30 Moederdag cadeau tips

Elk jaar weer moet je bedenken wat je voor Moederdag wil. Het valt niet altijd mee om iets te bedenken als je alles al hebt. Ik heb wat Moederdag cadeau tips en inspiratie voor je op een rij gezet. Misschien helpt het en weet je wat je moet vragen als de vraag weer komt: Wat wil je graag op Moederdag?

In dit artikel lees je ...

Moederdag cadeau tips

De één verheugt zich al weken en de ander weet nu nog steeds niet wat ze moet vragen. De tweede zondag in mei is het in Nederland Moederdag. En dan komt de vraag; “Wat wil je graag?” Weet jij het al? Wat gaat het dit jaar worden; een ontbijtje op bed, een dansje van je dochter, een gedichtje van je zoon, een mooi boeket of duizend kusjes. Maar dan? Wat wil jij dit jaar voor Moederdag? Ik heb Moederdag cadeau tips, suggesties en wat inspiratie voor je op een rij gezet.

30 Moederdag cadeau tips - Moederdag cadeau tips

Voordelige Moederdag cadeau tips

Natuurlijk gaat het er niet altijd om dat je de allerduurste cadeaus krijgt. Voor velen is het daarom al fijn om in ieder geval iets te krijgen, om te weten dat er aan je gedacht wordt. Klein maar fijn, toch?

Cadeau’s tot 30 euro

Moederdag inspiratie
  1. Hou je van verzorgde wenkbrauwen, dan is dit een ideaal machientje voor jou. Het werkt op batterijen en je kunt zelf instellen hoe lang je je wenkbrauwen wilt. Ook zit er nog een pincet met ingebouwd led-lampje aan om die fijne haartjes ook te kunnen zien.
  2. Deze vind ik ideaal. Hij wordt aangegeven als broodschaal waarbij je de dipjes in de kleine schaaltjes doet en de deksel als broodplank kunt gebruiken. Maar het is ook een perfecte chips schaal met de sausjes er boven!
  3. Ik haak en brei zelf veel en een gebreide vaatdoek van 100% katoen vind ik superhandig. Niet voor het serieus schrobben, maar voor de normale aanrecht-schoonmaak-en-kruimel-afveeg-werkjes. En het oogt ook erg leuk. Als je niet kunt haken of breien is dit een supermooi alternatief.
  4. Soms moet het even simpel en snel, dat koken. Het liefst altijd eigenlijk, maar wel gezond. En ik vind die Jamie Oliver ook gewoon een leuke vent, die superlekker kan koken. Dusss 😉 Met slechts 5 ingrediënten elke dag lekker en gezond eten … met Jamie!
  5. Ik weet niet of je al iets met wecken doet, ik wel. En dan zijn weckpotten een must. Ik ga er binnenkort ook nog iets over schrijven, mocht het je interesseren. Maar ook al heb je er helemaal niets mee, dan nog zijn deze heel mooi als decoratie. Vooral die in vaasvorm.
  6. Een nachthemd is altijd welkom. Voor mij moet het simpel zijn, lekker dragen, van katoen en voldoende lang. Maar ook weer niet té zodat je je er als een mummie inwikkelt ‘s nachts. Deze is precies goed.
  7. Mijn nieuwe keuken heeft een inductie kookplaat en deze koekenpan is daarvoor geschikt. En ik ben fan van die Thermo-Spot, die aangeeft wanneer de pan de ideale baktemperatuur heeft bereikt.

Moederdag cadeau tips voor in de keuken

Ben jij een echte keukenprinses of valt er voor jou nog heel veel te leren op kookgebied. In beide gevallen zul je blij worden van onderstaande suggesties.

Crock Pot – Slowcooker

Deze drie Crock Pots (Slowcookers) zijn BPA- vrij, hebben vaatwasserbestendige onderdelen, een uitneembare binnenpan en een koele buitenkant. Bovendien hebben ze allemaal een glazen deksel, zodat je gerechten in de gaten kunt houden.

