Kerstplanner 2018 voor een stressvrije kerst

Het lijkt misschien wat overdreven om nu al je kerst te plannen, maar dat is het niet. Het helpt echt om een stressvrije kerst te hebben straks. Tijd gaat snel en als je het druk hebt, nog sneller. Voordat je het weet is het kerst. Een jaar vliegt voorbij. Denk maar eens aan de vorige kerstdagen, het lijkt nog maar even geleden. En ik hou van lijstjes, planners en niet van stress, hoewel ik dat laatste niet altijd kan voorkomen. Er is altijd wel iets dat er tussenkomt. Maar in grote lijnen heeft het plannen me altijd geholpen om dingen goed voor te bereiden.

Plannen bespaart geld

Als je vroeg begint met plannen, kun je het in hapklare stukken aanpakken, in plaats van een ellenlange to-do lijst op te stellen waar geen eind aan komt. Het scheelt ook in je portemonnee. Als je dingen vooruit plant en daarvoor iets moet aanschaffen, kun je letten op de koopjes en aanbiedingen. In de week voor kerst bijvoorbeeld, is alles duurder dan weken daarvoor. Kerstversieringen kun je het beste kopen wanneer de kerst net is geweest. Een jaar van te voren bedenken hoe je komende kerst er uit gaat zien. Over plannen gesproken 😉

Stressvrije kerstplanner

Deze stressvrije kerstplanner 2018 is een eenvoudige lijst waarop eenvoudig staat aangegeven wat je nog moet doen en je kunt afvinken wat je hebt gedaan.

Hij is gratis te downloaden

 

Wil je meer?

Ben je net als ik en wil je iets meer plannen, dan hoef je niet verder te kijken.

Ik heb een eenvoudige, maar leuke kerstplanner voor je samengesteld, die ervoor zorgt dat je stressvrij naar de komende feestdagen toe kan leven.

Kerstplanner 2018

Wat er in zit?

De kerstplanner voor 2018 is bedoeld om je te helpen bij het plannen van elke stap naar Kerstmis. De startdatum van de planner is 1 november 2018, maar het is geen probleem als je dit bericht later vindt. Je kunt er nog steeds veel aan hebben in de aanloop naar de feestdagen.

In de planner:

1 – Doelen: Met alle drukte die er op je af komt de komende weken is het moeilijk om overzicht te houden. Dit is een invulblad om focus te houden.

2 – Checklist: Per week staan alle taken in een lijst, die je vervolgens kunt afvinken.

3 – Budget: Door deze in te vullen zorg je er voor dat je niet te veel geld uitgeeft. De komende maanden zijn immers al duur genoeg.

4 – Kerstmenu: Plan je menu van A tot Z zodat je niets vergeet en je zelf zonder stress aan het diner kunt schuiven.

5 – Boodschappenlijst: Invullijst die je maakt aan de hand van je kerstmenu. Handig om mee te nemen en af te strepen.

6 – December agenda: Een planner om zelf in te vullen wanneer je wat gaat doen. Inclusief handige notitie strook.

7 – Kaarten & Cadeaus: Hierop noteer je naar wie er een kaart moet worden gestuurd, inclusief adres. En je vult in wie welk cadeau krijgt en je vinkt af als je het cadeau al hebt gekocht. Zeer handig om niets en niemand te vergeten!

8 – BONUS: Twee mooie kerstkaarten en een mini kerstposter om te printen.

[button label=”Ga naar de kerstplanner 2018″ link=”https://firmahuishouden.nl/product/kerstplanner-2018/” target=”_blank” color=”” __fw_editor_shortcodes_id=”acb1b1c9b0a9af3066584396d2415e43″ _fw_coder=”aggressive”][/button] 

 

Kerstplanner 2018
Kerstplanner 2018

DE AUTEUR

Helga Post®

Helga Post®

Helga Post is een moeder en vrouw van een prachtig gezin met een passie voor lijstjes, organiseren, lekker koken, mooi wonen en groen huishouden. Helga zet zich in om mensen op alle gebieden te helpen een leven te creëren waar ze van houden door hun doelen te bereiken. Ze is de oprichter van Firma Huishouden® en auteur van de Huishoudplanner®. Ze woont in Duitsland met haar man Johan en nog 2 (van de 4) thuiswonende kinderen, Iris & Frank.

LEES VERDER

Responses

Comments are closed.

ONTVANG MIJN GRATIS E-BOOK:
HET HUISHOUDEN IN EEN UUR PER DAG

Ontvang alle nieuwe artikelen meteen na publicatie rechtstreeks in je inbox of abonneer je op onze wekelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

AGENDA FIRMA HUISHOUDEN

Geen evenementen gevonden!