Breng voor de dressing het sinaasappelsap aan de kook in een pan en laat op laag vuur sudderen tot de hoeveelheid gehalveerd is.Laat afkoelen. Doe vervolgens het gereduceerde sinaasappelsap met de azijn en mosterd in een hoge mengbeker, mix met de staafmixer en voeg langzaam in een dunne stroom de olie toe. Kruid met zout en witte peper.
Breng voor de quinoa de groentebouillon aan de kook en kook de gewassen quinoa hierin ongeveer 15 minuten. Giet af in een vergiet en laat afkoelen.
Was en sorteer veldsla. Halveer de avocado, verwijder de pit en schep het vruchtvlees eruit. Snijd de avocado in dunne plakjes. Snijd de feta in blokjes. Rooster de walnoten lichtjes in een pan zonder olie. Verwijder de zaadjes uit de granaatappel.
Meng de veldsla met de quinoa en de granaatappelpitjes in een kom. Garneer voor het serveren met de avocado en walnoten. Serveer met de dressing.