Je eigen koelkast ontwerpen? Dat kan!

Koelkasten zijn saai! Beplakken met stickers en memo's maakt het niet beter. Je kunt nu het uiterlijk van je koelkast ontwerpen zodat het bij jouw interieur past. En dan kun je hem ook nog eens winnen!

In dit artikel lees je ...

Hoewel de meeste koelkasten ingebouwd zitten in je keuken, is dit niet in alle gevallen zo. Ook is een tweede koelkast geen overbodige luxe. Zeker tijdens de zomermaanden, om het drinken koel te houden, gebruik ik de mijne heel veel. Maar ze zijn zó saai! Meestal laten we het zo of wordt de saaie, witte deur beplakt met stickers of je plakt er allerlei memo’s op, wat het interieur ook niet ten goede komt. Je kunt nu het uiterlijk van je koelkast ontwerpen zodat het bij jouw interieur past. En dan kun je hem ook nog eens winnen!

Gezocht: ontwerpers voor ETNA Retro koelkast

Tweede editie van #kissmyretro

Na het succes van de ontwerpwedstrijd afgelopen jaar, schrijft ETNA opnieuw een wedstrijd voor het nieuwe design van een limited edition Retro koelkast. Als onderdeel van de #kiss myretro campagne vraagt zij mensen een fashionable en creatief ontwerp te maken voor de duurzame Retro koelkast.

Je kunt vanaf 13 mei een digitale inzending sturen via de #kissmyretro pagina.

Win je eigen ontwerp

Iedere drie weken wordt er een winnaar gekozen die de koelkast in zijn/haar ontwerp krijgt. De uitvoering van de overall winnaar wordt in een exclusieve, gelimiteerde, oplage verkocht in heel Nederland!

Je eigen koelkast ontwerpen? Dat kan! - koelkast ontwerpen,etna

Het winnende ontwerp van 2018 was van Romy van Delft, die de ‘Urban Jungle’ ontwierp: zij gaf de ETNA Retro koelkast een roomwitte basis met weelderig groene palmbladeren. Voor het Urban Jungle ontwerp liet zij zich inspireren door de interieurtrends maar er zat eigenlijk ook een praktisch idee achter haar inzending. “Ik houd van de industriële look met mooie planten, alleen die houden het bij mij nooit lang vol. Met deze koelkast heb ik altijd groen ik huis!”.

Over de koelkast

De ETNA Retro koelkasten werden vorig jaar geïntroduceerd in twee varianten die inmiddels in alle modekleuren verkrijgbaar zijn. Voor de ontwerpwedstrijd vraagt ETNA mensen een ontwerp te maken voor de 154 cm hoge koelkast met vriesvak. Dit model heeft energielabel A+++, een flexibele indeling en speciale koelgedeeltes waarin fruit, groenten en vlees langer vers en houdbaar blijven. Het ruime vriesgedeelte heeft een LowFrost vak om ijsvorming te voorkomen. Duurzaam, praktisch en gebruiksvriendelijk. Met de nieuwe lijn speelt ETNA in op twee trends: de industriële keuken met warme kleuren en de duurzaamheidstrend.

1,2,3 meedoen!

1. Meedoen kan van 13 mei t/m 2 september 2019
2. Upload je design
3. Hoe? Ga naar https://www.etna.nl/retro/

Koelkast ontwerpen en hem winnen!
Pin deze afbeelding op je eigen bord.

DE AUTEUR

Helga Post®

Helga Post®

Helga Post is een moeder en vrouw van een prachtig gezin met een passie voor lijstjes, organiseren, lekker koken, mooi wonen en groen huishouden. Helga zet zich in om mensen op alle gebieden te helpen een leven te creëren waar ze van houden door hun doelen te bereiken. Ze is de oprichter van Firma Huishouden® en auteur van de Huishoudplanner®. Ze woont in Duitsland met haar man Johan en nog 2 (van de 4) thuiswonende kinderen, Iris & Frank.

LEES VERDER

Responses

ONTVANG MIJN GRATIS E-BOOK:
HET HUISHOUDEN IN EEN UUR PER DAG

Ontvang alle nieuwe artikelen meteen na publicatie rechtstreeks in je inbox of abonneer je op onze wekelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

AGENDA FIRMA HUISHOUDEN

oktober 2021
01 oktober 2021
31 oktober 2021
NIEUW! Mailserie OP JEZELF WONEN - koelkast ontwerpen,etna

NIEUW! Mailserie OP JEZELF WONEN

Ongoing

Deze serie is met name bedoeld voor iedereen die voor het eerst op zichzelf gaat wonen, ...

All Day
View Details
15 oktober 2021
15 november 2021
NIEUW! Cursus Bouw een team dat thuis helpt - koelkast ontwerpen,etna

NIEUW! Cursus Bouw een team dat thuis helpt

Ongoing

Hoe zorg je dat je het hele gezin zich betrokken voelt en meewerkt aan het huishouden. ...

All Day
View Details
18 oktober 2021
24 oktober 2021
CHALLENGE! Opruimen met je gezin - koelkast ontwerpen,etna

CHALLENGE! Opruimen met je gezin

Ongoing

Verzamel je gezin, want het is tijd om op te gaan ruimen! De zomer is voorbij, ...

All Day
View Details
Geen evenementen gevonden!