De Shop Topper deze keer is een perfecte aanvulling op onze Planner. Met hun nieuwe collectie stickers en notitieblokjes voeg je wat humor, blijheid en positiviteit toe aan het behalen van je doelen.

Back to School, je ziet het overal voorbijkomen. Handig al die tips en artikelen om je schooljaar mee te beginnen, maar het hoeft niet alleen over school te gaan. De periode na de vakantie is een top tijd om aan iets nieuws te beginnen. Het maakt niet uit wat het is.

De Planner van Firma Huishouden kan daarbij een steun in de rug zijn. Deze helpt je bij het organiseren van je huis én je leven. Is jouw nieuwe doel na de vakantie om wat meer organisatie in je leven te krijgen, dan is deze planner perfect voor jou.

Shop Topper: Handig met humor en een knipoog - Shop Topper

De Planner is destijds ontworpen naar aanleiding van mijn voorliefde voor lijstjes, overzicht en organisatie

Die liefde voor lijstjes wordt perfect aangevuld door de nieuwe collectie van Gekkiggeit! Stickers, notitieblokken en kleine boekjes vol met leuke teksten, die je dag vrolijk maken. Een beetje humor hoort er immers bij.

Shop Topper: Handig met humor en een knipoog - Shop Topper
Notitieblokken van Gekkiggeit

Ben jij ook een liefhebber van lijstjes?

Het merk breidt het assortiment uit met wenskaarten, posters, stickers, schrijfblokken en notitieboeken. Allemaal passend binnen de herkenbare stijl van Gekkiggeit, met dat heerlijke vleugje humor. Met het assortiment hoopt Rinske wat vrolijkheid en positiviteit in het leven te kunnen brengen.

Assortiment met een knipoog

Shop Topper: Handig met humor en een knipoog - Shop Topper
Grappige stickers

De collectie maakt het mogelijk om een vrolijke noot te verspreiden per post. Schrijf een bericht in een wenskaart of geef je tekst extra kracht met een grappige sticker. Wedden dat de ontvanger de persoonlijke boodschap op de deurmat kan waarderen?

Met teksten als: ‘I love you to the fridge and back’ en ‘Hoe ouder hoe beter [tenzij je een banaan bent]’ zal de ontvanger ongetwijfeld in lachen uitbarsten.

Shop Topper: Handig met humor en een knipoog - Shop Topper
Positiviteitskaartjes

Houd je al dat leuks liever zelf?

Hang dan een poster aan de muur of neem wat gekkiggeit mee naar school of kantoor. Ook leuk om je puber te verrassen met het notitieboek: ‘I’ll do that later’. Dan kun je ze laten opschrijven waar ze geen zin in hebben, maar wat ze nog wel een keer moeten doen dit schooljaar!

Met teksten als ‘You’re one in a Melon’ en ‘Hooray it’s today’ geef je de muur in een handomdraai een compleet andere look. Maar wat dacht je van je eigen tekst of quote op een product? Ook dat is mogelijk, want Rinske maakt alle producten zelf, met een beetje hulp van haar moeder.

Laat bijvoorbeeld een tegeltje maken met daarop het stopwoordje van je kind. Door het toevoegen van je eigen touch maak je deze eyecatchers nóg persoonlijker. Leuk als verjaardags-, huwelijks- of Sinterklaascadeau of als verrassing onder de kerstboom. Rinske denkt graag met je mee, bijna niets is te gek!

Deze vrolijke producten zijn verkrijgbaar via www.gekkiggeit.nl.

De Planner van Firma Huishouden is hier verkrijgbaar.

Wil je een nieuwe start maken?

Wil je meer weten over doelen, overzicht en organisatie? Op Firma Huishouden vind je talloze artikelen die je verder kunnen helpen, zoals:

4 Keuzes om doelen te behalen als je niet genoeg tijd hebt

6 Basisregels voor een schoonmaakroutine die bij jou past!

Maar ook e-books, cursussen en workshops, die verkrijgbaar zijn via onze shop.

Bron: Perswereldbanner-win-enquete