Knuzz breidt collectie uit met zachte kinder-woondekens

Hutten bouwen, verstoppen, er helemaal inrollen (en papa laten uitrollen, wat een lol!), knuffelen, slapen; dat alles deden onze kinderen met woondekens en plaids. En nog moeten er voldoende plaids op de bank liggen.

In dit artikel lees je ...

Hutten bouwen, verstoppen, er helemaal inrollen (en papa laten uitrollen, wat een lol!), knuffelen, slapen; dat alles deden onze kinderen met woondekens en plaids. En nog moeten er voldoende plaids op de bank liggen.

Kinderen vinden het fijn om zich na een drukke schooldag terug te trekken met een dekentje op de bank. Met de nieuwe collectie dekens speciaal voor kids, zorgt Knuzz ervoor dat het hele gezin er deze winter warm bij zit.

Dit najaar breiden de zussen Eliane en Zefanja van Knuzz de collectie uit met zachte kinderwoondekens. Dekens met vrolijke prints en in vele kleuren, voor zowel jongens als meisjes.

Knuzz breidt collectie uit met zachte kinder-woondekens - woondekens

Knus onder een kinderdeken

Naast papa en mama willen ook kleintjes graag een deken om in weg te kruipen. Woondekens voor kinderen zijn bijna niet verkrijgbaar en daar besloot Knuzz wat aan te doen. De zussen hebben daarom kinderwoondekens in het assortiment opgenomen. Kinderen kunnen kiezen voor een deken met ruitjes, dieren of bloemen. Zijn je koters juist dol op sprookjes, dan wordt het vast een magische plaid in een Eftelingthema. De keuze is ruim, dus dat wordt nog lastig kiezen!

Niet alleen om te knuffelen

De woondekens zijn niet alleen om te knuffelen op de bank. Ze zijn ook perfect om te gebruiken als speelkleed, op de camping of in de tuin. En houten billen in de bakfiets of bolderkar zijn verleden tijd; op een kinderdeken zit je namelijk heerlijk zacht. Eliane en Zefanja hebben rekening gehouden met zachte stoffen; de bovenkant is van katoen en de onderkant is van teddy of fleece. Dat wordt dag en nacht spelen, knuffelen én ook nog eens lekker zitten!

Perfect cadeau

De dekens van Knuzz zijn leuk om te geven én om te krijgen. Verras je moeder, vriendin of zus met een trendy plaid of maak de kinderen blij met een woondeken. De hele collectie is met liefde en plezier gemaakt. Kwaliteit en comfort staan bij de zussen hoog in het vaandel en dat voel je meteen. Van alle woondekens en plaids is er maar eentje gemaakt, dus je hebt altijd een uniek exemplaar in handen.

Over Knuzz

Creatieve duizendpoten Eliane en Zefanja baalden van dekens waar je voeten onderuit kwamen. Ze bundelden hun krachten en startten Knuzz; de winkel voor grote, warme dekens, plaids, kussenhoezen, tassen en sjaals. De dames halen hun stoffen op de markt, in speciaalzaken en bij groothandels; de stof moet zacht zijn en er leuk uitzien. Zodat de deken die ervan gemaakt wordt een echte knuffeldeken wordt. Bekijk de hele collectie op www.knuzz.com.

Bron: Perswereld

DE AUTEUR

Helga Post®

Helga Post®

Helga Post is een moeder en vrouw van een prachtig gezin met een passie voor lijstjes, organiseren, lekker koken, mooi wonen en groen huishouden. Helga zet zich in om mensen op alle gebieden te helpen een leven te creëren waar ze van houden door hun doelen te bereiken. Ze is de oprichter van Firma Huishouden® en auteur van de Huishoudplanner®. Ze woont in Duitsland met haar man Johan en nog 2 (van de 4) thuiswonende kinderen, Iris & Frank.

LEES VERDER

Responses

ONTVANG MIJN GRATIS E-BOOK:
HET HUISHOUDEN IN EEN UUR PER DAG

Ontvang alle nieuwe artikelen meteen na publicatie rechtstreeks in je inbox of abonneer je op onze wekelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

AGENDA FIRMA HUISHOUDEN

oktober 2021
01 oktober 2021
31 oktober 2021
NIEUW! Mailserie OP JEZELF WONEN - woondekens

NIEUW! Mailserie OP JEZELF WONEN

Ongoing

Deze serie is met name bedoeld voor iedereen die voor het eerst op zichzelf gaat wonen, ...

All Day
View Details
15 oktober 2021
15 november 2021
NIEUW! Cursus Bouw een team dat thuis helpt - woondekens

NIEUW! Cursus Bouw een team dat thuis helpt

Ongoing

Hoe zorg je dat je het hele gezin zich betrokken voelt en meewerkt aan het huishouden. ...

All Day
View Details
18 oktober 2021
24 oktober 2021
CHALLENGE! Opruimen met je gezin - woondekens

CHALLENGE! Opruimen met je gezin

Ongoing

Verzamel je gezin, want het is tijd om op te gaan ruimen! De zomer is voorbij, ...

All Day
View Details
Geen evenementen gevonden!