Shop Topper: Vakantie!

Elke maand een opsomming van interessante producten, weergegeven in een actueel thema, die gevonden worden op het internet en die jou interesseren.

Uitgelicht!

Ons Vakantieboek van Maan Amsterdam
De Kukelkipjes van Droomvallei Uitgeverij
Tweepersoons hangmat van MoreThanHip

Verkooppunten

Zwembroek in diverse prints – 0 t/m 4 jaar € 24,95 | supercute.nl
Enkelbandje en armbandje van RVS armbandje € 18,95 / enkelbandje | jewelswithflair.nl
Avi-prentenboek: De Kukelkipjes en de zandbak (AVI M4) € 15,95 | droomvalleiuitgeverij.nl
Hangmat van parachutestof – verkrijgbaar in diverse kleuren vanaf € 39,95 | morethanhip.nl
Ons vakantieboek – voor mooie vakantieherinneringen € 25,95 | Maan Amsterdam via Bol.com
Gelukskoffer en geluksvliegtuig – voor het verspreiden van geluk € 1,18 set | gelukspoppetjes.eu
BubbleLab – maak zelf de mooiste en grootste bubbels vanaf € 12,95 | kiddeaus.nl

Related Articles

11 Voordelen van zelfgemaakte producten

Zelfgemaakte en handgemaakte producten zijn tegenwoordig overal te vinden. Elk zelfgemaakt product is uniek op zich. Het kan nooit een exacte replica van een ander zijn, zoals andere machinaal vervaardigde producten, die allemaal hetzelfde zijn. Deze uniciteit voegt waarde toe aan een zelfgemaakt product.
Laten we eens kijken wat het gebruik van zelfgemaakte producten eigenlijk doet? Waarom zou je het verlangen hebben om handgemaakte producten in je levensstijl op te nemen?

Op vakantie! 22 Redenen waarom je beter kunt gaan

Ik verheug me altijd ontzettend op vakantie, maar in het bijzonder de zomervakantie. Ondanks dat we vrij regelmatig een paar dagen weggaan met de camper, zijn die twee of drie weken in de zomervakantie altijd weer het hoogtepunt. Als we een paar daagjes tussendoor gaan blijven we altijd in de buurt omdat we meer genieten van de plek dan van het rijden. Maar in de zomervakantie maken we een heuse trektocht die standaard ook door Frankrijk gaat, omdat we echte Frankofielen zijn. Waar we starten en eindigen is altijd verschillend.

30 Moederdag cadeau tips

Elk jaar weer moet je bedenken wat je voor Moederdag wil. Het valt niet altijd mee om iets te bedenken als je alles al hebt. Ik heb wat Moederdag cadeau tips en inspiratie voor je op een rij gezet. Misschien helpt het en weet je wat je moet vragen als de vraag weer komt: Wat wil je graag op Moederdag?