Nu de bladeren van de bomen vallen en de verwarming weer aan gaat, wordt het tijd om je slippers te verwisselen voor iets warmers. Heerlijke, warme, gebreide sokken aan die koude voeten is het fijnst. Maar dan moeten ze niet kriebelen.

Daarvoor ben je bij SOXS aan het juiste adres. Het Nederlandse merk maakt al vele jaren met succes onweerstaanbare sokken, waarin net zoveel liefde zit als in de exemplaren die je oma voor je breidde. Eenmaal aan, trek je ze nooit meer uit!

Het sokkenmerk heeft de ‘oubollige’ sokken van grootmoeder een nieuw imago bezorgd. De hippe schapenwollen sokken zijn een verwennerij voor jong en oud. Zitten jouw favoriete sokken er niet bij? Dan ontwerp jij binnen een handomdraai je eigen sokken met de Designtool Pimp My SOXS.

Geen gekriebel meer

Dankzij de combinatie van traditionele Nieuw-Zeelandse schapenwol en moderne technologie heeft sokkenmerk SOXS exemplaren ontworpen die wél ademend en vochtregulerend zijn, maar niet kriebelen! Daarnaast geven de eco-wollen sokken oneindig veel warmte en worden ze duurzaam vervaardigd, met respect voor het dier. Verantwoord geschapen wollen sokken dus!

Waardevolle momenten en het warme genieten

Hoewel het altijd jammer is wanneer de zomer zijn uittrede doet, kijk ik toch ook wel uit naar de lange, donkere avonden in een warm huis. Terwijl de wind en de regen tegen de ramen klettert, heerlijk uitgezakt op de bank met een hete kop cappuccino en in m’n makkelijkste kleding. Daar horen natuurlijk ook van die warme, dikke sokken bij.

Met SOXS aan je voeten beleef je het ultieme #GOAT moment (‘greatest of all time’). Dit zijn de waardevolle momenten die het leven bijzonder maken. Geniet van een film met je geliefde, een winterse wandeling in het bos of een sleep-over met je BFF. Het zijn geluksmomentjes voor jezelf én je voeten.

♥ LEESTIP: 25 Manieren om de herfst hygge te maken

Geen koude voeten meer

Pimp je eigen sokken

Heb jij altijd al je eigen sokken willen ontwerpen? Dan kun je nu helemaal los. Via Pimp My SOXS maak je namelijk sokken zoals niemand anders ze heeft. Selecteer je maat, het model, de wol kleur en je favoriete label en voilà… je eigen unieke sokken zijn klaar om over je voeten te schuiven. De sokken zijn verkrijgbaar in dames- en herenmaten (34 t/m 50). In totaal zijn er 150 labels in verschillende kleuren, waaronder labels met alle letters van het alfabet. Leuk als persoonlijk cadeau!

Ontstaan van Soxs

Het verhaal van SOXS begint jaren geleden met oma die warme geitenwollen sokken breidde voor Davide en Soscha, de kinderen van Margriet. Na het overlijden van oma hebben de kids de sokken afgedragen. Een mooie herinnering aan vroeger, totdat Margriet en Soscha de sokken jaren later weer tegenkwamen. Dat deed hen denken aan oma, maar ook aan Davide, die in 2014 op 24-jarige leeftijd overleed aan baarmoederhalskanker. Na haar overlijden kwamen ze bij toeval in een sokkenfabriek waar vergelijkbare sokken hingen. Dat is het begin van SOXS! De sokken brengen een verhaal, geven warmte en liefde en bezorgen een iedereen een onvergetelijk #GOAT moment. Hoewel de wol afkomstig is uit Nieuw-Zeeland, wordt het materiaal in Europa tot sok verwerkt. Het verpakken en verzendklaar maken gebeurt in Nederland.

♥ LEESTIP: 9 redenen voor je herfstmoeheid

Geen koude voeten meer met die mooie roze, gebreide sokken.

Waar koop je Soxs?

De sokken zijn verkrijgbaar in baby-, kinder-, dames- en herenmaten vanaf € 23,95. Ze zijn er in drie verschillende uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor een enkel model, een halfhoge sok en kniehoge sok. De babysokjes worden geleverd met een flesje latex, zodat je er zelf een persoonlijke antislip zool van kunt maken. Via de ontwerptool kun je vanaf € 28,90 ook je eigen unieke SOXS ontwerpen. In de nieuwe collectie is er een limited-edition kuit- en kniesok in een roze uitvoering. Met deze roze SOXS geef je een opvallende twist aan je winterse outfit. Bestel je favoriete SOXS hier.