Af en toe kan het beddengoed op je slaapkamer wel een opfrisser gebruiken. Het begint wat te vervilten, er komen steeds meer pluisjes aan of de kleur is niet meer zo helder dan het oorspronkelijk was. Dan is het tijd voor wat anders. Je zult zien hoe snel de look van je slaapkamer verandert, wanneer je een fris en kleurrijk dekbedhoes kiest.

Je slaapkamer een oppepper geven hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Door bijvoorbeeld je favoriete kleur bedlinnen te kiezen, geef je al snel een heel andere look aan je slaapkamer. Heb je meerdere favoriete kleuren? Geen probleem! Met Mix & Match kun je naar hartenlust de mooiste combinaties aan je slaapkamer toevoegen.

Nieuwe kleuren in je slaapkamer en badkamer

Het hippe merk MOODiT stelt je in staat om in een handomdraai de mooiste kleuren in je slaapkamer toe te voegen. Hiermee creëer je in no-time een nieuwe sfeer. Dit merk heeft de mooiste kleuren bad- en bedlinnen in de collectie.

♥ LEESTIP: Woontrends 2022: Frisse lente en ontspannen zomer

Het grote voordeel: Heel betaalbaar!

Ik heb ook een hele dure smaak. Als ik iets zie wat ik helemaal te gek vind, dan is het altijd duur. En dat is niet anders bij linnengoed. Voor mooie dekbedovertrekken, althans die ík mooi vind, betaal je al snel een bedrag boven de honderd euro.

Dankzij de toegankelijke prijs en designs binnen het ruime assortiment van dit merk kan je makkelijk en snel je interieur restylen naar wens. De kwaliteit van het bedlinnen is uitstekend.

Oppepper voor je slaapkamer met kleurrijke dekbedhoezen

Als je van afwisseling houdt

Ben jij ook zo’n twijfelkont? Of ligt het gewoon aan je humeur? De ene week wil je een strak interieur en de andere week heb je gewoon zin in bonte kleuren. De collecties van MOODiT zijn trendy, kleurrijk en sfeervol. En onderling zeer vlot wissel- én combineerbaar. Kies één of meerdere kleuren of dessins, mix, verander en geniet elke week van een wereld vol nieuwe mogelijkheden.

♥ LEESTIP: 10 Planten om beter te slapen

Made in Green-label van Oekotex

Dit is een traceerbaar productlabel voor alle soorten textielproducten die zijn vervaardigd in milieuvriendelijke fabrieken onder veilige en sociaal verantwoorde arbeidsomstandigheden. Het verzekert de consument er tevens van dat het product is gemaakt van materialen die op schadelijke stoffen zijn getest.

MOODiT dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar vanaf € 59,95. Ga voor meer informatie naar: www.moodithome.com.

FIRMA HUISHOUDEN MAAKT ‘GROEN’ SCHOON. 

Onze shop heeft daarom ecologisch verantwoorde producten waarmee je duurzaam en effectief schoonmaakt.

Houd jij het liefst ook zoveel mogelijk rekening met het milieu bij het schoonmaken? 
Abonneer je dan op onze Shop Toppers!

UIT MIJN SHOP

Heeft je slaapkamer een oppepper nodig? - slaapkamer
We bieden praktische, efficiënte en duurzame producten in onze shop aan, zoals organisatie-, opslag-, schoonmaak-, keukengerei, huishoudelijke artikelen en veel meer, allemaal om het leven thuis gemakkelijker te maken en een groener huishouden te voeren.
Vragen over DIY schoonmaakmiddelen
Hoe maak ik zelf allesreiniger?

Maak een verhouding van 50% water en 50% schoonmaakazijn en giet dit in een spuitflacon. Voeg hier eventueel een paar druppels etherische olie aan toe. Schud het goed door elkaar en voilà, je allesreiniger is klaar voor gebruik.

Hoe maak ik zelf een keukenreiniger?

Giet twee theelepels afwasmiddel in een spuitflacon en vul hem langzaam aan met water. Niet schudden, maar wentelen en voilà, je keukenreiniger is klaar voor gebruik.

Wat zijn natuurlijke schoonmaakmiddelen?
 • Ossengalzeep. Hiermee kan je gemakkelijk vlekken verwijderen en is ook nog eens geheel natuurlijk.
 • Soda (zuiveringszout). Soda is een soort zout wat je in plaats van chloor kan gebruiken om dingen te ontvetten en reinigen.
 • Citroen
 • Groene zeep
 • Natuurazijn
Kan zelf schoonmaakmiddelen maken gevaarlijk zijn?

Je moet heel goed opletten welke ingrediënten wel en niet met elkaar kunnen worden vermengd. Als je dit niet weet, kan het heel gevaarlijk zijn.

Welke 2 schoonmaakmiddelen mag je niet met elkaar mengen?

Een aantal voorbeelden van ingrediënten die je nooit met elkaar moet mengen:

 1. Bleek + ammoniak. Bleek en ammoniak produceren een giftig gas genaamd chloramine.
 2. Twee verschillende gootsteenontstoppers
 3. Baking soda + azijn! Nooit mengen en bewaren.
 4. Waterstofperoxide + azijn
 5. Bleek + azijn
 6. Bleek + ontsmettingsalcohol