Tools

Tools -

Challenges

Een challenge kan je helpen om orde in chaos te scheppen en je huishouden weer op orde te krijgen.

Tools -

Huishoudschema’s©

Firma Huishouden wordt geroemd om haar huishoudschema. Lees hier waarom en hoe je ze download.

Tools -

Vlekken ABC

Hardnekkige vlekken op alfabetische volgorde. Aan deze vlekkengids wordt voortdurend gewerkt.

Tools -

Ik heb altijd een hekel gehad aan het huishouden. Ik had overal stof, de wc en de badkamer waren regelmatig smerig en altijd lag er wel ergens een stapel was én strijk. Ik dacht: “waarom kan een ander het wel en ik niet”?
Afgelopen september was ik er helemaal klaar mee! Op Pinterest zag ik een pin van Firma Huishouden. Je huishouden in een uur per dag. “Tuurlijk”, dacht ik nog. Maar ik werd wel nieuwsgierig.
Ik ben begonnen met de schoonmaak challenge. En ik werd fanatiek! Ik heb het huishoudschema geprint en heb geprobeerd om dit te combineren.
Het is nu december. En ik ben trots! Na de challenge gaat het allemaal makkelijker. De volgorde van het huishoudschema heb ik aangepast aan mijn situatie en ik houd me eraan.  Elke ochtend even snel de badkamer. Elke dag het schema. Een weekmenu. Administratie op orde. En elke keer komen er nieuwe artikelen en praktische tips.
Nu ben ik druk met m’n doelen voor volgend jaar. Gaat volgend jaar écht m’n beste jaar ooit worden? Ik ben al een aardig eind op weg dankzij Firma Huishouden!

Sandra van der Hout

Challenge en Huishoudschema fan

Tools -

Huishoudplanner®

Je huishoudtaken overzichtelijk bij elkaar zodat er niks wordt vergeten, een eigen routine maken én volgen, controle over je financiën door te budgetteren, het plannen van je maaltijden en geen ingrediënt meer vergeten, EN het behalen van al je doelen. En dat allemaal in 1 PLANNER.

Tools -

Huishoudschool®

De Huishoudschool Online is een leer- en coaching-platform waar al onze cursussen, workshops, downloads, e-books, live coaching gesprekken, etc. te vinden zijn. Het is waar we samenkomen met één duidelijke missie: Het huishouden onder controle krijgen en meer vrije tijd creëren.

Alle onderstaande hulpmiddelen kun je kopen of gratis downloaden via een abonnement.

E-BOOKS

Tools -
Tools -
Tools -
Tools -
Tools -

E-CURSUSSEN

Creëer meer vrije tijd
Efficiënt Huishouden

LIJSTEN

Tools -
Tools -
Tools -

PRINTABLES

Tools -
Tools -
Tools -

PLANNEN

Tools -
Tools -
Tools -

KINDEREN

Tools -
Tools -
Tools -

EN NOG ZOVEEL MEER