Leuk dat je er bent! Ik ben Helga Post en auteur van Firma Huishouden.

Net als jij ben ik een drukke vrouw met een gezin, werk en een huishouden. 

Een aantal jaren geleden zocht ik naar een manier om het huishouden efficiënter aan te pakken, omdat ik het andere belangrijker vond. En nog steeds vind.

Mijn missie is om ook jouw huishouden makkelijker te maken en meer vrije tijd te creëren, door mijn ervaringen te delen.

Helga Post

Waar gaat Firma Huishouden over

Mijn missie is vrij simpel. En ik doe dit door alledaagse oplossingen met je te delen en een aantal eenvoudige hulpmiddelen te creëeren waar jij wat aan hebt in jouw drukke leven. Van koken, budgetteren en timemanagement tot het verzorgen van je gezin, het opruimen van rommel, maar voorál: vrije tijd maken voor je zelf!

 

Over mij

Ik ben Helga Post en auteur van Firma Huishouden. Daarnaast vul ik de rol als moeder in een samengestelde huishouding, die bestaat uit een dochter (1998), drie zoons (1996, 1999 en 2001), mijn man (1964) en ik (… 1968) 😉
Mijn dagen vul ik met het schrijven van teksten en als Virtueel Assistent in mijn eigen bedrijf.

Ik hou van The Big Bang Theory en ben verliefd op Sheldon, hou van de kleur roze, Hollands en Italiaans eten, en ik ben heel druk in mijn hoofd. Ik kan niet stil zitten, behalve achter de laptop. Mijn hoofd explodeert soms van de ideeën, maar de tijd ontgaat me helaas om te ze allemaal te kunnen uitvoeren. Ik hou van plannen, en (of maar) ben een chaoot. Ik ben introvert, maar van binnen super enthousiast. Het woord ‘vervelen’ is mij vreemd.

Ik hou ervan om op stap te gaan met de camper maar niet té lang. Ik hou van Frankrijk en het buiten zijn maar wel mét WiFi. Ik hou van breien en haken, maar kan de tijd niet vinden. Ik haat muggen en kou.

Ik kan mij helemaal wijden aan een uitgebreid diner, maar als de tijd wringt staat het binnen een kwartier op tafel. Ik hou niet van het huishouden en ben daarom voortdurend op zoek naar een snelle manier om er van af te zijn.

START HIER

Wonen & Organiseren

Ontdek hoe je beter organiseert binnen het huishouden. Van schoonmaken tot decoreren en van maaltijdplanning tot timemanagement, het hoeft geen enorme klus te zijn om je huis op rolletjes te laten lopen. Hier heb ik de beste tips, trucs en adviezen verzameld om je huis op orde te krijgen.

Leven & Stijl

Het leven is druk en vol verrassingen. Tijd doorbrengen met de mensen die het belangrijkst voor je zijn en daarnaast bezig zijn met je eigen ding, draait allemaal om balans. Vind tips en ideeën die jou en jouw leven als geheel aanspreken: van opvoedingsideeën tot gezondheidstips, en van geldzaken tot creatief bezig zijn – en alles daartussenin.

Eten & Drinken

Het bereiden van heerlijke, budgetvriendelijke maaltijden hoeft niet ingewikkeld te zijn. Zoek eenvoudige maaltijden die snel, dus in een paar minuten kunnen worden samengesteld, recepten die weinig ingrediënten bevatten. Al mijn recepten zijn binnen ons gezin getest.

Feest & Fun

Tijd doorbrengen met je gezin is prioriteit nummer één. Ontspanning hoort daarbij om de balans in evenwicht te brengen. Vind tips en ideeën uiteenlopend van leuke uitjes tot Moederdag, en van vakantie tot een knaller van een verjaardagsfeest.

DOWNLOADBIEB

Een verzamelplaats voor alle gratis printables, e-books en planners, exclusief voor abonnees van de gratis nieuwsbrieven.

SHOP

Vind digitale producten die je kunnen helpen bij jouw huishouden. Van e-books tot planners, en van handige tools tot e-cursussen.