De meest voorkomende smoes om niet te hoeven bewegen is tijdgebrek. En dat is een smoes die voor vele dingen wordt gebruikt. We hebben het natuurlijk ook heel erg druk; werken, kinderen, huishouden, vrienden, familie, social media. Alles vergt tijd. Pakama heeft echter iets nieuws: Een unieke rugzak met een volledige trainingsuitrusting voor een complete workout. Lees snel verder, want jij kunt hem winnen!

[automatic_table_of_contents][/automatic_table_of_contents]

Smoesjes doen we niet meer aan

Heb jij je ook vaak voorgenomen om fit te worden voor de zomer, zodat je er op vakantie goed uitziet? Meestal heb je eerst geen zin om naar een sportschool te gaan en om bekeken te worden door anderen, of misschien train je liever in de frisse lucht dan in een fitnessruimte.

Of, zoals ik eerder al aangaf, denk je gewoon dat je er geen tijd voor hebt. Het kost je elke keer weer moeite tot je eindelijk naar de sportschool gaat.

Voor wie er net zo over denkt, heeft PAKAMA een rugzak ontwikkeld die de belangrijkste sportuitrusting bevat. Het stelt je in staat om te trainen waar je ook bent en maakt je volledig flexibel. Je kunt op elk moment van de dag trainen, waar je ook bent.

De rugzak is gevuld met een volledige trainingsuitrusting

De PAKAMA Bag is uitgerust met 10 hulpmiddelen waarmee je 500 oefeningen kunt doen waardoor je volledig onafhankelijk bent van de sportschool. Als het buiten regent of gewoon te koud is, kun je trainen vanuit het comfort van je huis, en als het buiten veel te mooi is om naar een sportschool te gaan, neemt je je tas mee en begin je je workout buiten.

Velen van jullie zullen waarschijnlijk denken dat je geen zware rugzak met gewichten wil dragen, maar dat is niet het geval. De PAKAMA tas weegt slechts ongeveer 3 kg, en dat is te danken aan de 10 tools.

volledige trainingsuitrusting

De 10 tools zijn weerstandsbanden, mini bands, handgrepen, voetbanden & deur ankers, speed jump rope, sling trainer, slider, fascia bal, opvouwbare mat en het middelpunt de bar. De bar is een draagbare halterstang die bestaat uit twee delen die gemakkelijk in elkaar geschroefd kunnen worden en die in een speciale hoes in de rugzak zitten.

Met deze uitrusting kun je je workout overal beginnen. Buiten kun je de sling trainer gewoon aan een boomtak of een hek bevestigen, en als je liever thuis traint, kun je het deuranker aan een deur bevestigen en een binnensessie beginnen.

De tools hebben hetzelfde effect als in de sportschool

En als je nu denkt, hoe moet ik met dit toestel zware oefeningen zoals in de sportschool uitvoeren, klik dan alle 3 de weerstandsbanden in de stang en crosslifts van zo’n 80 tot 100 kg zijn mogelijk. En als dat nog niet genoeg voor je is, kun je de zak uitbreiden met Heavy + Extreme Bands. 

De fitness rugzak is een lifestyle rugzak

Het beste van alles is dat de PAKAMA Bag veel meer is dan alleen een fitnessrugzak. Het is een lifestyle rugzak die super comfortabel zit en er ook nog eens geweldig uitziet. Hij kan gemakkelijk worden uitgebreid van 15 tot 25 liter dankzij de praktische roll-top opening, die ook veel ruimte biedt voor persoonlijke spullen. De tas kan dus ook gemakkelijk mee op reis worden genomen. Bovendien kan de rugzak vanaf de zijkant volledig worden geopend, zodat je snel toegang hebt tot het laptopcompartiment, dat perfect wordt beschermd door het opvouwbare matje.

volledige trainingsuitrusting

Een rugzak met een laptopcompartiment moet natuurlijk ook waterdicht zijn. Daarom werd de tas aangevuld met een waterdichte dubbele rits. Natuurlijk biedt de tas ook klassiekers zoals een flessenhouder of een sleutelhanger.

Inclusief app met workouts van toptrainers

De tas wordt ook ondersteund door een fitness app. De fitness app bied je tal van workouts die begeleid worden door toptrainers. Als een oefening te moeilijk voor je is, geen probleem – je krijgt altijd alternatieven.

volledige trainingsuitrusting

Er zijn ook complete weekprogramma’s beschikbaar in de app, van beginnerstrainingen tot gewichtsverlies of spieropbouw, of in ons geval, een 6-weeks S.O.S Beachbody programma voor een fit strandfiguur. En als je een keer geen zin hebt om te trainen, word je gemotiveerd door onze coaches in de app.

♥ LEESTIP: 7 Tips voor de meest effectieve workout thuis, ook als je geen tijd hebt!

Overal en altijd sporten met deze lifestyle rugzak

De tas geeft je dus talloze opties om van de sportschool iets aangenaams te maken. Of je nu liever thuis traint of in de natuur, met de PAKAMA bag blijf je altijd flexibel in je training. Dus iedereen biedt de tas een perfecte en makkelijke manier om korte trainingen te doen en voor de frisse lucht liefhebbers een alternatief voor de sportschool, vooral wanneer de temperaturen warmer zijn en de zon schijnt.

Jij kunt deze sportieve rugzak winnen!

PAKAMA geeft één rugzak ter waarde van € 199,- weg aan mijn lezers! Dat betekent dat jij hem kunt winnen en nog lekker fit kunt worden voor de zomer.

volledige trainingsuitrusting

Dit moet je doen om de rugzak te winnen

LET OP: Je doet alleen mee wanneer je alle drie onderstaande stappen hebt voltooid.

Volledige
Zwart
WIN een volledige trainingsuitrusting plus een fitness app! -
Groen
WIN een volledige trainingsuitrusting plus een fitness app! -
Roze

Dat is alles!

Je kunt meedoen tot en met a.s. zaterdag 21 mei. Op zondag 22 mei maken we de winnaar bekend in dit artikel. Vergeet dus niet je emailadres toe te voegen aan je comment (sla het webadres over) en houd je mailbox en dit artikel dus in de gaten!

Deze winactie is afgelopen, de winnaar is gekozen!

We hebben alle deelnemende namen toegevoegd aan het rad en deze laten beslissen wie de PAKAMA rugzak wint. En dat is geworden …

VAN HARTE GEFELICITEERD!

Wij vragen de winnaar contact met ons op te nemen via: info@firmahuishouden.nl.
banner-win-enquete