Mail series – 52 weken

Je wilt nog zoveel leren, maar het leven staat in je weg. Je wilt nog Spaans leren en een wereldreis maken, maar dat moet nog even wachten, want je hebt het zo druk met leven. Jammer eigenlijk. Het stellen van doelen is dan misschien wel leuk en inspirerend, maar van uitstel komt nog altijd afstel.

Met een 52 WEKEN mailserie ontvang je een jaar lang elke week tips, motivatie, ideeën, recepten en nog veel meer, over bepaalde onderwerpen. Onderwerpen waar je van kunt leren, die je inspireren, die je uitdagen, maar ook die je meteen kunt toepassen.

Lees hieronder welke mailseries er al zijn en schrijf je als PRO lid gratis in.

Ben je geen PRO lid en wil je toch deze mailseries ontvangen?

Dat kan uiteraard! Klik dan hier 👈🏼

Hier kun je lezen welke mailseries je nog kunt verwachten.

SELFMADE

Recepten en bereidingen van producten die je doorgaans koopt.
Waarom zou je meer betalen dan nodig is? Allerlei producten die je gewoonlijk kant-en-klaar koopt, zoals sauzen, cosmetica, schoonmaakmiddelen, etc., kun je zelf maken.
Het is goedkoper, zonder dure verpakkingen en je bepaalt zelf de samenstelling, zodat je ongezonde conserveringsmiddelen kunt vermijden.

Denk aan ons milieu en aan de toekomst van onze kinderen en maak ongezonde en onverantwoorde producten zelf. Het is een stuk eenvoudiger dan dat het lijkt.

WASTIPS

De onmisbare en handige tips uit deze mailserie geven je een duidelijk antwoord op al je was-vragen.
Van het op de juiste wijze sorteren van wasgoed en de specifieke behandeling van de verschillende soorten textiel, tot een aantal gouden droog- en strijktips.
Verder biedt deze serie je eerste hulp bij was-ongelukjes evenals de juiste behandeling van de meest voorkomende vlekken.

KEUKENTIPS

Van praktische tips voor in de keuken, tot nieuwe recepten met verse groente uit je eigen tuin en van levensmiddelen die kwaaltjes kunnen voorkomen tot hoe je levensmiddelen op de juiste manier moet invriezen.
Je leest het al: Allerlei onderwerpen over eten, koken en de keuken komen voorbij in deze mailserie met keukentips.

BASIS HUISHOUDEN

Deze serie mails is bedoeld voor iedereen die het huishouden niet of nog niet is bijgebracht.
De mails bevatten handige tips om het huishouden zo snel en efficiënt mogelijk te runnen. Misschien doe jij er nu een half uur over om je beddengoed te wisselen, maar met deze tips is het in de helft van de tijd gedaan. Deze serie mails verklapt de beste handigheidjes uit het huishouden. Of het nu gaat om de was of het poetsen van de badkamer, met deze tips heb je allemaal zo gedaan, ook al heb je geen basis huishoudkennis.