Heb je het nieuws al gehoord? Een reeks nieuwe huishoudplanners wordt op dit moment geproduceerd en je kunt jouw exemplaar alvast reserveren!

De geheel nieuwe Huishoudplanner® komt zeer binnenkort en ik kan niet wachten om hem met je te delen! Sterker nog, ik ben er vrij zeker van dat deze nieuwe editie jou net zo enthousiast maakt als mij. Blijf lezen om meer te weten te komen over wat je kunt verwachten en hoe je er eentje kunt bemachtigen.

Be ready!

Maak je klaar om je dagen te organiseren, gefocust te blijven, de productiviteit te verhogen, betere gewoonten te creëren, je financiën op orde te brengen, een menuplan te maken en het leven te vieren. Kortom: Maak je klaar om organisatie toe te juichen en je vrije tijd terug te eisen!

Wees zeker van jouw exemplaar!

Zoals alle voorgaande jaren verwacht ik in no-time uitverkocht te zijn, hoewel ik er dit jaar qua aantallen, rekening mee heb gehouden. Maar dat deed ik de voorgaande jaren ook. Doordat we nog in de productiefase zitten kan ik de aantallen nog aanpassen, dus wanneer je je huishoudplanner nu reserveert, ben je zeker van een exemplaar.

Met deze planner hoef je nooit meer je doelen in de notities van je mobiel te schrijven, belangrijke afspraken te noteren in een agenda-app, de dagelijkse routine te volgen via een printje op je koelkast en de reminders op je tijdlijn van Facebook te zoeken.

De huishoudplanner van Firma Huishouden heeft het allemaal!

Deze planner brengt al deze functies samen op een eenvoudige, doch effectieve manier. Je hoeft niets te vergeten omdat aan alles is gedacht tijdens het ontwerpen van deze planner.

Zelfs een nieuwe routine of een nieuwe gewoonte kun je jezelf aanleren met de planner. Er is ruimte en er zijn tips en ideeën om slechte gewoonten te doorbreken.

Uiteraard wordt het huishouden niet vergeten en wordt er in duidelijke schema’s aangegeven wat wanneer aangepakt moet worden. Door de aanwijzingen in de planner bouw jij je eigen routine en wordt niets vergeten.

Het maandelijkse huishoudschema is opgesplitst in de dagelijkse routines, de taken van de dag, de maand taken en de welbekende KO’tjes (kwartiertje opruimen)! De afzonderlijke huishoudtaken kun je zelf inplannen zodat ze perfect in jouw leven passen.

Ken je de Huishoudplanner® nog niet?

Lees hier dan alle informatie of lees de introductie van vorig jaar.

DANKJEWEL!

Het is indrukwekkend hoeveel van jullie de weg naar de Huishoudplanner vinden om je pre-orders te plaatsen. Een piepklein nadeel is dat dit de online winkel (en website) erg traag maakt. Als je enige vertraging hebt ondervonden, mijn oprechte excuses en mijn hartelijke dank voor je steun en geduld.

PRE-ORDER jouw Huishoudplanner nu

Maar wacht!

Ik heb nog een cadeautje voor je …

Pin deze afbeelding op je eigen bord om je vrienden op de hoogte te brengen van deze aanbieding!

 

Als je nu de Huishoudplanner bestelt, krijg je niet alleen een mooie planner, maar een levenslang organisatiesysteem. Dat is wat de Huishoudplanner is!

Buiten dat ga ik er ook voor zorgen dat je weet hoe je hem moet gebruiken, zodat je je resultaten kunt maximaliseren en alle voordelen eruit kunt halen.

Daarom ontvang je bij aankoop van de Huishoudplanner GRATIS toegang tot onze e-mailserie van 10 dagen, waarin we precies laten zien hoe je je planner instelt en gebruikt.

Maar dat is niet alles! Als je snel besteld en bij de eerste 500 bestellers bent, ontvang je gratis een stickervel met handige plan- en afspraak stickers.

En dat is nog steeds niet alles!

Als je nu je PRE-ORDER plaatst krijg je ook nog eens 5 euro korting met de volgende code: HHPFH2020

Blader door de HUISHOUDPLANNER