Door onze website te gebruiken ga je akkoord met de cookies. Lees hier meer informatie.
Firma Huishouden school

Zit er een uitspraak van jou bij?

Ben jij het ook zo zat?

Je bent niet de enige!

Ik hoor of lees ze dagelijks. Deze uitspraken, en nog veel meer varianten. En ik begrijp ze.
Ooit zat ik in hetzelfde schuitje. Maar ik vaar nu al tientallen jaren op een schip dat koers weet te houden. Hoe?

Ik was het zat!

Altijd maar achter de feiten aanlopen. Het ene had ik nog niet opgeruimd of ik kon ergens anders weer beginnen, omdat niemand er iets om gaf wat ik deed.

Ik werkte bijna fulltime buitenshuis, had kleine kinderen om me heen en was blij wanneer ik ’s avonds op de bank kon ploffen.

Ondertussen bleven de irritaties komen van alle zwervende rommel, de spinnenwebben die me ’s morgens begroetten en de berg was, die elke dag groeide en waar geen einde aan kwam.

Er moest iets gebeuren!

Ik heb het roer omgegooid en het is me gelukt. Al jaren heb ik nu mijn eigen routine die op de automatische piloot gaat en tegen een ‘stootje’ kan.

Mijn missie is om ook jouw huishouden makkelijker te maken zodat je meer vrije tijd hebt.

In 8 weken van ROMMEL naar RUST

Omdat ik weet hoe het werkt

In de afgelopen 4 jaar heb ik al 500.000 mensen mogen inspireren via de website, al 3.500 mensen mogen helpen via de Facebookgroep Firma Huishouden, én al honderden persoonlijk geholpen om hun huishouden op orde te krijgen.

Ik zie het dagelijks voorbij komen. Ik voel de frustratie vloeien uit sommige uitspraken. Ik voel die irritatie!

Ik weet hoe het is!

En ik weet ook dat ik je kan helpen!

Het zou toch fantastisch zijn als


Je 's ochtends wakker wordt en je niet eerst het aanrecht hoeft op te ruimen om je boterham te smeren.

Je vervolgens de woonkamer inkijkt en er een glimlach op je gezicht komt, omdat er niets op de vloer ligt en de tafels leeg zijn.
 

Je in je washok komt en ziet dat er nét niet genoeg was is om er vandaag eentje te kunnen draaien ("tot morgen lieve wasmachien")!
 

Je 's avonds op de bank kunt ploffen om je favoriete serie te kijken, zonder een schuldgevoel.

Je thuiskomt na een dag hard werken en je kinderen het eten hebben gekookt!

Je geen 'nee' meer hoeft te verkopen aan de buurvrouw die een bakkie wil komen doen, omdat je je niet meer hoeft te schamen ...

Je eindelijk het gevoel hebt dat er 'regelmaat, rust en reinheid' is!

Hoe fijn zou dat zijn?

HET KAN!

Jij kan dit ook!

Dit gaan we doen!

Zonder routine blijft het een chaos.

Ik kan je helpen en tips geven, maar het enige wat je echt nodig hebt is een routine die helemaal bij jou past.

Bij jouw leven.

En we gaan er samen voor zorgen dat jij een routine krijgt die perfect voor jou is.

Ik heb al een heleboel vrouwen geholpen en ik weet dat ik jou ook kan helpen

HOE?

We creëren een routine die perfect bij jou past

Zonder te hoeven denken "waar begin ik?" of "wat ga ik vandaag eens doen?". Het volgen van jouw eigen routine, zonder dat er iets wordt vergeten en je altijd een 'voldaan' gevoel hebt.

Nooit meer stress wanneer de buurvrouw langskomt

Onverwacht bezoek kan gewoon op visite komen omdat er ruimte voor is en spontaan een spelletje met de kinderen is geen probleem. Je huishouden kan tegen een stootje door je strategie.

Nooit meer urenlang schoonmaken

Een systeem waarop de klussen binnen no-time geklaard zijn én die je overal kunt gebruiken waar je wilt en wanneer je wilt, zonder te hoeven investeren in dure apparatuur of andere benodigdheden.

Het hele gezin helpt mee

Eenvoudige lijstjes en routines waar je gezin ook enthousiast van wordt en die ze met gemak kunnen én willen uitvoeren, zonder halsstarrigheid of tegenwerking.

Je staat er niet meer alleen voor

In een gesloten Facebookgroep ben je samen met nog een aantal vrouwen, die in dezelfde situatie zitten en er ook helemaal klaar mee zijn. We gaan samen aan de slag om ieders huishouden op orde te krijgen.

HET GROTE VOORDEEL

Je hoeft nergens naartoe

&

Je gaat aan de slag wanneer het jou uitkomt

Via een online leeromgeving leer ik je alle in’s en out’s om tot een routine te komen die bij jou past én die een leven lang vol te houden is.

Via acht modules en een online werkboek gaan we aan de slag om naderhand een naslagwerk te hebben waar je altijd op terug kunt vallen.

