Door onze website te gebruiken ga je akkoord met de cookies. Lees hier meer informatie.

Op Firma Huishouden worden tips en adviezen gegeven om het leven van een vrouw eenvoudiger te maken. Ideeën om controle te krijgen over het huishouden zodat je meer vrije tijd overhoudt, en daarmee dus controle over je leven.

De auteur van Firma Huishouden, Helga Post, deelt haar ervaring in de reis die ze zelf maakte om naast haar werk, het moeder en vrouw zijn, ook haar huishouden op orde kreeg, zonder daar teveel tijd in te steken. Met dit blog deelt ze met andere vrouwen hoe je chaos kunt vervangen door rust.

Daarnaast produceert ze eigen producten zoals e-books, e-cursussen en planners om vrouwen te helpen. Geweldige producten, die daarbij aansluiten, zijn uiteraard welkom. We delen deze producten graag met de eigen community via gesponsorde berichten, weggeefacties of via social media.

Met een zeer actieve en betrokken groep vrouwen, die Firma Huishouden dagelijks volgen, is adverteren op Firma Huishouden een effectieve manier om de aandacht te vestigen op producten die binnen deze doelstelling passen.


De cijfers

Het lezerspubliek van Firma Huishouden blijft dagelijks groeien:

Website  meer dan 95.000 paginabezoeken per maand
Unieke bezoekers 56.000+
Facebook 8.000+ community (incl. groepen)
Pinterest    6.000+
Instagram  1.800+
Twitter      1.100+
Totaal bereik op social media 17.000+
Nieuwsbrief  meer dan 6.200 abonnees
Het bovenstaande is gebaseerd op cijfers van augustus 2019

De onderwerpen op Firma Huishouden zijn vrouw gericht; huishouden, eten en drinken, het gezinsleven, woon- en tuininspiratie, financiën, gezondheid en vrije tijd, zoals DIY, reizen en lezen.


Samenwerken

Firma Huishouden heeft in haar korte bestaan (mei 2018) al met een aantal geweldige merken samengewerkt om hun producten en diensten onder de aandacht te brengen, waaronder Blue Wonder, Sorbo, Weber, Berg en Dal, Greetz, Karwei, ABN AMRO, Leenbakker, MoneyYou, Mediamarkt, KPN, Centraal Beheer, ING, Kaartje2Go, Kaartenhuis, Philips, Greenchoice en nog veel meer.

De manier van samenwerken

  • Gesponsorde blogposts
  • Ambassadeur van een merk
  • Gesponsorde Facebook-berichten
  • Gesponsorde Instagram-berichten en -stories
  • Banner reclame
  • Nieuwsbrief reclame

Interesse om samen te werken met Firma Huishouden? Neem dan contact op om dit verder te bespreken.


U bent welkom om mij uw producten toe te sturen. Als het geschikt is voor de lezers kan ik het plaatsen in een blogbericht of social media post.
Let op: er is geen garantie dat dit daadwerkelijk wordt gedaan.

Stuur een mail voor het postadres.


Neem contact op

Heeft u vragen of ontvangt u graag een mediakit met meer informatie en de advertentie tarieven, neem dan contact op: helga@firmahuishouden.nl