oktober 19

44 reacties

KreaDoe! Welke creatieveling mag ik blij maken? GESLOTEN

Door Helga Post

oktober 19, 2019

creatief, KreaDoe, winactie

Ik weet dat er een heleboel creatievelingen zijn onder mijn lezers, jullie dus. En voor jullie heb ik een fijn cadeautje (sorry niet-creatievelingen). Van 30 oktober t/m 3 november vindt in de Jaarbeurs in Utrecht KreaDoe weer plaats. Echte fanatiekelingen weten dat natuurlijk al lang, want het is hét event voor iedereen die van handgemaakt en DIY houdt. En ik geef hiervoor een aantal kaarten weg!

Eén grote snoepwinkel voor de creatieveling! 

Gehaakte, kleurrijke ringen

Er zijn veel fijne shops bomvol creatief materiaal, verrassende ideeën en tientallen superleuke workshops. Je vindt er de nieuwste trends op het gebied van haken, breien, paper crafts, home deco, scrapbooking, stempels, mixed media, taarten & cupcakes, fashion, tekenen en schilderen, sieraden maken en meer. Honderden experts staan bovendien vijf dagen lang klaar om al je vragen te beantwoorden en hun kennis met jou te delen!

Een beter beeld krijgen van het event?

Bekijk hier de aftermovie van 2018!

Online bekendheden op KreaDoe

Dee editie staan er een heleboel influencers op KreaDoe en allemaal zijn zij van grote toegevoegde waarde voor alle creatievelingen! Er worden meet & greets georganiseerd, nieuwe boeken gelanceerd, demonstraties gehouden en je kunt kans maken op fantastische prijzen.

Nu ben je vast heel nieuwsgierig wie er allemaal naar KreaDoe komen! Hoewel ik wel ben gevraagd, ben ik er dit jaar niet bij. Wie weet volgend jaar … Laat me maar weten of je dat leuk zou vinden.

Enkele namen waarvan ik weet dat die er wel zijn:

 • Dendennis – Influencerspot en heeft een eigen stand 09. C052       
 • Bobbi Eden – Influencerspot
 • Karin Luttenberg – Paperfuel – 8.E034 & 8.E036
 • CreaChick – BBNC Uitgevers – 8.H015 & 8.G018
 • byClaire – echtstudio – 8.A053 & 8.A055
 • Carla Kamphuis – Paperfuel 8.E034 & Tombow 09.C070 & 09.C061
 • Karin Joan – Tombow 09.C070 & 09.C061
 • Nienke Vletter – Tombow 09.C070 & 09.C061
 • Anne-Jorinde Kuiper –  Staedtler Fimo 09.B060 & 09.B062
 • Sandra Exterkate – Staedtler Fimo 09.B060 & 09.B062
 • Lisanne Multen (Happy Handmade Living) – Influencerspot
 • Kristel Droog-Dekkers – MyKrissieDolls – CuteDutch – 08.D023 & 09.D029
 • Marstyle – Influencerspot
 • PienderZ – Influencerspot
 • Kristel Droog-Dekkers – MyKrissieDolls – 8.D023 Staat er 2 x in
 • Pieter Snijders – Staedtler Fimo 09.B060 & 09.B062
 • ACreaLife – Influencerspot
 • Nouk-san – Influencerspot
 • Charlingual – Influencerspot
 • JufMaike – Influencerspot
 • Mammiemammi.nl – Influencerspot
 • Saskia Laan – Handwerk.nl – 08.B034 & 08.B038
 • Anne Jorinde Kuiper van Gouden Lijntjes – Paperfuel – 8.E034 & 8.E036
Iemand die een spreuk schrijft

Ik mag 4 vrijkaartjes weggeven!

Zo win jij een kaartje voor KreaDoe 2019:

Laat in een reactie hieronder weten waarom jij een kaart verdient. Zo creatief als jij bent moet dat geen probleem zijn en misschien ben jij dan straks wel één van de 4 gelukkige winnaars van een vrijkaart voor KreaDoe!
Het bericht delen op Facebook is niet verplicht, maar het geeft je wel extra kans.
LET OP: De winnaars worden gekozen uit de reacties onder dit blogbericht (niet die op een social media kanaal)

KreaDoe 2019: woensdag 30 oktober tot en met zondag 3 november

Meedoen kan tot …

Je kunt meedoen tot en met zondag 27 oktober. Op maandag 28 oktober maak ik hieronder de winnaars bekend. Uiteraard ontvangen de winnaars zelf ook bericht per mail. Vergeet dus niet je mailadres te vermelden bij je reactie!

