Door onze website te gebruiken ga je akkoord met de cookies. Lees hier meer informatie.

Firma Huishouden houdt zich bezig met alle onderwerpen waar vrouwen iets aan hebben binnen hun huishouden. Het huishouden is als een onderneming; In beide gevallen moet het management zorgen dat alles op rolletjes loopt. Toch?
En een onderneming runnen is keihard werken. Met soms daarnaast nóg een baan!

Vandaar de naam: Firma Huishouden!

Op Firma Huishouden bied ik lezers tips, informatie, weetjes, nieuwe trends, handige tutorials, huishoudelijke trucjes en praktische hulpmiddelen aan. Dat laatste in de vorm van printables, cursussen en challenges.

 

Over mij

Ik ben Helga Post en auteur van Firma Huishouden. Daarnaast vul ik de rol als moeder in een samengestelde huishouding, die bestaat uit een dochter (1998), drie zoons (1996, 1999 en 2001), mijn man (1964) en ik (… 1968) 😉
Mijn dagen vul ik met het schrijven van teksten en als Virtueel Assistent in mijn eigen bedrijf.

Ik hou van The Big Bang Theory en ben verliefd op Sheldon, hou van de kleur roze, Hollands en Italiaans eten, en ik ben heel druk in mijn hoofd. Ik kan niet stil zitten, behalve achter de laptop. Mijn hoofd explodeert soms van de ideeën, maar de tijd ontgaat me helaas om te ze allemaal te kunnen uitvoeren. Ik hou van plannen, en (of maar) ben een chaoot. Ik ben introvert, maar van binnen super enthousiast. Het woord ‘vervelen’ is mij vreemd.

Ik hou ervan om op stap te gaan met de camper maar niet té lang. Ik hou van Frankrijk en het buiten zijn maar wel mét WiFi. Ik hou van breien en haken, maar kan de tijd niet vinden. Ik haat muggen en kou.

Ik kan mij helemaal wijden aan een uitgebreid diner, maar als de tijd wringt staat het binnen een kwartier op tafel. Ik hou niet van het huishouden en ben daarom voortdurend op zoek naar een snelle manier om er van af te zijn.

 

Helga Post

Helga Post

Redacteur

Oprichtster en eigenaar van Firma Huishouden.


Vrouw, moeder, VA en tekstschrijver.


neem contact op met Helga

 

Over Firma Huishouden

Firma Huishouden is ontsproten uit Waar is Mam, opgericht in 2013 en ontstaan door mijn voortdurende zoektocht om het huishouden een stuk prettiger, sneller en praktischer te maken. Met als doel meer tijd voor leuke dingen over te houden, en dan die bevindingen weer met je te delen. 

“Waar is Mam!?” is de kreet die in alle huishoudens voorbij komt, omdat Mam alles weet, kent, doet, strijkt, zoekt, vindt, bakt, vangt, wijst, wast, koopt en geneest. Kortom; het huishouden runt!

Firma Huishouden is Waar is Mam in het groot. Waar de laatstgenoemde merendeels ging over het schoonmaken, opruimen en organiseren binnen het huishouden, laat Firma Huishouden zien dat het huishouden van een vrouw uit veel meer bestaat

 

Lees hier meer over de switch naar een compleet nieuwe website.

 

Welkom op Firma Huishouden!

De Huishoudplanner 2019 is inmiddels UITVERKOCHT.
Daarom kun je nu de digitale versie bestellen voor € 14,95 (oorspronkelijke € 19,95).

Sluiten