Shop Topper: Handig met humor en een knipoog

Shop Topper Gekkiggeit

De Shop Topper deze keer is een perfecte aanvulling op onze Planner. Met hun nieuwe collectie stickers en notitieblokjes voeg je wat humor, blijheid en positiviteit toe aan het behalen van je doelen.

Back to School, je ziet het overal voorbijkomen. Handig al die tips en artikelen om je schooljaar mee te beginnen, maar het hoeft niet alleen over school te gaan. De periode na de vakantie is een top tijd om aan iets nieuws te beginnen. Het maakt niet uit wat het is.

De Planner van Firma Huishouden kan daarbij een steun in de rug zijn. Deze helpt je bij het organiseren van je huis én je leven. Is jouw nieuwe doel na de vakantie om wat meer organisatie in je leven te krijgen, dan is deze planner perfect voor jou.

De Planner is destijds ontworpen naar aanleiding van mijn voorliefde voor lijstjes, overzicht en organisatie

Die liefde voor lijstjes wordt perfect aangevuld door de nieuwe collectie van Gekkiggeit! Stickers, notitieblokken en kleine boekjes vol met leuke teksten, die je dag vrolijk maken. Een beetje humor hoort er immers bij.

Notitieblokken van Gekkiggeit

Ben jij ook een liefhebber van lijstjes?

Het merk breidt het assortiment uit met wenskaarten, posters, stickers, schrijfblokken en notitieboeken. Allemaal passend binnen de herkenbare stijl van Gekkiggeit, met dat heerlijke vleugje humor. Met het assortiment hoopt Rinske wat vrolijkheid en positiviteit in het leven te kunnen brengen.

Assortiment met een knipoog

Grappige stickers

De collectie maakt het mogelijk om een vrolijke noot te verspreiden per post. Schrijf een bericht in een wenskaart of geef je tekst extra kracht met een grappige sticker. Wedden dat de ontvanger de persoonlijke boodschap op de deurmat kan waarderen?

Met teksten als: ‘I love you to the fridge and back’ en ‘Hoe ouder hoe beter [tenzij je een banaan bent]’ zal de ontvanger ongetwijfeld in lachen uitbarsten.

Positiviteitskaartjes

Houd je al dat leuks liever zelf?

Hang dan een poster aan de muur of neem wat gekkiggeit mee naar school of kantoor. Ook leuk om je puber te verrassen met het notitieboek: ‘I’ll do that later’. Dan kun je ze laten opschrijven waar ze geen zin in hebben, maar wat ze nog wel een keer moeten doen dit schooljaar!

Met teksten als ‘You’re one in a Melon’ en ‘Hooray it’s today’ geef je de muur in een handomdraai een compleet andere look. Maar wat dacht je van je eigen tekst of quote op een product? Ook dat is mogelijk, want Rinske maakt alle producten zelf, met een beetje hulp van haar moeder.

Laat bijvoorbeeld een tegeltje maken met daarop het stopwoordje van je kind. Door het toevoegen van je eigen touch maak je deze eyecatchers nóg persoonlijker. Leuk als verjaardags-, huwelijks- of Sinterklaascadeau of als verrassing onder de kerstboom. Rinske denkt graag met je mee, bijna niets is te gek!

Deze vrolijke producten zijn verkrijgbaar via www.gekkiggeit.nl.

De Planner van Firma Huishouden is hier verkrijgbaar.

Wil je een nieuwe start maken?

Wil je meer weten over doelen, overzicht en organisatie? Op Firma Huishouden vind je talloze artikelen die je verder kunnen helpen, zoals:

4 Keuzes om doelen te behalen als je niet genoeg tijd hebt

6 Basisregels voor een schoonmaakroutine die bij jou past!

Maar ook e-books, cursussen en workshops, die verkrijgbaar zijn via onze shop.

Echter in het leden gedeelte vind je nog meer en krijg je persoonlijk advies en ondersteuning. Zou je dit willen?

Word dan PRO lid van Firma Huishouden. Het PRO lidmaatschap is de toegangspas voor de complete website en alles wat erbij hoort.

Met een PRO lidmaatschap ontgrendel je elke afzonderlijke bibliotheek, boordevol informatie. Zoals e-books, e-curssusen, workshops, video’s, mailseries, printables, etc. Je hoeft niets meer apart aan te schaffen.

Wil je meer weten over het PRO lidmaatschap van Firma Huishouden? Lees dan hier.

Bron: Perswereld

Related Articles

20 Tips om thuiswerken succesvol te maken

Het lijkt geweldig; werken vanuit huis. Geen druk, geen controle, later opstaan en het lekker rustig aan doen. Niets is minder waar. Ik werk al jaren vanuit huis en ik weet dat het zo niet werkt. Integendeel. Thuiswerken of op afstand werken is alleen maar lonend als je je productiviteit op peil houdt. Dat wil zeggen; een gezonde balans tussen werk en privé kunt houden. Ik leg je uit wat ik bedoel.

6 Basisregels voor een schoonmaakroutine die bij jou past!

Als je het zat bent en het roer om wilt gooien, kun je op het internet bergen informatie vinden over hoe je dit kunt doen en kun je zelfs prachtige schema’s downloaden, die je hierbij kunnen helpen. Ook ons gratis huishoudschema elke maand. Je volgt het een dag, een paar dagen, maar dan blijkt dat het niet werkt, gooi je het schema in de prullenbak en ben je geen steek verder. Daarom wil ik je vandaag uitleggen waarom dit niet werkt en wat er dan wél werkt. Er zijn namelijk zes basisregels voor een schoonmaakroutine waar je rekening mee moet houden, zodat een routine ook voor jou werkt.

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *