• Home
  • /
  • Adverteren op Firma Huishouden

Adverteren op Firma Huishouden

Op Firma Huishouden worden tips en adviezen gegeven om het leven van een vrouw eenvoudiger te maken. Ideeën om controle te krijgen over het huishouden zodat je meer vrije tijd overhoudt, en daarmee dus controle over je leven.

De auteur van Firma Huishouden, Helga Post, deelt haar ervaring in de reis die ze zelf maakte om naast haar werk, het moeder en vrouw zijn, ook haar huishouden op orde kreeg, zonder daar teveel tijd in te steken. Met dit blog deelt ze met andere vrouwen hoe je chaos kunt vervangen door rust.

Daarnaast produceert ze eigen producten zoals e-books, e-cursussen en planners om vrouwen te helpen. Geweldige producten, die daarbij aansluiten, zijn uiteraard welkom. We delen deze producten graag met de eigen community via gesponsorde berichten, weggeefacties of via social media.

Sinds juni 2020 vervult Helga Post de rol van online huishoudcoach in het nieuwe onderdeel van Firma Huishouden: de Online Huishoudschool. Deze huishoudschool is door Helga opgericht om iedereen, die moeite heeft het huishouden bij te houden, te motiveren, begeleiden en te coachen.

Met een zeer actieve en betrokken groep vrouwen, die Firma Huishouden dagelijks volgen, is adverteren op Firma Huishouden een effectieve manier om de aandacht te vestigen op producten die binnen deze doelstelling passen.


De cijfers

Het lezerspubliek van Firma Huishouden blijft dagelijks groeien:

Website  meer dan 95.000 paginabezoeken per maand
Unieke bezoekers 56.000+
Facebook 9.000+ community (incl. groepen)
Pinterest    7.500+
Instagram  1.800+
Totaal bereik op social media 18.000+
Nieuwsbrief  meer dan 6.500 abonnees
Het bovenstaande is gebaseerd op cijfers van januari 2020

De onderwerpen op Firma Huishouden zijn vrouw gericht; huishouden, eten en drinken, het gezinsleven, woon- en tuininspiratie, financiën, gezondheid en vrije tijd, zoals DIY, reizen en lezen.


Samenwerken

Firma Huishouden en Waar is Mam hebben al met een aantal geweldige merken samengewerkt om hun producten en diensten onder de aandacht te brengen, waaronder Blue Wonder, Sorbo, Weber, Berg en Dal, Karwei, ABN AMRO, Leenbakker, MoneyYou, Mediamarkt, KPN, Centraal Beheer, ING, Kaartje2Go, Kaartenhuis, Philips, Greenchoice en nog veel meer.

De manier van samenwerken

  • Gesponsorde blogposts
  • Ambassadeur van een merk
  • Gesponsorde Facebook-berichten
  • Gesponsorde Instagram-berichten en -stories
  • Banner reclame
  • Nieuwsbrief reclame

Interesse om samen te werken met Firma Huishouden? Neem dan contact op om dit verder te bespreken.


U bent welkom om mij uw producten toe te sturen. Als het geschikt is voor de lezers kan ik het plaatsen in een blogbericht of social media post.
Let op: er is geen garantie dat dit daadwerkelijk wordt gedaan.

Stuur een mail voor het postadres.


Neem contact op

Heeft u vragen of ontvangt u graag een mediakit met meer informatie en de advertentie tarieven, neem dan contact op: helga@firmahuishouden.nl

Neem contact op