wat ik ook deed of organiseerde. En ik begrijp het enigszins, het inloggen en registreren, maar als je écht hulp wilt …

Afijn, ik ga het in 2022 anders aanpakken.

Wat er verandert in 2022

Firma Huishouden blijft bestaan als website met ontzettend veel artikelen, die je kunnen helpen bij het huishouden, die je motiveren, af en toe inspireren en die je hele levensstijl kunnen veranderen, als je dat wilt.

Daarnaast is er een vernieuwde Huishoudshop, waar je alle bekende tools kunt vinden, als e-books, mailseries, challenges, etc. En natuurlijk ook de ‘beroemde’ huishoudschema’s.

Daarnaast vind je vanaf nu meer fysieke producten die je helpen om het huishouden ‘groener’ te doen en artikelen die je helpen het huishouden efficienter te doen. Kortom, producten die het jou een stuk makkelijker maken.

Vanaf volgend jaar ga ik de Huishoudshop wekelijks vullen met nieuwe producten, dus vergeet niet af en toe een kijkje te nemen. Wil je die nieuwigheden niet missen? Neem dan een abonnement op de Shop Toppers en ik breng je wekelijks op de hoogte van alle nieuwe producten, maar ook van de wekelijkse aanbiedingen.

Als laatste wil ik nog noemen dat er een ‘soort van’ alternatief komt voor het PRO lidmaatschap. Iets wat toegankelijker is (geen account en inlogprocedures), wat veiliger is (geen persoonlijke gegevens, behalve een emailadres) en voordeliger (voor minder geld meer tips, maar algemener).

Details over het alternatief lees je in Weekend Leesvoer.

Maar we zijn er nog niet!

Dit jaar is nog niet afgelopen, want de jaarlijkse WINTER SALE komt er nog aan! Daarin geef ik nog 1 keer 24 uur heel veel korting! Vergeet hem niet, maar profiteer ervan! Let dus op je mailbox!

Ontvang je geen mail van mij? Je kunt je hier inschrijven.

Tot slot …

Ik wil alle lezers en fans van Firma Huishouden bedanken voor het deel uitmaken van de reis die ik maakte in 2021, alle steun in de vorm van mails en berichten, en natuurlijk je bestellingen.

Rest mij nog je een prachtig kerstfeest te wensen met je meest dierbaren en een gezond en veilig nieuwjaar, waarin al je wensen mogen uitkomen.

Go on and make memories!

Vrolijk kerstfeest & een gezond 2022! - kerst