ADVERTEREN

Firma Huishouden

Op Firma Huishouden worden tips en adviezen gegeven om het leven van een vrouw eenvoudiger te maken. Ideeën om controle te krijgen over het huishouden, zodat er meer vrije tijd overblijft, en daarmee dus controle over het leven.

De onderwerpen op Firma Huishouden zijn vrouw gericht; huishouden, eten en drinken, het gezinsleven, woon- en tuininspiratie, financiën, gezondheid en vrije tijd, zoals DIY, reizen en lezen.

POPULAIRE ARTIKELEN

DE AUTEUR

Ik ben Helga Post en auteur van Firma Huishouden. Daarnaast vul ik de rol als moeder in een samengestelde huishouding, die bestaat uit een dochter (1998), drie zoons (1996, 1999 en 2001), mijn man (1964) en ik (1968).

Mijn missie is vrij simpel.

Door mijn ervaringen te delen wil ik het leven van andere vrouwen ook makkelijker maken

 

Dit doe ik door alledaagse oplossingen met ze te delen en een aantal eenvoudige hulpmiddelen te creëren, waar vrouwen wat aan hebben in hun drukke leven. Van koken, budgetteren en timemanagement tot de verzorging van het gezin, het opruimen van rommel, maar voorál: vrije tijd maken voor je zelf!

LEZERS

Geslacht

 • Vrouwen
 • Mannen

Locatie

 • Nederland
 • België
 • Amerika
 • Zweden
 • Anders

Leeftijd

 • 18-24
 • 25-34
 • 35-44
 • 45-54
 • 55-64
 • 65+

Leeftijd Abonnees

 • 18-24
 • 25-34
 • 35-44
 • 45-54
 • 55-64
 • 65+

WAAR LEZERS VAN HOUDEN

Eten en drinken

Koken

Shoppen

Koopjes

Huis en tuin

Huis decoratie

Boeken

Lifestyle

Hobby’s

Familie

Schoonheid

Wellness

SOCIAL MEDIA

Totaal SOCIAL MEDIA bereik

Pinterest

Instagram

Facebook (incl. groepen)

BEREIK

Sessies

Uniek

Pageviews

E-mail abonnees

SAMENWERKEN en ADVERTEREN

Er zijn diverse mogelijkheden voor samenwerkingen en om te adverteren op Firma Huishouden. De tarieven zijn met name afhankelijk van de wensen en het doel van de samenwerking. Ik wil u daarom uitnodigen vrijblijvend contact op te nemen.

Adverteren

IN HET KORT: Voor een advertorial worden beeld en tekst kant en klaar aangeleverd, heeft een onbepaalde looptijd, wordt continue gedeeld via social media.

HOE WERKT HET: Na overleg over onderwerp, doel, wensen, prijs en voorwaarden, levert uw organisatie een compleet artikel aan. De redactie van Firma Huishouden maakt het daarna op in de look en feel van de site.

VOORWAARDEN: Het artikel moet nuttige informatie bevatten waar lezers iets aan hebben of iets mee kunnen. Het mag niet bestaan uit alleen maar wervende teksten. In het artikel kan één alinea specifiek over uw organisatie gaan, uiteraard met link naar uw website.

Uw advertorial moet uniek zijn, d.w.z. het mag nergens anders gepubliceerd zijn of worden. Uw advertorial moet onze lezers een goede reden om de website te bezoeken en eventueel tot conversie over te gaan.

MOGELIJKHEDEN: Voor meer effect dan alleen het websiteverkeer en om uw naamsbekendheid te versterken onder onze lezers, kunt u ervoor kiezen herhaaldelijk advertorials aan te leveren. Hiervoor geldt uiteraard een staffelkorting. Dit regelmatige adverteren levert indirect een stevigere positie in de (online) markt op.

BEREIK: Om uw advertorial een zo groot mogelijk publiek te geven, wordt de post continue gedeeld op Facebook, Instagram en Pinterest door automated reshare. Het bereik wordt uiteraard nog groter wanneer uzelf het artikel ook deelt onder uw eigen volgers op social media.

DUUR EN EFFECT: Een advertorial blijft voor onbepaalde tijd op de website staan.
Door de structuur van de website wordt het artikel continue aanbevolen onder artikelen met vergelijkbare content. Ook zal hij door de SEO-optimalisatie blijven terugkomen in de zoekresultaten van Google.
Met deze werkwijze blijft uw advertorial lange tijd in de spotlight, zodat het geen eenmalige actie is, maar effect heeft op de lange termijn. Zie hier het gemiddelde bereik na een jaar.

IN HET KORT: Het creëren van content door Firma Huishouden over uw product, dienst of website door het te testen. De content is altijd eerlijk en objectief.

HOE WERKT HET: Om een passend voorstel te kunnen doen, ontvangen we graag een concreet aanbod. Omdat er veel aanvragen binnen komen kan ik snelle plaatsing niet altijd garanderen. Voor spoedopdrachten wordt in overleg een kleine vergoeding berekend. Een product goed reviewen kost tijd. Indien een artikel naar meerdere bloggers wordt gestuurd, kost het vinden van een unieke insteek extra tijd.

