PRO helpdesk

Ik help je graag!

Een van de grootste voordelen van het PRO-lidmaatschap is de mogelijkheid om de ondersteuning te krijgen die je nodig hebt.

Heb je een probleem waar je niet uitkomt? Wil je graag een snel antwoord? Dan kun je terecht op de PRO helpdesk.

Zo werkt het

Stel hieronder een vraag of verzoek. Geen enkele vraag is verboden terrein. En Helga zal je persoonlijk antwoorden.

Houd er rekening mee dat dit geen vervanging is voor privécoaching. Als we merken dat je dit formulier net iets te veel gebruikt, bespreken we met je hoe je een coaching traject kunt opzetten.

Maar je bent een PRO-lid. Je moet nooit het gevoel hebben dat je alleen bent in dit streven. Gebruik dus indien nodig deze PRO helpdesk en Helga zal persoonlijk contact met je opnemen.

Geef alsjeblieft zoveel achtergrondinformatie als je denkt dat ik nodig heb. Onthoud dat ik waarschijnlijk niet alle details van voorgaande berichten en/of vragen paraat heb. Dus, help me. 🙂 Dan kan ik je het beste helpen met mijn antwoord.
Als je vraag privé van aard is, selecteer gewoon 'nee' en ik stuur mijn antwoord alleen aan jou. Als je het goed vindt dat mijn antwoord wordt gepubliceerd, zodat andere leden ervan kunnen leren, zou dat geweldig zijn. Natuurlijk blijft alle persoonlijke informatie persoonlijk. Ook je naam wordt niet vermeld.