Waar is het Huishoudschema, de reminders en de Downloadbieb?

Sinds 1 juni j.l. heeft Firma Huishouden een nieuw onderdeel: Huishoudschool Online 2.0.
Hoewel dit een onderdeel is van Firma Huishouden, is deze ondergebracht op een geheel nieuwe website. Maar waar is het huishoudschema, de reminders en de downloadbieb nu? Dat ga ik je vertellen in dit artikel.

Over de Huishoudschool 2.0 kun je hier alles lezen

Waar is de Downloadbieb?

De Downloadbieb is verhuisd naar de Huishoudschool en heet voortaan ‘Bieb’. Hier vind je alle gratis en betaalde download, evenals alle e-books en cursussen, die je niet alleen helpen bij het efficiënt inrichten van je huishouden, maar je hele leven.

In de Bieb van de Huishoudschool vind je allerlei ‘vakken’ die je ook op de vroegere Huishoudschool leerde. Dat zijn vakken in alle thema’s rondom jou, je gezin en je leven.

De vakken op de Huishoudschool zijn onder andere Huishouden (uiteraard), Zelfontwikkeling, Voedingsleer, Opvoeding, Koken en nog veel meer. Neem er eens een kijkje.

De betaalde producten die in de Bieb staan kun je natuurlijk aanschaffen tegen de genoemde prijs. Echter kun je ze ook gratis krijgen. Hiervoor heb je een abonnement nodig. Als Student bijvoorbeeld kun je alles gratis downloaden, lezen en volgen.

Waar is het huishoudschema?

Ook het Huishoudschema is hiermee verhuisd en uiteraard nog steeds gratis te downloaden. Doordat het een andere website betreft, dien je je echter wel opnieuw te registreren. Hoe je dit doet wordt duidelijk zodra je ‘Sign up’ aanklikt in de rechterhoek op de Huishoudschool.

Zodra je een account hebt aangemaakt (geregistreerd) en een abonnement hebt uitgekozen, kun je de huishoudschema’s terugvinden in de Bieb. Deze vind je in de menubalk bovenaan de pagina.

Waar zijn de reminders?

Ook de reminders zijn verhuisd naar de Huishoudschool. Niet als afbeelding, zoals je gewend was in de Facebook Groep, maar als dagelijkse mail.

Als abonnee van de Huishoudschool kun je je aanmelden voor deze dagelijkse mails, waarin niet alleen een reminder van de huishoudelijke taken van de dag staat, maar je ook bij praat over alle nieuws van de Huishoudschool.

Huishoudschool op je telefoon of pc

Nadat je een account hebt aangemaakt en daarna inlogt, kun je ingelogd blijven. Maak een snelle link op je pc of mobiel, waardoor het heel makkelijk is om die dagelijks even aan te klikken. Je kunt dan meteen alle nieuwtjes en berichten lezen, die in de Huishoudschool voorbij komen.
En zo doe je dat:

Een snelle link op je mobiel: Ga naar de website > klik op de drie puntjes > kies Toevoegen aan startscherm. 
Een snelle link op je pc of laptop: Ga naar de website > klik op de ster in de browser > voeg hem als Bladwijzer toe.

Zie ik je op de Huishoudschool?

Waarom heb ik dit gemist?

Er zijn verschillende redenen waarom je bovenstaand nieuws in de afgelopen weken/maanden hebt gemist. Eén van die redenen kan zijn dat Facebook je niet alles laat zien. Voor mij één van de voornaamste reden om de Huishoudschool op te richten. Het heeft dezelfde interface en dezelfde functies als Facebook, maar je ziet hier wel alles. Je kunt helemaal tot aan het begin terugscrollen en álle berichten worden weergegeven.

Een andere reden waarom je nieuws als dit mist, omdat je geen Facebook hebt, maar ook niet regelmatig de website bezoekt, of geen nieuwsbrief ontvangt.

Als je nu echt graag op de hoogte wilt blijven, abonneer je dan hieronder op één van de gratis nieuwsbrieven.

Ik verstuur geen onzin, ik spam je niet alle dagen en bovendien kun je zelf kiezen hoe vaak én welk nieuws je van me wilt ontvangen. Aarzel niet en schrijf je in, probeer het en bevalt het niet, dan kun je je op elk moment weer uitschrijven. 

DE AUTEUR

Helga Post®

Helga Post®

Helga Post is een moeder en vrouw van een prachtig gezin met een passie voor lijstjes, organiseren, lekker koken, mooi wonen en groen huishouden. Helga zet zich in om mensen op alle gebieden te helpen een leven te creëren waar ze van houden door hun doelen te bereiken. Ze is de oprichter van Firma Huishouden® en auteur van de Huishoudplanner®. Ze woont in Duitsland met haar man Johan en nog 2 (van de 4) thuiswonende kinderen, Iris & Frank.

LEES VERDER

Responses

ONTVANG MIJN GRATIS E-BOOK:
HET HUISHOUDEN IN EEN UUR PER DAG

Ontvang alle nieuwe artikelen meteen na publicatie rechtstreeks in je inbox of abonneer je op onze wekelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

AGENDA FIRMA HUISHOUDEN

Geen evenementen gevonden!