Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van onze cookies.
Tools -

Challenges

Een challenge kan je helpen om orde in chaos te scheppen en je huishouden weer op orde te krijgen.

Tools -

Huishoudschema’s©

Firma Huishouden wordt geroemd om haar huishoudschema. Lees hier waarom en hoe je ze download.

Tools -

Vlekken ABC

Hardnekkige vlekken op alfabetische volgorde. Aan deze vlekkengids wordt voortdurend gewerkt.

Tools -

Ik heb altijd een hekel gehad aan het huishouden. Ik had overal stof, de wc en de badkamer waren regelmatig smerig en altijd lag er wel ergens een stapel was én strijk. Ik dacht: “waarom kan een ander het wel en ik niet”?
Afgelopen september was ik er helemaal klaar mee! Op Pinterest zag ik een pin van Firma Huishouden. Je huishouden in een uur per dag. “Tuurlijk”, dacht ik nog. Maar ik werd wel nieuwsgierig.
Ik ben begonnen met de schoonmaak challenge. En ik werd fanatiek! Ik heb het huishoudschema geprint en heb geprobeerd om dit te combineren.
Het is nu december. En ik ben trots! Na de challenge gaat het allemaal makkelijker. De volgorde van het huishoudschema heb ik aangepast aan mijn situatie en ik houd me eraan.  Elke ochtend even snel de badkamer. Elke dag het schema. Een weekmenu. Administratie op orde. En elke keer komen er nieuwe artikelen en praktische tips.
Nu ben ik druk met m’n doelen voor volgend jaar. Gaat volgend jaar écht m’n beste jaar ooit worden? Ik ben al een aardig eind op weg dankzij Firma Huishouden!

Sandra van der Hout

Challenge en Huishoudschema fan

Tools -

Huishoudplanner®

Je huishoudtaken overzichtelijk bij elkaar zodat er niks wordt vergeten, een eigen routine maken én volgen, controle over je financiën door te budgetteren, het plannen van je maaltijden en geen ingrediënt meer vergeten, EN het behalen van al je doelen. En dat allemaal in 1 PLANNER.

Tools -

Maak een start met START

START is je wekelijkse dosis huishoudadvies per mail dat je stap voor stap door je huishouden loodst. Het laat je zien hoe je routines kunt creëren, gezondere gewoonten kunt creëren, een gebrek aan motivatie of een laag energieniveau kunt overwinnen en weer baas wordt over je eigen huis en weer een blij mens wordt.

Je vindt de lol en de vreugde terug en je zult veel meer tijd hebben voor dingen die belangrijk voor JOU zijn.

Dit systeem is voor jou als …
Je het allemaal al eens geprobeerd hebt. Het lijkt allemaal prachtig, het beloofd dat je huis en je leven er beter uit gaan zien, maar dan werkt het gewoon niet voor jou. Of misschien heb je geen energie meer of merk je dat je niet weet hoe je het in jouw leven kunt toepassen.

Tools -

FIRMA HUISHOUDEN MAAKT ‘GROEN’ SCHOON. 💪🌿

Onze shop heeft daarom ecologisch verantwoorde producten waarmee je duurzaam en effectief schoonmaakt.
Daarnaast bieden wij veel hulpmiddelen aan die ontworpen en geproduceerd zijn door onszelf en die je meteen kunt downloaden.
Houd jij het liefst ook zoveel mogelijk rekening met het milieu bij het schoonmaken? Abonneer je dan op onze Shop Toppers!