30 Moederdag cadeau tips - Moederdag cadeau tips
30 Moederdag cadeau tips - Moederdag cadeau tips
30 Moederdag cadeau tips - Moederdag cadeau tips

Keukenmachine

Hier staan drie alles-in-een keukenmachines, waar duurzaamheid en langdurig gebruik op de eerste plaats komen. Bovendien hebben ze allen een grote mengkom, kunnen zwaar deeg kneden en zijn vaatwasserbestendig.

30 Moederdag cadeau tips - Moederdag cadeau tips
30 Moederdag cadeau tips - Moederdag cadeau tips
30 Moederdag cadeau tips - Moederdag cadeau tips

Moederdag cadeau tips voor boekenwurmen

Boeken zijn natuurlijk altijd een goed idee. Gewoon een roman lezen is ontspannend, maar er zijn ook boeken de je tegelijkertijd motiveren en nieuwe dingen leren. Er zijn inspirerende kookboeken die je er meteen toe zetten om je keukenschort om te doen en te kijken wat je nog op voorraad hebt.
En er zijn papieren boeken, luisterboeken en e-books. Genoeg om uit te kiezen dus!

Populaire kookboeken

Nieuw verschenen Nederlandse boeken voor kookfanaten.

30 Moederdag cadeau tips - Moederdag cadeau tips
30 Moederdag cadeau tips - Moederdag cadeau tips
30 Moederdag cadeau tips - Moederdag cadeau tips

Inspirerende leesboeken

30 Moederdag cadeau tips - Moederdag cadeau tips
30 Moederdag cadeau tips - Moederdag cadeau tips
30 Moederdag cadeau tips - Moederdag cadeau tips

Als allerlaatste tip kun je altijd nog gaan voor die heerlijke, dikke, gevulde chocolade reep!

Ik hoop dat je iets hebt gevonden, of in ieder geval wat inspiratie hebt opgedaan en een idee hebt wat je kunt vragen. Ik wens je een hele fijne, zonnige en liefdevolle Moederdag!

Mijn Moederdag cadeau voor jou

MOEDERDAG CADEAU VOOR JOU

DE AUTEUR

Helga Post®

Helga Post®

Helga Post is een moeder en vrouw van een prachtig gezin met een passie voor lijstjes, organiseren, lekker koken, mooi wonen en groen huishouden. Helga zet zich in om mensen op alle gebieden te helpen een leven te creëren waar ze van houden door hun doelen te bereiken. Ze is de oprichter van Firma Huishouden® en auteur van de Huishoudplanner®. Ze woont in Duitsland met haar man Johan en nog 2 (van de 4) thuiswonende kinderen, Iris & Frank.

LEES VERDER

Responses

ONTVANG MIJN GRATIS E-BOOK:
HET HUISHOUDEN IN EEN UUR PER DAG

Ontvang alle nieuwe artikelen meteen na publicatie rechtstreeks in je inbox of abonneer je op onze wekelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

AGENDA FIRMA HUISHOUDEN

oktober 2021
01 oktober 2021
31 oktober 2021
NIEUW! Mailserie OP JEZELF WONEN - Moederdag cadeau tips

NIEUW! Mailserie OP JEZELF WONEN

Ongoing

Deze serie is met name bedoeld voor iedereen die voor het eerst op zichzelf gaat wonen, ...

All Day
View Details
15 oktober 2021
15 november 2021
NIEUW! Cursus Bouw een team dat thuis helpt - Moederdag cadeau tips

NIEUW! Cursus Bouw een team dat thuis helpt

Ongoing

Hoe zorg je dat je het hele gezin zich betrokken voelt en meewerkt aan het huishouden. ...

All Day
View Details
18 oktober 2021
24 oktober 2021
CHALLENGE! Opruimen met je gezin - Moederdag cadeau tips

CHALLENGE! Opruimen met je gezin

Ongoing

Verzamel je gezin, want het is tijd om op te gaan ruimen! De zomer is voorbij, ...

All Day
View Details
Geen evenementen gevonden!