Realiseer je droomhuis en doe inspiratie op | winactie (gesloten)

Ga je nu, net als ik!, binnenkort verhuizen en heb je ook zo’n ‘blanco palet’ om opnieuw in te richten en de mogelijkheid om er je droomhuis van te maken? Dan heb ik wat leuks voor je. Ik ben namelijk al weken op zoek naar inspiratie en ideeën om ons nieuwe huis in te richten. Ik krijg er zoveel energie van en kan niet wachten tot de sleuteloverdracht. We hebben iets meer dan een maand de tijd om het huis om te vormen naar onze smaak en ik stuiter van de adrenaline. Maar ik moet nog geduld hebben … Ondertussen, zoals gezegd, doe ik overal inspiratie op en de Eigen Huis Beurs komt als geroepen.

Inspiratie opdoen

Fantaseren over hoe je droomhuis eruit zal zien na de verbouwing of verhuizing is één van de fijnste dingen om te doen. Het zal je niet verbazen dat ik daar heel goed in ben. Lijstjes (daar zijn ze weer: Lijstjes!) maken met ideeën, een moodboard maken met kleuren en vormgeving, stalen verzamelen met leuke stofjes, een plattegrond tekenen om het huis in te richten. Allemaal leuke dingen die voorafgaan aan een verbouwing of verhuizing. I love it!

Op zo’n beurs kom je de allernieuwste snufjes tegen, maar ook innovaties die je nog niet kent. Het opent je perspectief om nog meer te fantaseren. En om de mogelijkheden in te passen in je nieuwe huis, maar zeker ook in je budget.

TIP

10 Manieren om een schilderij op te hangen

Impressie van de Najaarseditie 2018

 

Bouwen of verbouwen, verhuizen of renoveren?

Van 15 t/m 17 maart vindt de Voorjaarseditie van Beurs Eigen Huis plaats.

Ga je bouwen of verbouwen, verhuizen of renoveren, wil je nieuwste woontrends zien of ben je toe aan een nieuwe tuinset? Ga dan inspiratie opdoen in Jaarbeurs Utrecht.

Beurs Eigen Huis is met 250 exposanten (bouw, verbouw, keuken, bad, tuin & interieur) de grootste en meest complete bouw-, verbouw- en woonbeurs van Nederland.

Realiseer je droomhuis en doe inspiratie op | winactie

Duurzame ontwikkelingen

Ook kom je op Beurs Eigen Huis alles te weten over duurzame ontwikkelingen en maak je je huis klaar voor een duurzame toekomst.
Zo krijg je antwoord op vragen als: “Hoe laat je een energiezuinige woning bouwen?”, “Hoe kan je je huidige woning verduurzamen?” en “Wat zijn de nieuwe bouweisen?”
Voor goed advies ben je bij Beurs Eigen Huis op het juiste adres.

TIP Neem je (bouw)tekeningen mee!

 

Schuif aan bij bijvoorbeeld architecten, klimaatexperts, kleuradviseurs, interieurarchitecten, hypotheekverstrekkers en lichtadviseurs, en realiseer jouw (duurzame) droomhuis.

Realiseer je droomhuis en doe inspiratie op | winactie

Waar en wanneer is de Beurs Eigen Huis

Datum: Beurs Eigen Huis: 15 t/m 17 maart 2019
Openingstijden: 10:00-17:00 uur
Locatie: Jaarbeurs Utrecht

Entreeprijzen: online ticket € 14,00 p.p. via Realiseer je Droomhuis, € 17,50 p.p. aan de kassa.
Kinderen t/m 15 jaar gratis entree. Er is een gratis kinder-knutselplein.

Meer weten?

Inspiratie opdoen of gewoon nieuwsgierig? Kijk op de website van Beurs Eigen Huis.

Kaarten winnen?

Zoals al een aantal jaren op rij, mag ik ook dit jaar weer kaarten weggeven voor deze inspirerende beurs!

Wil jij er twee winnen? Laat me dan hieronder weten waarom. Vertel me waarom jij inspiratie nodig hebt voor je verhuizing, verbouwing of iets anders.