Winactie gesloten

De winnaars voor de gratis tickets voor KreaDoe 2019 zijn bekend!
De winnaars zijn:

Cindy Verhoef

Marleen Ankersmit

Janeska v/d Wijngaard

Eefje Bols

Ik wens jullie veel creativiteit en heel veel plezier!

Alle winnaars zijn inmiddels per e-mail op de hoogte gebracht.

Helga Post

Over de auteur

Moeder en vrouw van een prachtig gezin met een passie voor lijstjes, organiseren, lekker koken, mooi wonen en groen huishouden. Om het hoofd cool te houden in de drukte van het huishouden, altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming (het huishouden) draaiende te houden.

Helga Post

 1. Ik ben nog nooit op de Kreadoe geweest maar het lijkt me ontzettend leuk om met mijn moeder tussen de bolletjes wol en karnaddicts te duiken. Inspiratie voor knutselen voor de baby zou goed van pas komen op het moment en waar kan dat beter dan op een beurs?!

 2. Heerlijk struinen tussen al dat moois! En tussendoor nog een workshop doen… wat zou ik graag de kaartjes winnen! Ga ik lekker samen met mijn dochter.

 3. Dit lijkt mij geweldig om een keer naar toe te gaan samen met een vriendin. Krijgen we vast leuke ideeën om te gaan doen samen of anders alleen.

 4. Nou héérlijk een dagje rondneuzen op de Kreadoe ! Even lekker eruit

 5. Het zou de eerste keer zijn dat ik op de Kreadoe kom. Lijkt me heerlijk daar te struinen, ook met het oog op mn a.s. pensioen. Nu haak ik alleen maar, maar er zijn vast veel meer leuke dingen te doen!

 6. Ik verdien een kaartje voor de kreadoe omdat ik na inspanning graag hobby voor ontspanning en daar zijn allerlei verschillende kraampje super leuk!

 7. Wat een leuke actie. Nog nooit naar de kreadoebeurs geweest maar zou wel heel graag een keer willen. Nog meer ideeën opdoen voor nieuwe haakwerken die ik regelmatig maak, knutselen met de kinderen, ideeën opdoen voor leuke nieuwe creatieve ideeën in huis. Inspiratie, creativiteit en genieten dat zou ik graag zelf mee willen maken

 8. Oh. Al jaren wil ik heel graag weer eens naar de kreadoe. Het is alleen de vraag of ik dat een hele dag ga redden. Na mijn burn-out is zoiets een hele opgave. Toch zou ik het ontzettend leuk vinden. En wie er mee gaat ? Nog even geen idee.

 9. mmm waarom? nou eigenlijk om van het ‘gezeur’ van dochterlief af te zijn… die blijft maar vragen om tips en uitleg van allerlei leuke nieuwe crea-dingen… Maar uhm… ik wil zelf aan de slag en niet steeds gestoord worden of… dat al mijn spullen weer weg zijn.. Dus? handig om samen met haar op pad te gaan, kan zijn haar eigen ‘dingen’ ontdekken en mij met rust laten 😉

 10. Ik kijk er al weken naar uit, al die bolletjes wol, stapels papier en andere zaken waar je zelf niet snel iets creatiefs van zou maken. Ik zou echt ontzettend blij worden van vrijkaartjes, net wat meer euro’s te spenderen aan mooie kleurtjes die ons zo door de winter heen slepen….

 11. Je zou mij er heel blij mee maken. Gewoon omdat het nag
  Ik zou mijn allergrootste freubelmaatje meenemen en een dagje gaan genieten.💕

 12. Mijn ex-collega en ik zijn beiden creatief, zij met taarten, ik met papier. Decoreren doen we dus allebei op onze eigen manier, en KreaDoe is zo ver ik weet het enige evenement dat hiervan een combinatie is! Inmiddels werken we niet meer samen, dus wij zouden héél graag hier samen heen gaan!

 13. O wat lekker om weer wat oude en inmiddels weer wat huidige hobby’s op te pakken of wellicht nieuwe te ontdekken. Vroeger (lees voor de kinderen) knutselde in veel. Het haken heb ik weer ontdekt en het breien wil ik gaan oppakken…. hoe leuk om mij op de creadoe te laten inspireren om weer tijd voor mezelf te maken nu de kids bijna 4 en 7 zijn….

