Ga terug
Afdrukken
Instruction Images
Kapsalon gezond met mozzarella
Helga Post®
Bron: Lekker en Simpel
5
van 1 stem
Recept afdrukken
Voorbereidingstijd
25
min
Bereidingstijd
15
min
Oventijd
15
min
Totale tijd
40
min
Gang
Hoofdgerecht, Lunch
Keuken
Italiaans
Porties
2
personen
calorieën
514
kcal
Ingrediënten
400
gram
aardappels
1
bol
mozzarella
20
stuks
cherrytomaatjes
1
ui
2
rode
paprika's
150
gram
rundergehakt
Voor de pesto:
3
el
olijfolie
1
el
Bruschetta
Instructies
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Kook ze in wat water beetgaar. Laat ze drie minuten koken.
Snijd de cherrytomaatjes en de paprika.
Snijd de mozarella en de ui.
Bak de aardappelen met een scheut olijfolie totdat ze goudbruin zijn.
Bak het gehakt rul in een scheutje olijfolie. Voeg daarna de ui en paprika toe. Bak dit even mee en zet het dan uit.
Verdeel de gebakken aardappelblokjes in een ovenschaal.
Schep het gehakt met de groente erover. Verdeel de tomaatjes en de mozzarella erover.
Zet het nog een kwartier in de oven, totdat de mozzarella gesmolten is.
Maak de pesto:
Meng de olijfolie en de Bruschetta en serveer het bij de Kapsalon.
Eet smakelijk!
Trefwoord
kapsalon