Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van onze cookies.
Lees hier alles over onze privacy & cookies.

Firma Huishouden is in 2016 opgericht door Helga Post om een manier te vinden het huishouden eenvoudiger te maken, om meer tijd over te houden voor de leuke dingen. De tips die ze tijdens deze ‘reis’ heeft ontdekt deelt ze hier.

Tegenwoordig is Firma Huishouden uitgegroeid tot een website met huishoudelijke advies dat het leven eenvoudiger en minder chaotisch maakt. Het is inmiddels uitgebreid met een volledige online winkel, waar een assortiment artikelen wordt aangeboden die helpen bij het organiseren van het huishouden. Tevens worden er eigen producten aangeboden in de vorm van E-cursussen, E-books, printables, mailseries, workshops en nog veel meer.

Kortom; Firma Huishouden biedt alledaagse oplossingen om te helpen het leven te organiseren en je huishouden te beheersen, zodat er meer tijd en energie over is voor grotere doelen en dromen. Maar dat is niet alles!

Sinds 2018 geeft Firma Huishouden de Huishoudplanner® uit, die is ontworpen om te helpen het leven te organiseren. Het is niet alleen een agenda om afspraken bij te houden, maar biedt ook ruimte voor het plannen van de dagen en weken, het beheren van het budget, het bijhouden van maaltijden en boodschappen en het stellen van doelen. Daarnaast biedt de Huishoudplanner® een compleet huishoudschema voor elke dag van een jaar.

Op Firma Huishouden worden tips en adviezen gegeven om het leven van een vrouw eenvoudiger te maken. Ideeën om controle te krijgen over het huishouden zodat je meer vrije tijd overhoudt, en daarmee dus controle over je leven.

Helga Post

De auteur van Firma Huishouden, Helga Post, deelt haar ervaring in de reis die ze zelf maakte om naast haar werk, het moeder en vrouw zijn, ook haar huishouden op orde kreeg, zonder daar teveel tijd in te steken. Met dit blog deelt ze met andere vrouwen hoe je chaos kunt vervangen door rust.

Daarnaast produceert ze eigen producten zoals e-books, e-cursussen en planners om vrouwen te helpen. Geweldige producten, die daarbij aansluiten, zijn uiteraard welkom. We delen deze producten graag met de eigen community via gesponsorde berichten, weggeefacties of via social media.

Met een zeer actieve en betrokken groep vrouwen, die Firma Huishouden dagelijks volgen, is adverteren op Firma Huishouden een effectieve manier om de aandacht te vestigen op producten die binnen deze doelstelling passen.


De cijfers

Het merk Firma Huishouden bereikt meer dan 70 duizend mensen per maand, met communicatie kanalen zoals Facebook, Instagram, Pinterest, de website, het platform en de nieuwsbrieven. Het lezerspubliek van Firma Huishouden blijft dagelijks groeien:

Blog FH  – 40K+ paginabezoeken per maand
Facebook – 10K+
Pinterest    – 11K+
Instagram  – 2K+
Nieuwsbrief   – 7K+ abonnees
Het bovenstaande is gebaseerd op cijfers van december 2021. Voor meer informatie over onze community statistieken, neem contact op voor een mediakit.

De onderwerpen op Firma Huishouden zijn vrouw gericht; huishouden, eten en drinken, het gezinsleven, woon- en tuininspiratie, financiën, gezondheid en vrije tijd, zoals DIY, reizen en lezen.


Samenwerken

Firma Huishouden is een betrouwbare en gerenommeerde informatiebron, die op haar beurt een loyaal en zeer betrokken publiek aantrekt.

Firma Huishouden heeft al met een aantal geweldige merken samengewerkt om hun producten en diensten onder de aandacht te brengen, waaronder Blue Wonder, Sorbo, Samsung, Weber, Berg en Dal, Karwei, ABN AMRO, Leenbakker, MoneyYou, Mediamarkt, KPN, Centraal Beheer, ING, Kaartje2Go, Kaartenhuis, Philips, Greenchoice en nog veel meer.

De manier van samenwerken

  • Gesponsorde blogpost
  • Ambassadeur van een merk
  • Gesponsorde Facebook-berichten
  • Gesponsorde Instagram-berichten en -stories
  • Banner reclame
  • Winactie
  • Nieuwsbrief reclame

Ik maak graag een gepersonaliseerde campagne die past bij uw merk, uw verwachtingen en uw budget. Neem contact met mij op voor een meer gedetailleerde tarievenlijst, of om een persoonlijk arrangement te bespreken.

Interesse om samen te werken met Firma Huishouden? Neem dan contact op om dit verder te bespreken.

Linkruil

U kunt uzelf de moeite besparen om te vragen naar een linkruil. Wij doen hier niet aan en zullen deze vraag dan ook negeren.


U bent welkom om mij uw producten toe te sturen. Als het past bij de doelstelling van Firma Huishouden en geschikt is voor de lezers kan ik het plaatsen in een blogbericht of social media post.
Let op: Er is geen garantie dat dit daadwerkelijk wordt gedaan.

Neem contact op voor het postadres


Aanvraag samenwerking

Gebruik onderstaand contactformulier om meer informatie aan te vragen of een mediakit met informatie over onze community en tarieven. Ik zou ook graag iets over uw bedrijf willen weten, voeg dit aub toe aan uw bericht.