Dertig procent van ons is er niet klaar voor.

Een goed immuunsysteem is sinds de coronapandemie belangrijker dan ooit. Je levensstijl bepaalt hoe fit de afweer van je lichaam is. Slaap je slecht? Sport je regelmatig? 30% van de mensen heeft een tekort aan vitamine D. Doe de test vandaag en ontdek hoe fit jouw afweer is.

Doe de test!

[tqb_quiz id=’59421′]

Wil je de test nog eens doen of bewaren? Pin onderstaande afbeelding dan op je eigen bord.

Share:

Helga Post is een moeder en vrouw van een prachtig gezin met een passie voor lijstjes, organiseren, lekker koken, mooi wonen en groen huishouden. Helga zet zich in om mensen op alle gebieden te helpen een leven te creëren waar ze van houden door hun doelen te bereiken. Ze is de oprichter van Firma Huishouden®, evenals van de Huishoudschool Online®. Ze is ook de auteur van de Huishoudplanner®. Ze woont in Duitsland met haar man Johan en nog 2 (van de 4) thuiswonende kinderen, Iris & Frank.

Een goed immuunsysteem is sinds de coronapandemie belangrijker dan ooit. Je levensstijl bepaalt hoe fit de afweer van je lichaam is. Slaap je slecht? Sport je regelmatig? 30% van de mensen heeft een tekort aan vitamine D. Doe de test vandaag en ontdek hoe fit jouw afweer is.Ben jij klaar voor de winter?