Daarnaast gaan we elkaar motiveren en helpen in een gesloten Facebookgroep. De groep is klein en iedereen heeft hetzelfde doel.

WE STARTEN OP 2 SEPTEMBER 2019

Dit programma is zojuist beëindigd. De nieuwe groep start in MAART 2020! Wil je op de hoogte blijven of meedoen? Houd dan deze pagina in de gaten of schrijf je in, zodat je het nieuws over dit programma kunt volgen.

Het traject duurt 8 weken en we gaan direct aan de slag!

BEN JIJ KLAAR MET ALLE ROMMEL EN TOE AAN RUST?

Hoe gaan we te werk

Een week voordat we starten ontvang je van mij een mail met de link naar de online leeromgeving, jouw persoonlijk account met opdrachten.
 
Je ontvangt de link naar een online leeromgeving, dat aan het eind van het programma jouw naslagwerk is, om de strategie ten alle tijde te kunnen toepassen.
 
En een link naar de Facebookgroep met gelijkgestemden. Met deze gemotiveerde groep kun je sparren en zorgen we voor extra motivatie, uiteraard met mijn support.
 
 

Kortom

We gaan samen een routine maken die bij jouw leven past en die je de rest van je leven kunt toepassen!

Ben jij klaar voor verandering?

Hoe weet ik nu dat dit programma voor mij werkt?

  • Je wilt een huis dat rustig, rommelvrij en mooi is zonder dat je een hele hoop geld of vrije tijd moet spenderen om het zo te krijgen.
  • Je bent er klaar mee en wilt nu gerichte actie ondernemen om routines en schema’s te maken die bij jouw gezin passen, zodat die stress om dat huishouden ophoudt.
  • Je hebt een eenvoudig te volgen systeem nodig, zodat je het kunt implementeren en nergens over na hoeft te denken.
  • Je wilt dat je kinderen onthouden hoe leuk ze het vonden om bij jou thuis te zijn en niet de ouder, die altijd poetste en mopperde.
  • Je wilt niet langer genoegen nemen met een leven dat chaotisch, gestrest en overweldigend is zonder tijd voor plezier, spontaniteit of zelfs buikpijn!

Wacht niet te lang

Om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven wil ik de groepen zo klein mogelijk houden. Vol is daarom dus ook echt vol!

Tollen er nog allerlei vragen door je hoofd? Hier zijn je antwoorden.

Ik ken je nog niet zo goed, kan ik je eerst beter leren kennen?

Dat kan uiteraard! Op de pagina Over Mij vertel ik over mezelf. Je kunt me vinden op Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter. En op deze pagina lees je meer over Firma Huishouden.

Kan ik jou persoonlijk een vraag stellen?

Dat kan zeker. Je kunt zelf een afspraak in mijn agenda plannen wanneer het jou uitkomt. Jij laat weten waarover je me wilt spreken en ik bel je op het afgesproken tijdstip.

Kan ik in termijnen betalen?

Jazeker. Je kunt in 3 keer betalen, waarbij je de eerste termijn voor aanvang van het programma voldoet. Daarna kun je de overige termijnen per maand betalen.

Wat als ik mijn geld terug wil?

Dit programma heeft mij weken werk, vele koppen koffie en dagen zonder mijn gezin gekost. Ik heb al mijn tips en strategieën erin gestopt om jou te helpen.

Vanwege de aard van dit product (digitaal) worden aankopen niet terugbetaald.

Bovendien wil ik ook een commitment van jou. Ik wil dat je er 100% voor gaat en er 120% resultaat uithaalt. Doordat dit een betaald programma is, en geen gratis challenge (waarin ik ook heel tijd en werk steek), weet ik dat je er echt voor wilt gaan.

Ik heb nog nooit een georganiseerd huishouden gehad. Helpt mij dit?

Absoluut! Ik ben ook niet als een perfecte huishoudster geboren. Ik heb mezelf een basis en een systeem aangeleerd om georganiseerd te blijven en die ervaring deel ik nu met jou. Ik heb het geleerd, dus kan jij het zeker ook.

Hoeveel tijd kost dit programma mij per week?

Aan het begin van elke week, op maandag, ontvang je een nieuwe opdracht. Hiervoor heb je een week de tijd en je doet de opdracht wanneer het jou uitkomt. De opdrachten zijn zodanig aangepast zodat ze in die week makkelijk te voltooien zijn.

Ik kan niet meteen beslissen. Tot wanneer kan ik me hiervoor inschrijven?

De volgende groep start in maart 2020. Hiervoor kun je je inschrijven tot en met 1 maart. LET OP: Je staat pas definitief ingeschreven wanneer de (eerste) betaling vóór 1 maart binnen is.

Ik heb geen Facebook. Mis ik dan alles?

In principe niet. Er komen geen taken op Facebook te staan. Deze krijg je allemaal in je persoonlijke, online leeromgeving.

Echter, in de gesloten Facebook groep delen we ervaringen met elkaar, je mist de motivatie van de anderen met hetzelfde doel. En bovendien kun je niet meedoen aan de vragenrondes, die in de groep worden beantwoord.