 14. Vorig jaar voor het eerst geweest op de kreadoe en nu ik een nieuw huis heb, zelfs een crea kamer voor mezelf! Naast schilderen en tekenen zou ik graag nog inspiratie opdoen waarin ik me verder kan ontwikkelen op creatief gebied!

 15. Dat zou ik echt supergaaf vinden. Na een jaar niks creatief te hebben gedaan door ziekte nu weer mijn Mojo terug gevonden. Ben mijn hobbies weer lekker aan het oppakken omdat ik weer energie en tijd ervoor heb. Dus inspiraties Yes please😍

 16. Graag ding ik mee voor een vrijkaartjes voor het creatieve paradijs, nl de kreadoe , waar ik heerlijk ideeen op kan doen om naast het huishouden te ontspannen.groetjes marielle

 17. Omdat ik eindelijk mijn huis weer een beetje op orde heb met behulp van jouw oneindige tips en tricks. En omdat dat echt best heel veel werk is geweest is het nu wat meer tijd voor andere dingen en daarom vind ik heel stiekem dat ik daarom wel een uitje naar de KreaDoe verdiend heb, gewoon omdat ik best een beetje trots ben 💪🏻!

 18. Ik zou heel graag gaan samen met mijn zoon van 11 die ook wil leren haken. Gezellig inspiratie opdoen na een mindere periode.

 19. Een hele dag rondstruinen op de KreaDoe lijkt me geweldig. Hoe is daarna alle gekochte spullen weer ga organiseren, op ga ruimen en de boel gestructureerd hou……daarvoor hoop ik voldoende te halen uit de nieuwe huishoudplanner. Wel een risico op troep dus…..

 20. Wat leuk, kaartjes voor de kreadoe! Ik zou met mijn 2 dochters en mijn moeder gaan. Inspiratie opdoen voor handletteren, haken, scrappen etc. En natuurlijk gewoon een gezellige dag hebben met elkaar!

 21. Ik zou heel graag naar de beurs gaan. Na mijn zware burn-out door zware mantelzorg -taken, wil ik op zoek naar wat creatieve hobby’s om zo een beetje te leren ontspannen. Ik ga heel hard duimen!!🍀🍀

 22. De KreaDoe lijkt me top,
  dus waag ik het erop.
  Kaartjes voor mijn ma en mij, daarmee maak ik haar blij.
  Een gedicht voor de creativiteit, zodat ik hopelijk ook jouw hart verblijd.
  En dan nu duimen op elkaar, en duimen maar! 💫

 23. Wha, ja, dat zou leuk zijn! Ben al een week aan het dubben; wel of niet gaan. En met kaarten is het duidelijk: gaan! Zoon (Ties) wil graag een keer mee. Gisteren nog samen een taart gebakken en met fondant versierd, omdat hij dat wilde leren. Maar ook alles met papier, schilderen, handlettering etc vindt hij (en ik) erg leuk! ☘️ 🤞🏼

 24. Ik zou super graag een kaartje willen winnen! Ik stel dit al jaren uit. Als ik dus een kaartje zou winnen, dan “moet” ik er naartoe. Hè, wat vervelend 😉

 25. Zou graag een x naar Kreadoe gaan samen met mijn moeder. Ze heeft een moeilijke periode achter de rug en verwerkt dat door creatief bezig te zijn. Op deze beurs kunnen we weer inspiratie opdoen.

 26. O leuk kreadoe kaartjes! Nog nooit geweest maar staat nog steeds op mijn wenslijst een keertje te gaan! Kaartjes winnen zal zorgen voor 0 smoesjes om niet te gaan 👍 gezellig samen met een vriendin.
  Ik ben trouwens creatiever in mijn hobbies dan in mijn texten 😂🤣😂

 27. Deze zomer heel veel gewerkt omdat heel Nederland naar Texel op vakantie wilde 🙂 Vanaf november lekker weer tijd voor mezelf dus heerlijk crea bezig zijn. Ik wil weer naar de KreaDoe om leuke en misschien nieuwe ideeën op te doen samen met de moeder van m’n schoondochter.

