februari 1

0 reacties

Kun jij goed afstand doen van dingen?

Door Helga Post

februari 1, 2020


Je hebt een afspraak voor de lunch over een half uur, maar de kleine honger komt al. De ontbijtgranen reep in je zak ...

Het is laat, maar je favoriete serie is ontzettend spannend. Kijk je nog een aflevering, ook al moet je er morgenochtend heel vroeg uit?

Je hebt handtassen in overvloed, maar de korting die je in de etalage ziet voor deze tas, is sensationeel. Wat doe je?

Voor je nieuwe afvalpoging heb je alle zoetigheid opgegeven. Nu heeft je buurvrouw je uitgenodigd voor haar verjaardag. Jij ...

Weekend! Je kijkt uit naar die nieuwe serie op tv. Je partner verheugt zich op een voetbalwedstrijd op een andere zender. Wat doe je?

Kun jij goed afstand doen van dingen?
Je bent er niet goed in!
Als je hard werkt, moet je jezelf ook belonen. Leuk dat je voor jezelf zorgt! Je beloningen belanden echter graag in de prullenbak of achterin een kast. Om frustratie te voorkomen, denk erover na hoe je jezelf iets anders cadeau kunt doen: wat dacht je van een bezoek aan het zwembad of de bibliotheek?
Je doet je best!
Dat 'minder' het nieuwe 'luxe' moet zijn, is een idee dat voor jou logisch is. Je kunt ook steeds beter je eerste impuls weerstaan ​​en je daarna sterk en zelfverzekerd voelen. Laat tegenslagen je niet ontmoedigen! Je bent op de goede weg.
Jij bent er een ster in!
Al lange tijd heeft het opgeven van spullen voor jou niets te maken met ontzien. Jouw credo: soeverein is niet iemand die veel heeft, maar die weinig nodig heeft. Zolang je je goede humeur niet verliest, ga zo door! Onze planeet bedankt je.

Share your Results:

Helga Post

Over de auteur

Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.

Helga Post

Laat je reactie achter, vinden we leuk!

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Spannend nieuws! De pre-order voor de HUISHOUDPLANNER is open!

Heb je het nieuws al gehoord? Een reeks nieuwe huishoudplanners wordt op

Lees meer

Huishoudplanner

5 euro korting

met code HHPFH2020