VOORWAARDEN: Het product, de dienst of de website moet bij ons en onze lezers passen. In sommige situaties staan we open voor barterdeals. In ruil voor één of meerdere producten (t.w.v. de opdracht) schrijven wij een review en/of besteden er aandacht aan op social media.

MOGELIJKHEDEN: Win- en kortingsacties, gekoppeld aan de review, leveren over het algemeen het beste resultaat. Deze worden echter alleen tegen een vergoeding geplaatst.

BEREIK: Een productpromotie biedt de mogelijkheid om converterende leads naar uw website te krijgen. Is uw product, dienst of website goed, dan zal dit ook een goed en oprecht verhaal opleveren! Een verhaal dat geloofwaardig is voor onze lezers en hun daarmee sneller aanzet tot actie. De review wordt doorgeplaatst naar Facebook, Instagram en Pinterest.

EFFECT: Voordat de content wordt gepubliceerd bepalen we samen welke call-to-action in het artikel moet worden opgenomen om de lezer naar uw website te trekken. Natuurlijk wordt het artikel geoptimaliseerd als het gaat om SEO.

Door de structuur van de website wordt de review continue aanbevolen onder artikelen met vergelijkbare content. Ook zal hij door de SEO-optimalisatie blijven terugkomen in de zoekresultaten van Google.
Met deze werkwijze blijft uw promotie lange tijd in de spotlight, zodat het geen eenmalige actie is, maar effect heeft op de lange termijn. Zie hier het gemiddelde bereik na een jaar.

Uitgelichte box

Spotlight product

IN HET KORT: In een mailing kunt u aandacht geven aan uw website, product of dienst. Een Uitgelichte Box is gericht op verkeer naar de site van de klant. Een Spotlight Product is gericht op verkeer naar een product van de klant.

HOE WERKT HET: Na overleg plaatsen wij uw banner of link in een mailing direct naar onze lezers. Het actuele bereik ziet u hieronder. Bekijk hier een nieuwsbrief.

VOORWAARDEN: Uw product of dienst moet passend zijn bij de onderwerpen van Firma Huishouden.

MOGELIJKHEDEN: Firma Huishouden verstuurt drie soorten nieuwsbrieven.
Hieronder ziet u welke en de bijbehorende frequentie en het bereik.

MAILINGS WEEKEND LEESVOER UPDATE SHOP TOPPERS
Frequentie frequentie: 1 keer per week (zaterdag) frequentie: 3 keer per week (ma,wo,vr) frequentie: 1 keer per maand (woensdag)
Abonnees abonnees: 6.500 abonnees: 2.900 abonnees: 900
Gemiddelde open rate 37% 37% 45%
Gemiddelde click rate 10% 10% 12%

EFFECT: Direct Mailing geeft u exclusief toegang tot al mijn abonnees. Dit zijn vaste, terugkerende abonnees en bijzonder betrokken bij de onderwerpen op Firma Huishouden. Met het bereik van een mailing bent u niet afhankelijk van de algoritmes van de afzonderlijke social media.

IN HET KORT: (BACK)BLIK is een maandelijks terugkerend artikel, waarin een terugblik (BACK) van de vorige maand wordt weergegeven, en teven een blik op de komende maand (BLIK).

HOE WERKT HET: Binnen dit artikel worden leuke tips en producten aanbevolen om de komende maand te gaan doen, lezen, kijken, kopen, etc.

VOORWAARDEN: Het moet om een website of product gaan, dat bij de onderwerpen van Firma Huishouden past en dat ook daadwerkelijk geadviseerd zou kunnen worden door ons.

MOGELIJKHEDEN: Uw website of product kan hierin worden opgenomen tegen een gereduceerd tarief.
Een barterdeal is hierbij ook een mogelijkheid, afhankelijk van de waarde van het product of de dienst, en het past in het artikel.

BEREIK: Dit artikel trekt vele bezoekers, omdat hierin tevens het nieuwe, gratis huishoudschema wordt gepubliceerd.

Als u interesse heeft in deze vorm van samenwerking, kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen: helga@firmahuishouden.nl.

Hiervoor hoeft u mij niet te benaderen!

Voor een (abc) linkruil sta ik niet open, omdat dit schade aanricht aan alle betrokken websites.

Een reactie plaatsen en daarbij een link achterlaten onder een artikel heeft geen zin. De links zijn no-follow en worden in de meeste gevallen voor plaatsing verwijderd.

In de praktijk blijkt een samenwerking altijd maatwerk te zijn en afhankelijk van de wensen en verwachtingen. Daarom worden er geen standaard tarieven gehanteerd. Ik nodig u dan ook uit geheel vrijblijvend te mailen naar helga@firmahuishouden.nl met uw vragen en wensen. Samen komen we er dan vast wel uit.

CONTACT

Neem contact met me op en laten we onderzoeken wat het Firma Huishouden minnende publiek u kan opleveren.

Helga@firmahuishouden.nl

Cijfers bijgewerkt op 08-04-2020