Door onze website te gebruiken ga je akkoord met de cookies. Lees hier meer informatie.

Who's in? Firma HuishoudenIk geloof in samenwerken en doe het daarom graag. Samen iets opzetten is een efficiënte manier om doelen te bereiken zodat beide partijen er baat bij hebben. Dat laatste is echt een voorwaarde voor mij. Heeft één van beide partijen dit niet, gaat voor mij de samenwerking niet door.

Ik doe altijd mijn uiterste best om andermans voordeel eruit te halen, maar verlang dit ook terug. De samenwerking die ik heb met Google houd ik dan ook hoog in het vaandel. Ik houd mij aan de spelregels en Google zorgt ervoor dat ik goed gezien wordt.

Aan deze samenwerking valt dan ook niet te tornen. Is dit wel jouw bedoeling, dan hoef je me niet te mailen. Google en ik blijven vrienden.

Mail me als je voor ons beiden een goed plan hebt

 

Firma Huishouden is ontstaan uit Waar is Mam (2013), een online magazine voor vrouwen met een huishouden. Deze informatiebron werd maandelijks meer dan 125.000 keer geraadpleegd voor tips en ideeën over het organiseren, schoonmaken en runnen van hun huishouden.

De onderwerpen op Firma Huishouden zijn vrouw gericht; huishouden, eten en drinken, het gezinsleven, woon- en tuininspiratie, financiën, gezondheid en vrije tijd, zoals DIY, reizen en lezen.

 

Adverteren op Firma Huishouden

Een review, weggeefactie of adverteren op Firma Huishouden is een effectieve manier om de aandacht te vestigen op uw product of dienst.

Reclame

Breng uw bedrijf onder de aandacht in de wekelijkse nieuwsbrief.

NIEUWSBRIEF ADVERTENTIE bevat een afbeelding plus korte tekst en call-to-action link.

Houd er rekening mee dat ik me het recht voorbehoud om adverteerders af te wijzen als ze niet passen bij Firma Huishouden.

U bent welkom om mij uw producten toe te sturen. Als het geschikt is voor Firma Huishouden kan ik het plaatsen. Let op: het toesturen is geen garantie dát het wordt geplaatst.

Contact

Als u interesse heeft om samen te werken met of te adverteren op Firma Huishouden, neem dan contact met me op om dit verder te bespreken.

Ik werk graag transparant: Mijn voorwaarden, cijfers en prijzen vindt u hieronder.

Neem contact met me op: helga@firmahuishouden.nl

Samenwerken of adverteren 1

Mediakit Firma Huishouden

 

De Huishoudplanner 2019 is inmiddels UITVERKOCHT.
Daarom kun je nu de digitale versie bestellen voor € 14,95 (oorspronkelijke € 19,95).

Sluiten