Ik heb er 20! dit keer, dus ik ga 10 mensen blij maken!

Op maandag 4 maart a.s. maak ik tien winnaars bekend, die per persoon 2 kaarten winnen voor de Eigen Huis beurs!

De winnaars maak ik bekend via Facebook. Vergeet dus niet de pagina te liken als je het niet wilt missen!
Heb je geen Facebook? Laat dan je e-mailadres achter via je reactie, zodat ik je kan mailen wanneer je hebt gewonnen.

Wil jij winnen?
Laat je reactie achter waarom je twee van deze kaarten wilt winnen.

Deze winactie is gesloten!

De winnaars zijn inmiddels bekend en hebben via het opgegeven e-mailadres de kaarten ontvangen.

 

Wil je iemand anders op de hoogte brengen van deze actie? Dat kan! Pin deze afbeelding op je eigen bord

Realiseer je droomhuis en doe inspiratie op | winactie

 

DE AUTEUR

Helga Post®

Helga Post®

Helga Post is een moeder en vrouw van een prachtig gezin met een passie voor lijstjes, organiseren, lekker koken, mooi wonen en groen huishouden. Helga zet zich in om mensen op alle gebieden te helpen een leven te creëren waar ze van houden door hun doelen te bereiken. Ze is de oprichter van Firma Huishouden® en auteur van de Huishoudplanner®. Ze woont in Duitsland met haar man Johan en nog 2 (van de 4) thuiswonende kinderen, Iris & Frank.

LEES VERDER

Responses

 1. Ik zou graag 2 kaarten winnen. Ik krijg half april de sleutel van de voor mij nieuwe woning. Ik heb nog veel vragen op het gebied van verduurzamen, interieur en verlichting. Om die reden zou ik graag inspiratie opdoen op de beurs.

 2. Ik zou graag twee kaarten winnen, omdat wij een nieuwbouw huis hebben gekocht. De start bouw is op 1 april (geen grapje 😉). Wij willen ons huis graag duurzaam inrichten en zijn opzoek naar manieren om dat zo te doen. Op de beurs zou ik graag inspiratie opdoen.

 3. Wij zijn bezig om ons huis helemaal op te knappen, ook wij willen op den duur emigreren. (Als het allemaal gaat lukken 😊)
  Sinds 1999 wonen we hier, dus het huis kan en daar wel een flinke opknapbeurt gebruiken.

 4. Ik zou graag 2 kaarten winnen om inspiratie op te doen voor de verbouwing.

 5. Graag zou ik twee kaarten willen winnen, om inspiratie op te doen en voorlichting te krijgen op de beurs, Inmiddels staat ons huis er..maar dan ….vloeren,tuin, gordijnen..verlichting, beveiliging…hekwerk ..eigenlijk nog teveel om op te noemen. ..en een hoop wakkere nachten..hopelijk kan deze beurs een steentje bijdragen en tijd schelen daar het onder een dak is, Gr Mariëlle

 6. Hoi Helga, wij zijn druk bezig onze tuin aan te pakken. We kunnen nog niet echt een knoop door hakken. We missen de inspiratie. Vorig jaar lukte het ons niet.. Hopelijk kunnen dit jaar aan de slag. De beurs kan ons goed op weg helpen.

 7. Na 2,5 jaar klussen ben ik wel toe aan een gezellige en leuke inrichting. Tips zijn welkom! 2 kaarten voor deze beurs komen hierbij goed uit.

 8. Ik zou graag 2 kaarten willen winnen voor inspiratie voor onze verbouwing waar we al een hele tijd stap voor stap mee bezig zijn.

 9. Op dit moment wordt ons nieuwe huis gebouwd. We willen heel graag inspiratie opdoen voor de inrichting van ons nieuwe huis!

Comments are closed.

ONTVANG MIJN GRATIS E-BOOK:
HET HUISHOUDEN IN EEN UUR PER DAG

Ontvang alle nieuwe artikelen meteen na publicatie rechtstreeks in je inbox of abonneer je op onze wekelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

AGENDA FIRMA HUISHOUDEN

Geen evenementen gevonden!