 28. Wow, ik heb een paar vriendinnen die staan te popelen om te gaan. Hopelijk winnen we…

 29. Ik word toch altijd zo blij van de kreadoe! Samen met mijn dochters Sanne en Vera en vriendin Sharon snuffelen tussen alle kraampjes. Wel opassen dat we niet over enthousiast aan allerlei ” projecten” te gelijk willen beginnen…
  Dus ik doe graag mee!

 30. Ik zou heel graag met m’n zus naar de KreaDoe gaan. Ik ben ernstig ziek maar door al je tips red ik het om m’n huishouding op orde te houden en zelfs zo nu en dan energie heb voor creatieve dingen. Een dag naar de KreaDoe is een hele uitdaging maar met zus en rolstoel moet dat helemaal goed komen.

 31. Vroeger als jong meisje ging ik met mijn moeder naar de Krea Doe beurs. We maakten er een leuke gezellige dag van. Hoe leuk zou het zijn om het nu met mijn dochter en mijn moeder samen heen te gaan.

 32. Graag. Het is jaren geleden dat ik geweest ben altijd druk met andere zaken. Nu weer tijd voor mezelf.

 33. Ik zou dolgraag een kaartje winnen. Het is jaren terug dat ik naar KreaDoe geweest ben en ik zou het een heerlijk uitje voor mezelf vinden.

 34. Voor niets naar crea doe.
  Daarvoor vat ik de hoorns van de koe.
  Daar hebben we er thuis aardig wat van. En met al die stikstoproblemen denk ik dat ik wel een super leuk uitje verdien dan… 😁

 35. Ik zou dolgraag een kaartje winnen. Ik ben een creabea en wil mij altijd op de hoogte houden van al het nieuws dat weer is ontworpen. Menig knutselprojectje wordt uitgevoerd, van haken, breien en met andere materialen. Ik heb tijd te kort en zeg vaak dat ik met pensioen moet.

 36. Wat een leuke actie! Ik zou graag een kaartje winnen, gewoon omdat het kan😊

 37. Ik zou graag de kaarten willen winnen voor mijn vrouw. Kan ze lekker een dag met haar moeder weg. En pas ik op de kinderen.
  Ze is heel creatief en vorig jaar konden ze helaas niet, daarom zou het extra leuk zijn als ze dit jaar wel kunnen gaan!

 38. Het lijkt mij super leuk om mijn lieve schoonmoeder te kunnen verrassen met een kaartje voor de kreadoe. Met hartje van goud staat ze altijd voor iedereen klaar. Nu mag zij ook wel eens in het zonnetje gezet worden.

 39. Ik zou graag kaartjes winnen voor de Kreadoe voor mij en mijn beste vriendin. Als kleuterjuffen zijn we altijd druk in de weer met leuke dingen bedenken voor onze kleuters, en nu wordt het tijd om op een andere manier inspiratie op te doen en (kwali)tijd voor onszelf en elkaar te hebben.

 40. De Kreadoe?
  Daar wil ik naar toe!
  Al die leuke hebbedingen,
  Daar gaat deze creabea nog van zingen
  Als je dan een kaartje kunt winnen,
  Gaan we extra vrolijk naar binnen!

Comments are closed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"62516":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"804be":{"name":"Main Accent","parent":-1},"63c2f":{"name":"Accent Dark","parent":"804be","lock":{"saturation":1,"lightness":1}}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"804be":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"63c2f":{"val":"rgb(34, 46, 62)","hsl_parent_dependency":{"h":216,"l":0.19,"s":0.29}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"804be":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45,"a":1}},"63c2f":{"val":"rgb(35, 47, 65)","hsl_parent_dependency":{"h":216,"s":0.29,"l":0.19,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
vorige artikel
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"804be":{"name":"Main Accent","parent":-1},"63c2f":{"name":"Accent Dark","parent":"804be","lock":{"saturation":1,"lightness":1}}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"804be":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"63c2f":{"val":"rgb(34, 46, 62)","hsl_parent_dependency":{"h":216,"l":0.19,"s":0.29}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"804be":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45,"a":1}},"63c2f":{"val":"rgb(35, 47, 65)","hsl_parent_dependency":{"h":216,"s":0.29,"l":0.19,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
volgende artikel

Spannend nieuws! De pre-order voor de HUISHOUDPLANNER is open!

Heb je het nieuws al gehoord? Een reeks nieuwe huishoudplanners wordt op

Lees meer

Huishoudplanner

5 euro korting

met code HHPFH2020

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"9bd08":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"9bd08":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"9bd08":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Winkel nu